Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)
Raspunsuri - Pagina 2
geany_bc spune:
Buna fetelor.
Multumim de noul capitol.
Oana, calciul cine ti l-a prescris? Eu stiu ca, calciu poate provoca contractii si ca e periculos de luat in timpul sarcinii.
Geany 10+
geany_bc spune:
M-am uitat si eu in mesajele mele private si am observat ca toate erau sterse. Erau in jur de 6-7 si totusi de ce au fost sterse?
De cine au fost sterse?
Geany 10+
pussi spune:
oana eu nu am luat calciu...si am faut perfuzii!
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Victo spune:
da, BB e o greseala a nu stiu cui. UM e 30 ian,, DPN 7 nov. da nu credeam ca va observa cineva si decat sa urlu 2 capitole sa mai modifice cineva, am renuntat..:)si sa incerc sa modific eu sg mi-e lene...
13+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Victo
da, BB e o greseala a nu stiu cui. UM e 30 ian,, DPN 7 nov. da nu credeam ca va observa cineva si decat sa urlu 2 capitole sa mai modifice cineva, am renuntat..:)si sa incerc sa modific eu sg mi-e lene...
13+
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+
creste bebe...
poza eco bb
adinag spune:
Buna fetele,
se pare ca au fost sterse la toata lumea MP-urile... pacat!
Am si eu o intrebare, dar sa nu radeti: ce-i aia Papanicolau???
pup pe toata lumea
Adina 6+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pussi spune:
adinase numeste TESTUL BABES-PAPANICOLAU si analizeaza celule din cervix in vederea determinarii cancerului de col uterin.
mai multe detalii:http://www.ele.ro/Testul_Papanicolau_investigatie_pentru_linistea_noastra_--a4388.html
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bb_yasmi spune:
adina uite aici:
http://www.netmedic.ro/articole-medicale/73/Ce_este_Testul_Papanicolau_si_ce_presupune_el
13+
creste bebe...
poza eco bb
adinag spune:
merci fetelor, acuma stiu despre ce test vorbiti. Aici il face doctorul ginecolog o data pe an, e rutina. Nu primesti nici un rezultat, doar daca nu este ok iti spune. Mi s-a facut si mie acum vreo doua luni.
Multumesc!
Adina 6+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
Adina, cu placere!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb