Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Si ideea ta vis-a vis de VS este? Ca nu iti poti comanda TU, ca nu au marimile tale. Ok. Multumim pentru informatie.

Mergi la inceput

Laura, sa vezi prostie!
Ca ma masor, am 88 la solduri si 65 in talie. Si daca fac calculele pentru solduri 34,65 si pentru talie 25,59. Adica ma incadrez intre marimile 2 si 4....:(
Zi-mi tu mie, ce sa aleg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carrye, poate n-ar fi rau cand iti mai vin glume din astea de pauza mare sa incerci sa recitesti regulamentul inainte de a posta. Toata lumea ti-ar fi recunoscatoare, avand in vedere ca aici suntem toti adulti si trecuti de faza aia.

Asa cum oricine, care nu este rauvoitor si gandeste, poate remarca, nu e vorba exclusiv despre marimile mele ci despre marimi care poate intereseaza si pe altii. Daca tu porti orice numar iti vine la mana , 70, 75..whatever, poate altele nu-s atat de norocoase incat sa le vina orice sutien indiferent de numar.Pentru cine are sub bust 28" sau 30", nu exista sutiene potrivite decat in UK sau US (nu si VS). Fireste ca pot purta si urmatorul numar care exista si in Romania (adica 70/32 -desi in Romania mai rar 70 cu cupa mai mare de C, rara si asta) dar nu vad de ce ar face asta daca au posibilitatea de a avea un sutien care sa le vina perfect.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Pai eu macar am o marime la sutien care se gaseste, asta apropo de oameni care gandesc (doctori in cazul tau). Mama poarta 70C si isi gaseste sutiene slava Domnului. I-a dat Dumnezeu niste sani superbi si si-a gasit intotdeauna sutiene. Si nu isi cumpara din alte tari ci din Romania. Nu toate femeile isi cumpara sutiene din alte tari si au supravietuit.
"Daca tu porti orice numar iti vine la mana , 70, 75..whatever, poate altele nu-s atat de norocoase incat sa le vina orice sutien indiferent de numar."
De unde tragi tu concluzii? Nu ti-am cerut sfatul si nici parerea!

Mergi la inceput

Si apropo, subiectul este VICTORIA'S SECRET!!!
Nu costume de baie, nu sutiene!
Mai cauta, ca sunt sigura ca mai sunt ceva subiecte de gen unde sa povestesti despre sutiene si marimi. Am vazut ca esti deja un "guru" :)
Si nu mai sari asa arsa, erai pe langa subiect si am incercat sa iti atrag atentia :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Pai eu macar am o marime la sutien care se gaseste, asta apropo de oameni care gandesc (doctori in cazul tau).

Carrye, doctorului meu nu i-a dat prin cap sa imi mareasca circumferinta cutiei toracice ca sa imi pot cumpara sutiene din Romania.Si sincer, daca i-ar fi dat prin cap asa o gogomanie as fi fost convinsa ca e nebun si as fi fugit rapid. Evident ca al tau e mult superior, asta a remarcat toata lumea deja.

quote:
Originally posted by Carrye
Si nu isi cumpara din alte tari ci din Romania. Nu toate femeile isi cumpara sutiene din alte tari si au supravietuit.

Nu mi-am pus problema supravieturii versus marimea corecta la sutien. Merci pentru asa demersuri ontologice inedite.

In rest..nu am ce comenta, avem probleme mari de nivel al discutiei.
Eu in continuare am sa te ignor complet pentru ca nu am timp si apetenta pentru asemenea "conversatii".

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Draga mea, hai sa nu murdarim mai mult de cat am facut-o deja, subiectul asta, pentru ca fetele nu au nici o vina. Vor sa citeasca postari interesante nu dispute inutile. Ca raspuns la ultimul tau mesaj, ai un PM. O zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Heyyy, nu va mai certati!!!!

Carrye, eu zic ca 2 (adica XS), nu 4 (adica S)...daca tu esti S eu ce sunt M,L?? Eu mi-am comandat in sfarsit, cel intreg S, cel in 2 piese 34C la tankini (caci 32C nu era) si S la slip. Am mai luat si 3 chilotei tanga, tot S. Am termen maxim de livrare 30.06, va voi anunta rezultatul cand le primesc.

Mergi la inceput

Laura, hai ca sunt zapacita eu. Nu stiu ce am vazut pana la urma, dar am 61 in talie, ma si miram ca la 43 kg ale mele...
Deci, am sa iau marimea S.
Ma bucur ca ti-ai comandat pana la urma, abia astept sa imi spui daca iti vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Buna fetelor!

Frumos subiect, discutii interesante!
Am luat subiectul de la inceput ca sa prind ideea....despre comanda, livrare..

Intre timp mai arunc un ochi la ceea ce se scrie "la zi"...si vad Carrye-65cm talie ...corectam eu dk puteam zau asa...pt ca mi s-a parut ca nu are cum ...adik am eu 68-69cm la 58kg ....insa au fost vremuri cu 57cm talie...pe la 48kg

Scuze pt offtopic!

ps:Carrye, nu te urmaresc....dar ce sa fac...mi-ai deschis "ochii" si spre produsele din afara...ca eu parca numai Romania vedeam...Am impresia ca trebuie sa plec din tara ca sa imi pot lua lucruri din strainatate!

Noapte buna si we placut!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg

TARGET 57 kg!!

Mergi la inceput