Maternitatea din Giulesti - pareri de la mamici
Buna seara,
De cand am intrat pe acest forum, am incercat sa imi fac o parere despre spitalele si medicii din Bucuresti in general. Apoi am luat o decizie cu privire la medicul care imi urmareste sarcina, medic care profeseaza la Spitalul Prof.Dr.Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti).
Cred ca ar fi interesant pentru toate fetele care cauta anumite raspunsuri despre aceasta MATERNITATE sa gaseasca tot soiul de informatii intr-un subiect unitar. Asa pe alocuri se mai gasesc povesti despre acest loc, despre medicii de la aceasta maternitate sau despre practicile de aici.
Si pentru ca si eu urmeaza sa nasc la Maternitatea Giulesti sunt curioasa ce o sa ma astepte in perioada de spitalizare, de la internare si pana la externare. Astfel incat, invit pe toate mamicile care au nascut deja la aceasta maternitate sa ne impartaseasca experientele lor pentru ca astfel ne putem da seama cat de buna sau rea este totusi si alegerea noastra, a celor care suntem la prima nastere! Ce e bun, ce e rau la GIULESTI? V-au placut medicii, nu... cum se poarta cei de la CAMERA DE GARDA, cum e cu internarea de urgenta... cum e cu anestezistii, moasele, asistentele... tot ce ne puteti spune. Sunt utile orice informatii despre subiect!
Poate chiar vom ajunge sa influentam cumva lucrurile in a se mentine sau in a se schimba spre bine, daca prezentam un 'raport virtual' de multumiri si/sau plangeri. Cine stie ce ochi magic ne citeste si ia seama si la ce zic mamicile de pe DC despre Maternitatea Giulesti.
In concluzie, abia astept sa va citesc povestea traita la GIULESTI.
Va multumesc si va pup anticipat pe toate cele care o sa imi starpiti din curiozitate (de fapt atat mie, cat si altor gravidutze si nu numai...).
karligutza, sapt.30 si printesa din burtica
Raspunsuri
mandarinutza spune:
Karlingutza, vreau sa te felicit pt subiect, nu de alta dar si eu voi naste la Giulesti si ma intereseaza, am auzit multe pareri si pro si contra. Sa vedem ce ne impartasesc mamicile care au nascut deja acolo
Mandarinutza 21+ Antonia Maria
Poze
Anuska spune:
Mai e un subiect deschis pe aceeasi tema uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71758
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
karligutza spune:
Anuska, eu am cautat un astfel de subiect insa nu l-am gasit nici daca dadeam cu pusca. Astfel incat, in cadrul "Odiseei sarcinii in 40 saptamani" mi se pare si usor de gasit si folositor. Daca sunt in 2 locuri, poate e mai bine. Unii il gasesc pe acesta, altii il gasesc pe cel despre care ai spus tu. E vreo problema daca sunt 2 subiecte pe aceasta tema? Rog un moderator sa ma lamureasca daca e cazul sa stergem acest subiect sau daca mamicile pot sa scrie in continuare impresii si aici.
Multumesc.
karligutza, sapt.31 si printesa din burtica
claujro spune:
Eu vad ca amandoua sunt la Nasterea unei stele..si avand in vedere ca acela a ajuns la pagina 17...cred ca ar trebui pastrat acela...fara suparare!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
karligutza spune:
Claudia, nu stiu cum a ajuns subiectul aici, dar eu l-am postat la Odiseea sarcinii in 40 saptamani. Oricum, am vazut acum ca mai e un subiect comun pe marginea maternitatii din Giulesti. Deci sunt 3. Iar in ce priveste astfel de dubluri am gasit tot acum subiect dublu si pentru Maternitatea BUCUR.
Asa ca il lasam balta pe acesta si mergem pe subiectul mai vechi.
De sters il pot sterge eu sau curatenia asta o fac moderatorii?
karligutza spune:
Se pare ca nu mai scrie nimeni pe acolo de aproape o luna de zile...
Ce se intampla?
Unde au plecat mamicile care au nascut la GIULESTI?
Mai vrem informatii... se poate? va rugam frumos, haideti sa mai despicam firu'n patru!
pupici!
karligutza spune:
Fetelor, a incercat cineva sa vina cu trusa pentru anestezia peridurala cumparata din afara spitalului? Eu una cunosc pe cineva la firma care distribuie aceste truse catre spitale si va dati seama ca o pot cumpara la ora actuala cu mult sub pretul practicat in spital (mai exact cu vreo 50 RON si nu cu 250... ).
Ideea e, daca o voi cumpara, mi-o poate refuza usor? sau e ok si daca e cumparata de mine, important sa fie sigilata. Eventual sa ii intreb ce tip de trusa folosesc ei exact...
ma poate ajuta cineva cu un astfel de raspuns?