locul copilariei

locul copilariei | Autor: alina_mik

Link direct la acest mesaj

ce putem face atunci cand bebe nu creste in casa lui? cand parintii nu isi permit o casa a lor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ce sa faci...incerci sa amenajezi camera unde stai cat mai placut si cat mai primitor si mai util si inconjori copilul cu cat mai multa dragoste sa nu simta lipsa de nimic.
Din pacate in ziua de azi foarte greu mai reusim sa ne luam o casa, asa ca incerci sa te descurci cum poti.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Buna Alina

Dar locuiti undeva?
Eu am stat la parinti, cativa ani, pana am avut copii, bine ca ai mei aveau spatiu... camere multe, si noi eram singuri la mansarda. Dar a fost bine, chiar daca nu aveam spatiu cat as fi vrut eu, copiilor le-a fost bine. Am re-aranjat camera, de fapt din una mare am facut doua mai mici.
Apoi ne-am construit casa noastra....
Am colege care au cate doi copii si stau in chirie, la doua sau trei camere. E mai dificil ca nu poti amenaja asa cum ai vrea, ca este casa altuia, dar se poate si asa. Iar daca posibilitati financiare nu sunt pt o casa a ta... e bine sa te adaptezi in locul unde esti si sa-i faci viata frumoasa copilului. Nu cred ca copii sunt afectati de faptul ca nu au parintii o casa, mai ales cand sunt mici.

In strainatate multi oameni locuiesc in chirie, toata viata chiar.

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Cand sunt mici, copii nu stiu de astea. Ei au nevoie cel mai mult de IUBIRE!

Mergi la inceput