Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
adinazot spune:
LAURA,e fff scump Daniel,sa iti traiasca!!!
KTRINEL,a cam luat Alessia in greutate... e falcoasa!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
Alessia luna 7
Teutz spune:
Alexandra, de 1 Mai iesim in parc si atat. Cezar este in tura de noapte, asa ca de la 18.30 ramanem singurele acasa.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Teutz spune:
Laura, e superdulcic smecherasul tau frezat si zambaret! Sa-ti traiasca!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Ktrinel spune:
laura, iti seama atat de bine, incat, vorba aia...parca l=ai facut singura.
eu zic ca daca ajungi sa ii dai destul mar ras (cu suc cu tot) la o masa, nu mai are rost sa ii dai si suc...sucul a fost asa, ca sa se obisnuiasca cu gustul mai usor...eu ii mai dau intre mese cate un pic de suc, asa de sete...dar baza ramane marul ras (adica un mar , o para, 2-3 lgt de prune, etc)
adina, cate kg are? nu cred ca ne-ati ajuns...noi suntem la categoria grea
adinazot spune:
KTRINEL are 8,200 kg,stiu ca voi sunteti categoria grea,dar alessia a fost asa micuta,incat consider ca e ok !
TEUTZ,vazut printesa ta,o frumoasa si dulce!
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
Alessia luna 7
adinazot spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
adina, aproape ne=ati ajuns, noi avem pana in 9kg...
iuhuuu!!!
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
Alessia luna 7
adinazot spune:
Va spun noapte buna tuturor,la culcare cu mine,ca nu mai pot!!!azi am inceput sa alerg,o sa fac o febra musculara...vai de mine!pupici
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
Alessia luna 7
danutz spune:
Neatza!
Ia uite d-le mamici care alearga!!! Felicitari Adina si tine-oi tot asa...sa nu cumva sa te descurajezi! Vazut pozici cu printesa...admirat!
Vazut pozici cu Daniel de Laura...d-le da' ce mai roade la picioar!!!
Votat bebelusi de Desiree, Miro si Ramsan (mi-a fost dor de tine Ramsan...intra mai des).
Si in continuare Rares nu prea mananca. Acum, de exp, nu a vrut decat 80ml...si nu a mai mancat de aseara de la 9. Asa ca, maine sunam pediatrul!
Azi nu prea stiu ce o sa facem...probabil ca iesim in parc, ca de obicei, si o sa incerc sa dorm un pic fiindca m-a capiat bebe (s-a trezit de la 5.30 si vrea entertaiment!)
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
desiree spune:
Buna dimineata !
Multumim tuturor pentru voturi..vorba Mironei, cum naiba se poate ca un bebelush sa ia 5-10 voturi pe minut, inclusiv la ora 1 noaptea..ma refer la primele 2 locuri...e FOR FUN, da tot ma oftic..as vrea sa gasesc si eu o modalitate sa imi votez puiul de la acelasi calculator, doar schimband adresele ip-urilor...in fine..
LA MULTI ANI DE I MAI MUNCITORESC ! Noi mergem la socrii la tzara la gratare si aer curat - daca nu
vreau si eu sa urez cu intarziere LA MULTI ANI Alessiei de Adina, fata frumoasa si gimnasticoasa, pe care de mult o vreau eu de nora, da nu mi-o da mama ei !
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs