Ale, stiu despre ce vorbesti, au iesit galbeni de la tetraciclina care se folosea pe vremea noastra. am fost in aceeasi situatie si am mers la dentist pentru albit profesional (la cabinet) si pot sa spun ca rezultatul este excelent. eu zic ca merita sa incerci.
Madau, exista o apa de gura de la Crest care albeste dintii. sigur, nu-i face din negri albi, dar ajuta la mentinerea albului, odata ce i-ai albit. e ca un fel de spuma, eu o folosesc regulat.
Goanga, porcelain veneers sunt o chestie de rutina aici, cel putin asa am inteles de la dentistul meu.
Donia, sunt o fericita si-o norocoasa, mi-am gasit dentistul viselor mele acum 4 ani, ma duc de placere. are un cabinet cu spa, adica in timp ce dentistul lucreaza, io primesc masaj, impachetarile mainilor cu parafina, ascult muzica in casti sau ma uit la teveu, am comprese calde la ceafa, sa-ti mai zic? :-))
mami de Sonia Marie
Ale nu stiu daca se poate face ceva ptr albire, insa poti incerca varianta cu fatzetele ptr dinti, sotul meu are si sunt super...el a avut nevoie ptr ca are multe plombite mici pe suprafata dintilor si in timp isi schimbau culoarea si se vedeau urat.
Conchita n-am auzit de apa asta de gura, o sa dau un search sa vad si eu despre ce e vb. 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2