Dantura cat mai aproape de perfectiune

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by Porumbita

merci de raspunsuri...
ce implica detartrajul profund?

curata foarte in profunzime in pungile gingiilor.

mami de Sonia Marie

e dureros? cat timp dureaza? cu se se realizeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

pe mine m-a durut cand l-am facut, ca am senzitivitate la rece si a trebuit sa imi faca anestezie. dureaza...nush cat sa zic? ca am uitat...:-) se realizeaza la fel ca detartrajul obisnuit, doar ca se curata profund. dar ala obisnuit il faci cand te duci la curatare regulat, deci nu se strange cine stie ce placa pe dinte (in conditiile in care te speli regulat pe dinti, folosesti ata de dinti si apa de gura, nota bene). uite, detalii tehnice si medicale nu stiu, desi l-am experimentat. poate ne lamureste un dentist ce si cum.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

conchita, stii cum se numeste in engleza ustensila de curatat intre dinte si gingie? Sau poti sa pui link spre vreo poza? Presupun ca e ceva ce se poate folosi acasa, nu?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Donia

conchita, stii cum se numeste in engleza ustensila de curatat intre dinte si gingie? Sau poti sa pui link spre vreo poza? Presupun ca e ceva ce se poate folosi acasa, nu?

nu stiu cum se numeste nici macar in romaneste :-))
arata cam ca instrumentele astea de aici:
http://www.medical-tools.com/dental_scalers_new2.html
cu marea diferenta ca varful este imbracat in silicon sau ce-o fi (cauciuc?) foarte moale. varful e indoit cam la 45 de grade si la fel de ascutit. io am instrumentul cu pricina, dar din pacate nu am cum sa-l scanez.
p.s. daaa, sigur ca acasa se foloseste.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Salutare fetelor!

Ia uitati aici http://www.cerinate.com/index.html?s=gaw&kw=lumineers&gclid=CNv169q_7YsCFQJIYQodfHCBRQ !!!

Pe mine tare ma tenteaza. As vrea sa stiu daca a mai incercat cineva. Eu am totate problemele cu dantura rezolvate (carii, depuneri de piatra etc) insa as vrea sa le imbunatatesc culoarea si aspectul fara dureri si mai ales, fara a strica structura dintelui. De exemplu , am o mica "srtungareata" pe care as vrea sa o "rezolv" si...ce sa mai..as vrea un "Hollywood smile". Astept un telefon de la ei sa vad cam ce preturi sunt.

In tara, am intrebat dentista mea despre acest lucru insa mi-a spus ca inca n-a vazut asa ceva in Romania. (asta era anul trecut). Oricum, daca cineva are Lumineers , pliz, spuneti-ne si noua daca intr-adevar sunt atat de "minunate"

Andreea

PS. Porumbita, ti-am trimis un pm.

Sky's the limit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc conchita, stiu acum despre ce vorbesti, o sa intreb si eu igienista saptamana viitoare.

Un mic/mare off topic - mi se face pielea gainii cand vad instrumentele alea... la fel cum de cate ori merg la doctor incep sa transpir, sunt incordata toata, mi se inclesteaza mainile pe scaun... ce mostenire din epoca de piatra, cabinete de tortura erau inainte cabinetele stomatologilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu una nu cred in produsele astea de albire a dintilor care nu sunt facute in cabinetul si la recomandarea stomatologului, dintii sunt diferiti, de aceea si concentratia solutiilor de albit e diferita si trebuie recomandata de dentist. Am incercat Hollywood smile si n-am vazut nici un rezultat, apoi am luat de la stomatoloaga mea Opalescence, mi-am facut gutiere si iaca asa in 2 sapt aveam dintii super albi. A se retine faptul ca nici un produs nu albeste dintii mai mult de albul lor natural...asa ca nu va asteptati la miracole

Detartrajul se poate face cat de des ai nevoie, eu imi fac cam la 1.5 ani si am dintii chiar si atunci foarte curati, depinde foarte mult
daca fumezi, bei cafea, vin rosu, bei apa bogata in calcar

Apa de gura ajuta mult, nu e nici pe departe un moft, eu recomand aici apa de gura CORSODYL, e cu clorhexidina si e foarte buna

La fel de folositoare e si ata dentara, chiar se recomanda folosirea ei dupa periaj, ptr a curata locurile unde periuta nu ajunge.

Periutele electrice mie imi par ptr puturosi, nu-s cu nimic mai eficiente

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Porumbita, nu doare detartrajul profund, cel putin eu nu sunt asa sensibila, aici se numeste "curatire profesionala", eu mi-am facut anul trecut pt prima data, dar am de gand sa-mi fac in fiecare an.
parca platisem 60 euro, fiindca asta nu plateste casa de asigurari.
claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by goanga23

Salutare fetelor!

Ia uitati aici http://www.cerinate.com/index.html?s=gaw&kw=lumineers&gclid=CNv169q_7YsCFQJIYQodfHCBRQ !!!

Pe mine tare ma tenteaza. As vrea sa stiu daca a mai incercat cineva. Eu am totate problemele cu dantura rezolvate (carii, depuneri de piatra etc) insa as vrea sa le imbunatatesc culoarea si aspectul fara dureri si mai ales, fara a strica structura dintelui. De exemplu , am o mica "srtungareata" pe care as vrea sa o "rezolv" si...ce sa mai..as vrea un "Hollywood smile". Astept un telefon de la ei sa vad cam ce preturi sunt.

In tara, am intrebat dentista mea despre acest lucru insa mi-a spus ca inca n-a vazut asa ceva in Romania. (asta era anul trecut). Oricum, daca cineva are Lumineers , pliz, spuneti-ne si noua daca intr-adevar sunt atat de "minunate"

Andreea

PS. Porumbita, ti-am trimis un pm.

Sky's the limit...

Eu am mai citit niste reviews pe net, parerile sunt impartite depinde de priceperea doctorului si de fiecare personal cum suporta, unora le place iar unii zic ca sunt bulky ca parca au gura plina tot timpul, ca nu mai pot folosi floss..diverse:))
Si costa:))
Poti sa ceri parerea unui dentist poate gaseste vreo solutie mai ieftina...gen..braces:)))...zic si io.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

S-a raspuns suficient de la subiect, asa ca nu mai reiau si eu majoritatea raspunsurilor. Ce nu intleg este de ce considerati periuta de dinti electrica ca fiind pt lenesi.

Si io si barbatu avem gurile mici, adica nu se deschid prea mult, si cind a ajuns si pe la noi periuta electrica, am fost extrem de incintati.
Are capul mai mic si pot sa-l bag pina la maselele de minte din fundul gurii, care altfel ramineau mai mult nespalate, din cauza ca miscarea sus-jos a unei periutze clasice nu se putea executa in locurilea acele indepartate .

Si am si o dentista super buna, da' nu stiu daca policlinica Titan, acolo unde lucreaza ea, e in sectoru 2 sau macar te aranjeaza ca zona. Daca ai nevoie de detalii, da un PM.

Iar cu albitu, sufar rau din cauza asta... Mie dintii definitivi mi-au iesit galbeni... Muream de ciuda cind ii vedeam cit sint de galbeni pe linga cei de lapte. Altfel, drepti, frumosi, da' galbeni... Cu sau fara tigari si cafea, ei tot galbeni sint . Citiva ani m-am chinuit sa fac ceva sa-i albesc, si frecat cu sare si cu lamaie si cu bicarbonat, apoi am facut greseala sa renunt la pastele de dinti normale in favoare celor care albesc dintii. Zic prostie pt ca nu au si efectele pastelor normale... nici nu curata asa bine, nici nu protejeaza de tartru, nimic... acum o mai folosesc la spalarile de peste zi, cind imi aduc aminte.

Asa ca daca s-o gasi ceva sa-i albeasca mai mult decit albul (galbenul) lor natural, fara sa-i strice si fara sa-mi pun altii, ziceti-mi si mie.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput