Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by adameasca

'neatza!

Adriana, nu ma uri pentru ca nu se trezeste Ilinca noaptea , de pe la 2 luni jumate a renuntat la toate mesele si a considerat ca somnul este important . De fapt am ajuns si eu sa pot spune ca noaptea nu se trezesc copiii, foarte rar Luk se mai trezeste ca ii e frig sau viseaza cate ceva, dar rar de tot.

E.. cum sa te urasc bey?.. Nu mai am resurse si pentru asta

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ileana, ar fi bine sa fie asa cum zici tu , in legatura cu testul dupa sarcina...dar cred ca totusi 99.9% sunt INSARCINATAAm facut mai mult de 8 teste diferite si la toate mi-a aparut pozititv

Trebuie sa ma bucur si sa multumesc lui Dumnezeu ca mi-a indeplinit dorinta de a avea 3 copilashi

Eu mi-am dorit tot timpul sa am 3 copii...cu toate ca este devreme pentru bb3...dar nu pot face nimic.

Stiu ca David o sa mearga in picioare pana nasc pe bb3 care se va naste in decembrie 31 sau Ianurie 1, 2008iar de Alvaro nu imi fac griji ca este deja baiet mare.

Merg la dr. saptamana viitoare sa aflu 100% sigur ca sunt INSARCINATA.

Acum o sa beau cafelutza de la tine mai rar si fara cofeina

Adriana, te-am prins din urma

Alvaro & David

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Elena, ce pot sa zic?..

Acuma tre sa-l angajezi pe sot ca babysitter.. musai.. ca sa-ti priasca sarcina.. Asa ca.. ia-ti de acuma niste zile libere, ca doar esti femeie insarcinata si nu te aglomera prea mult..
Sotul se descurca cu 2 copii?

E.. daca dorm noaptea, nu-i greu.. sa vezi ce joaca o sa mai fie cu ei.. eu cu astia mari nici ca am treaba, doar sa-i impac ca se mai ..
Iar acum cand Cornelia a mai crescut, o pun pe covor langa ei si eu stau la comp.. e foarte fericita ca sunt langa ea, ii imita, se mai cearta cu Olga pe jucarii... etc..
Mai, dar tu pe toti ii faci in decembrie... e buna luna martie...

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Elena, pai nu stiu ce sa-ti zic, m-ai lasat cam fara cuvinte si cu gura cascata . Daca nici acum nu iese o fata... Imi dau demisia de pe forum

Luk vrea la nani. Revin, dc mai apuc.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca

Daca nici acum nu iese o fata... Imi dau demisia de pe forum

Ileana, cam asa am zis si eu.
Daca iese si acum baiat... il trimit pe sot in Florida sa ia lectii
Elena, acum facem si noi haz de... situatie, nu te supara..
Mai e o fata pe forum, mariana 1976 din Suedia, cu 4, tot asa, facuti la distanta de 1 an..
E.. zic si eu, din experienta supravietuiesti, nu e sfarsitul pamantului..

Laura, ce mai zici mai, uite ce de vesti aici si tu nu mai scrii deloc.., papusica ce face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Sunteti niste dragute

Ileana, sunt tare emotionata...dar am capatat ceva experienta de la Adriana, ca este singura din trupa noastra cu 3 copilashi

Nu stiu ce sa zic, mi-am dorit fetita la inceput , inainte sa am pe Alvaro...acum parca ador muuult baietei nazdravani.Cand am citit cand a scris supermami despre isabela ca sta la probat rochite cate 2/3 ore , apai no bine nu mai vreau fetita

ce o fi sa fie sanatos sa fie.

Oricum astept sa merg la dr. sapt ce vine si de atunci incep emotiile adevarate...acum nu stiu , nici nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata, de abia ce am nascut

va pup si sa auzim de bine.

Laura te rog mult sa intri sa mai scri si tu, pliz plizzzzzz...ce face iubita mica Nadja si frumosul ALDO, tu cum te simti???(no uite ce am facut eu , am ramas iar gravida, deh a fost si sotul putin in vacanta si ne-am afcut ceva de cap)

Alvaro & David

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Elena, deci v-a priit vacantza, nu mai are rost sa intreb cum a fost . Mai, sincera sa fiu ma bucur ptr tine, stiu ca-ti doreai 3 copii, acum ca-ti atingi targetul poate te mai linistesti nitzel . Din suflet imi doresc sa faci si-o fata, sa se mai echilibreze oarecum fortzele in casa. Doreste-ti sa iasa una ca Ilinca, poate ai vreo sansa. Si cuminte, si frumoasa si devreme acasa
Cu sigurantza ai sa supravietuiesti, nici nu-mi fac griji, esti puternica, eu am sa triplez portiile de cafea , fie ea si fara cofeina.
Si sa-i facem galerie lui Marioan, poate va mutati la odisee impreuna

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

OMG ! Felicitari Elena. Ma bucur mult. Sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi si sa ai un copilas sanatos si frumos.
Eu zic ca o sa fie totul ok. Cu patru baieti langa tine.....o sa fie rafat curat peste ceva timp.
Cum a fost botezul? L-ati facut ? Ai pus poze ?
Sa ne zici ce a zis dr.
Eu ma bucur mult pt voi, mi se pare tare frumos.
Un pup maaarrreeeeeeeeeeeeee Laura si eu vreau poze si 2 vorbe. Macar un copy/paste de la un mail...ceva.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, se pare ca ajung eu prima la odisee cu Elena, , ca mi-am facut ieri un test de sarcina si are 2 liniute . Deci .. sper la o surioara pentru Matei. L-am intrebat daca vrea surioara sau fratior, tot surioara zice, asa ca o stii el ceva, plus ca acu o saptamana, cand nu stiam nimic, imi zice asa din senin: mami, eu vreau un bebe sa ma joc cu el .

Asa ca am lipsit motivat de pe forum .

Marioan, te asteptam la odisee.

Alexandra, tu nimic?? Hai mai, ca eram printre ultimele cu un copilash, uite ca acu intru si eu in clubul 2X, faceti-i si voi o surioara lui Isa, ca faceti copii frumosi, ca sa te citez .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Vai, Carmen, ce veste minunata!!!!!!!! Mi se face pielea de gaina de bucurie...
Fetelor, bravo voua, sa aveti sarcini minunate, copii cuminiti si bucurosi!
Iaca ma ia cu plans de fericire...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput