Racusori, la apel! (25)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

neatza
pt.racushoare si suculetz pt. gravidutze
yupiiiii am 3 zile libere
Iulia, mi-a trecut raceala. multm de sfat
Mire, Vicky, cum v-ati distrat?
pupicei
PS: ieri am lipsit toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Fetelor ...GREAT NEWS !!!!
Am fost chemata la un interviu si am fost acceptata!!!
Din partea lor,sunt asteptata de luni de la prima ora, insa io mai tb sa rezolv dincoace una alta si mna ... mai dureaza putintel,dar apoi merg cu toatele dupa mine
Of Doamne, daca ati stii cat de norocoasa simt ca sunt ...si cat de mult ma iubeste cineva Acolo Sus !
July ...vai ce ti-am dus dorul, deci cand am inceput numai sa citesc randurile aveam intiparit un ranjet pe fata asa cum o faceam de fiecare data cand ne raspundeai in stilul caracteristic
C1 zici?!!??! Super masinuta, o ador Sa o folosesti sanatoasa ...si pune rapid mana si mai conduu ca o sa ai nevoie pe cand apare iubitzica noastra
Mire cred ca pot ghici la ce aniversare ai fost ...si mai cred ca pot sa nimeresc si ce persoane au fost la aceea aniversare
Distractie placuta soro si la gratarel si la nunta ...sa vii sa ne detailezi TOT !
Missy alaturi de tine ...asa cum spunea si Iulia mai sus.
MIki racita?! Wow! Atunci banuiesc ca n-ar fi o problema sa ma primesti si pe mine in club! Curge nasul de 2 zile si abia de mai am voce
Hai sa ... sa ne insanatosim rapid
Vicky cunosc situatia cu examenele auto ... eu am cazut la sala prima data si credeam ca nu o sa ma afecteze ...dar na, m-a afectat pana cand m-am ambitionat dinnou si la urmatoarea programare le-am dat clasa ...glumesc,bineinteles ... sa mai ia cateva ore de sofat daca nu se simte sigur pe el, iar de invatat ...parerea mea ar fi sa nu o mai faca ...cel putin nu inainte cu 2 sapt de examen ... sa se concentreze asupra probei practice, sunt convinsa ca la sala iarasi il va lua ... spune-i numa sa nu-l ia cu 26, ca'n cazuri de astea de obicei examinatori fac pe grozavi si iti baga bete in roate
Iui! Ca m-am lungit si eu ...fug la si iute sa bag ceva pastilute in mine,ca stranut intruna

Hai la toate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna dimineata fetele! Vad ca toata lumea a fost ocupata in week-end!
Inseamna ca avem toate nevoie de o cafea! E gata!!!!!!!!
Miki, ma bucur ca a trecut raceala!
Menna, bravo pt noul job!
Eu am fost ieri la pescuit, ca sa ii fac placerea consortului! a fost vreme f. faina, pentru gratar, ca pt. peste............ jale mare!Nu a prins decat experienta! Oricum, am stat la aer curat, intr-adevar curat si umbraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Am fost acompaniati de pasarele si tantari, dar mi-*am incarcat bateriile pt o saptamana!
o saptamana usoara si pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

revenit din spital. mi-am promis eu mie ca de data asta stau cuminte in pat, la caldura si cu vesta in spate cum am fost instruita. lucru ce nu l-am facut dupa prima externare. si sincer, nici acum, partial. am gasit casa ravasita, haine peste tot, frigider gol, sotul intr-o vesnica cearta cu fetita, m-am suparat tare pe sot pentru primirea facuta, dar ce folos, m-am pus pe treaba: strange haine, alimenteaza frigider, consoleaza copil, of, si iar am obosit si m-am trantit in pat.
si va pup, ma duc in pat ca acolo mi-e bine

22+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

July mami, merci de cafeluta! buna rau
ps: merci pt felicitari
Missy... din pacate, asa is toti ...so nush daca te-am consolat cu ceva, dar ... ai tu mai bine grija de tine si pune rapid vestuta aia in spate
Mire tu altfel ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ziua buna, fetele!!!
Venit-am si noi inapoi in Bucuresti, azi nopate pe la 3.00. Sunt cam adormita!!! A fost superba plimbarea; mi-a placut tare mult. O sa incerc sa pun si poze , sper sa reusesc...
Mire, ti0am trimis pm, scuze de intarziere,,,
Missy, multa sanatate!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa va salut.
Menna, felicitari pt. noul job. Bafta in continuaresi
July, bine ai revenit. Sa stapanesti sanatoasa cea rosie.
Fetelor, nimeni nu se astepta ca fi-miu sa pice la examen, cu atat mai mult la traseu, instructorul lui a ramas socat cand a auzit ca a avut emotii. Conduce super-bine. Dar e f. emotiv, asta e adevarat, doar are cui semana. Asta este, data viitoare va fi mai bine. Sa stii ca am stat si eu pe malul garlei (mai mult nisip si pietre, ca era cam secata, si asa m-a linistit susurul apei... nu as mai fi plecat de-acolo...
Noi am avut noroc de vreme buna in wk, am fost undeva la tara, in jud. Buzau (Calvini se numeste satul). A fost super. Ba chiar ne-am si bronzat!
Mire, tu cum ai petrecut?
Missy, mai lasa treburile si stai cuminte in pat, cu vesta cu tot .
va si va doresc o saptamana minunata!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare
JULY felicitari pt. mashinutza
Menna felicitari pt. job
Cristina si Vicky bine-ati revenit
Missy stai in patutz cu vesta si mai lasa treburile . cat despre sotz....no comment
Mire mai chefuieshti?
ieri am dormit toata ziua, iar azi am colindat magazinele. am fost in mag. pt. catzei. de ce-am intrat acolo? am cheltuit o groaza de bani pt. mister, dar na....
sunt prin zona. spalat , calcat haine, aspirat, dus gunoiul si poate gatesc.
pupici

ah VICKY, hai ca-l ia a doua oara. sa nu mai fie emotiv

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky, eu am luat a treia oara carnetul.Mereu luam sala, dar la traseu ma apucau niste emotii!!!...
Miki, spor la treaba!!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

acum nu stau..merg la somn dar revin maine cu forte proaspete (sper) si cu poze si impresii.
am avut prb cu calculatoru'
acum am 1 nou noutzzzzz
noapte buna...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput