Racusori, la apel! (25)
Raspunsuri - Pagina 22

mikiriki spune:
Dimineata faceti cāteva drumuri si reusiti sa rezolvati probleme atāt de serviciu, cāt si personale.
Sunteti irascibil si aveti tendinta de a exagera. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca exista riscul sa faceti un accident.
Evitati discutiile īn contradictoriu si nu mai fiti atāt de īncapatānat!
Miki

MirelaV spune:
hello...hello
miki, am senzatia k noi doua suntem singurele active. fetele astea unde or fi?
sper sa ai o zi cat mai usoara la job si sa te simti mai bine pe seara cu raceala.
o zi minunata va doresc la toate (prezente sau..nu) MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
gata jobul. dar durerile de cap, urechi, gat, ochi nu ma lasa. a fost plictiseala mare azi. tocmai au afisat noul plan de lucru si......joi, vineri, sambata lucrez de noapte. cica trebuie sa invat sa lucrez la toate casele si io nu vreau. a fost cea mai tampita zi de munca din viata mea. ma bucur ca sunt acasa si maine merg dupa-amiaza la munca.in seara asta e intalnirea barbatzilor , iar eu nu stiu ce sa fac acasa. soatza nu ma ia cu el ca cica nu-s barbat hihihi
chiar pe unde-or fi fetele?
btw. am vazut ce-ai gatit si cred c-o sa fac si eu
mai stau putin prin zona. tre sa apara si juniorul ( ramane la noi pana marti si e tare incantat ca iese diseara cu tat-su )
Miki

MirelaV spune:
miki, fetele astea chiar k se intrec cu gluma.
eu ma pregatesc sa ma ocup putin de mine. o masca, o aia..o aia..o manechiura..k cica maine e iar luni
spor la gatit..dar mai stai p'aci si lasa baietii sa iasa..merita si ei..macar cel mare..pt bagheta cu usturoi MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
ii las. eu am iesit aseara cu soatza si niste prieteni. in tot orasul e Jazz Rally si am stat cam mult. iar dimineata a trebuit sa lucrez de la 5:30.o sa merg si eu in cada si ma apuc de pensat,epilat,imi pun masca, mai vad eu ce mai fac.
Miki

MirelaV spune:
eu nush dc dar in ultimul timp am mari prb cu tenul. mi se ingrasa foarte tare. incerc sa ii fac ceva k sambata merg la o nunta si parca n-as vrea sa arat prea rau
eu deja sunt cu masca pe fata. de pensat m-am pensat si eu nitelush..am dat mustata jos
sunt cu geamurile deschise...plouaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si miroase asa bine. e o ploaie torentiala de vara. pacat de rufele mele de afara care n-am mai apucat sa le adun..k a inceput deodata MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
si la noi ploua, dar rufele le intind in mansarda. n-am nika acolo decat o canapea. trebuie sa facem ceva cand vom avea timp. eu ascult ce povestesc baietii
Miki