Racusori, la apel! (25)
Raspunsuri - Pagina 17

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Missy
daca se potriveste, cat de cat, fug sa fac un dus, ma imbrac frumos, ma parfumez si astept cadoul.
si n-ar fi exclus, ca un prieten bun a ajuns ieri din germania, poate trece azi in vizita.
iupiiiii21+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Miki

MirelaV spune:
io am primit trandafiri. se pune?
dispar pana la cora. revin later MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
io am primit mai multe cadouri
Mire mai stai mult in Cora? iti arunc o tzigare? hihihi
Miki

MirelaV spune:
am venit pe la 23 dar nu era nimeni pe aci'
adika n-am venit direct acasa. am mai trecut pe la mama sa o las acasa cu bagajele
ar merge o tigare. dar ma cam pregatesc de somn..k maine e sambata mea lucratoare dar ACCEPT
tu ce invarti?
nush..io de 2 nopti dorm ffff bine. sper sa nu imi treaca
care se risca la un campari orange? cred ca de aia imi e somn MirelaV
pupicei pe burticei

M&M spune:
Neata!!! Haideti la cefelutza!!
AM fost matinala azi, de fapt am venit direct din garda, dar nu inainte de a merge la vot...AM avut o noapte plina, cu urgente. Va doresc un weekend minunat, eu merg sa ma odihnesc.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

MirelaV spune:
hello si eu. eu am lucrat 3 ore si apoi am bantuit putin prin oras dupa ceva cadouri de Constantin si Elena. si acum acasica..sa
ceva si eu
apoi ma transform in pt un tort k cica maine am musafiri..dar sincer..poate ii conving sa renunte..k daca insista sa vina..ii pun la zugraveala
sunt prin zona MirelaV
pupicei pe burticei

MirelaV spune:
fetele, ati votat? miki?
eu n-am facut nimik pana acum. de-acum sa ma apuc. am mancat de pranz si mi s-a facut rau. mi-e greata si acum...nush ce am. mi-a picat ceva invers cred... MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
am votat la Bonn. in 10-15 min. mancam si noi. eu tot vroiam sa ciugulesc ceva si nu m-a lasat soatza `` ce??? m-am straduit sa pregatesc cina si daca tu mananci acum ceva , nu mai mananci cu mine`` . am cedat. vroiam doar un biscuite. offff barbatzii astia.
Miki

MirelaV spune:
sa va fie de bine miki k banuiesc k ati mancat deja. ce a pregatit bun?
eu fac acum o fasolica verde. am facut si un tort mic si simplu si atataaaa
maine un gratar. se pare k scap de musafiri la masa MirelaV
pupicei pe burticei