Racusori, la apel! (25)
Raspunsuri - Pagina 10

Missy spune:
neata racusori! am promis ca revin luni, dar partea cu planurile nu-mi prea ies mie. am inceput saptamana nu foarte bine, adica cu un calculator umilit de virusi. nu l-am putut folosi deloc ieri, tot la 2 minute se restarta de la sine. acum s-a rezolvat, dar n-are rost sa va mai povestesc cum e cu pierdutul de date, liste intregi la favorite si resetat tot.
in rest toate bune, am de recuperat ziua de ieri, dar macar m-am relaxat ieri toata ziulica dormind. ma cam supara bebelusha care se tot "joaca" cu vezica mea, dar rezist eroic!
va pup si astept sa ma vad intr-un final si eu pe lista de pe prima pagina.
spor la treaba si grija la virusi 19+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

mikiriki spune:
Dimineata survin evenimente neprevazute, din cauza carora nu va puteti respecta programul stabilit. Nu este cazul sa va faceti griji, pentru ca schimbarile aparute va sunt favorabile.
Faceti cunostinta cu o persoana importanta, dispusa sa va ajute sa intrati în afaceri.
Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati speculatiile.
neatza
multzam de cafea. sunt tare buimaca.
multa sanatate bolnaviorilor si spor la munca zugravilor
ieri am ras toata ziua.sunt curioasa cum va fi azi
Miki

M&M spune:
Seara buna, racusoarelor.
Miki, multam de horoscop.
Din pacate dupa o garda nu ai zi libera, ci continui programul zilei . Sunt atat de obosita!!!... Iar luni sunt din nou de garda.
Cookie, multa sanatate Bubulinei.
Missy,bine ai revenit.
O seara buna tuturor!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

MirelaV spune:
va salut si eu intre serviciu (unde am fost zombie tare) si intre 2 spacluri pe perete
revin..cand ma opresc din treaba.
pupici MirelaV
pupicei pe burticei

july_g spune:
Na seara fetele!
Am intrat fuguta sa va salut intre 2 cascaturi ca is rupta in gura de oboseala.
Mire, coif de zugrav ai? daca nu, zi si iti fac eu unul din ziar!
Miki, eu n-am cunoscut pe nimeni azi, dar or fi cunoscut fetele. Oricum, multumim pt horoscop.
Vicki, saru-mana pentru urari. Sanatoasa sa fie mandra, ca o ingrasa mami daca e prea slabuta!
Cristina, meseria de medic e grea dar si frumoasa rau!
Cookie, ce are mititca?
Va pup si zbor in pat, ca deja mi s-a intins cascatul de la o ureche la cealalta

MirelaV spune:
missy, gata...esti pe listuta. scuze pt intarziere.
iulia, n-am coif...dar am o chestie d'aia care iti tine parul la mare sa nu te bata vantu'..asa k te refuz cu coifu'. vezi k incepi cu exagerarile cu nepoata mea si ti-am promis k te urechez. tacsu' stie? aaaa..am sa-l sun maine sa ma burzuluiesc la el k ma ignora
fetelor, voi observati k noi numai gravidute cu fetite am avut si avem? las' k sparg eu gheata si fac baietel
ma duc la dus si in pat la somn. sper sa dorm. o noapte linistita va doresc. MirelaV
pupicei pe burticei

preda_vicky spune:
Buna dimineata! Poftiti la o cafeluta!
Mire, esti tare harnicuta.
Miki, nu am cunoscut pe nimeni ieri si din pacate eu nu am stofa de afacerista, eu ies mereu in pierdere. Dar, cine stie?
Cookie, cum se mai simte bubulina?
Miki, de-acu inainte sa vezi ce o sa se mai joace bebelusha cu vezica ta, pana acum a fost floare la ureche!
July, fotomodel o sa fie fetita ta! Inalta si supla! la toate racusoarele, o zi buna sa aveti!
http://community.webshots.com/user/viki39

Missy spune:
astazi va servesc eu cafeluta, ba mai mult dau si sampanie ca am ajuns si eu pe lista
sper ca si voi sa fi inceput ziua la fel de bine ca si mine. am fost la o intalnire (negociere) si am iesit invingatoare. asa ca asa un chef am azi de munca . . .
spor la treaba si voua si pupici 19+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by preda_vicky
Buna dimineata! Poftiti la o cafeluta!
Miki, nu am cunoscut pe nimeni ieri si din pacate eu nu am stofa de afacerista, eu ies mereu in pierdere. Dar, cine stie?
Miki, de-acu inainte sa vezi ce o sa se mai joace bebelusha cu vezica ta, pana acum a fost floare la ureche!
Vicky
http://community.webshots.com/user/viki39
neatza, multam de cafea
eu nu sunt

eu am cunoscut pe cineva ieri, dar n-are nici o legatura cu afacerile.
Miki

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Missy
astazi va servesc eu cafeluta, ba mai mult dau si sampanieca am ajuns si eu pe lista
sper ca si voi sa fi inceput ziua la fel de bine ca si mine. am fost la o intalnire (negociere) si am iesit invingatoare. asa ca asa un chef am azi de munca . . .
spor la treaba si voua si pupici19+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila
sampania o servesc mai tarziu. eu sunt inca la cafea. mai tarziu merg la cumparaturi cu 2 prietene. sunt reduceri la lenjerie intima la un magazin scump si cica azi cumperi la pret de cativa euro. de ce? habar n-am.
Mire, mai ai de zugravit?daca tu vrei baietel, eu vreau baiat si fata ( daca se poate gemeni)
Cristina, moooaama ce bine ca nu m-am facut medic. auzi ...dupa garda program normal. serviciu usor.
July, cum te simti? ai greturi? pofte?
Revin cu horoscopul pe azi

Miki