Richard Gere si sarutul buclucas
Raspunsuri - Pagina 2
Denisam spune:
De ce suntetzi asa de rele cu bietul Richard- hai sa fim seriosi,am vazut scena si dc gagic anu tragea de el pe scena, a tot insistat luindu-l de mina si multumindu-i atata, eu nu cred ca el ar fi pupat-o , si plus c aintai i-a sarutat mina, e un gentlemen si apoi a pupat-o, a fost o scena a la hollywood- cine zice ca a fost insistent sau libidinos si treb proces, e exagerat saa traieste dupa legile arabesti-dc el e budhist nu ins. ca treb sa cunoasca toate legiel/regulile pe unde merge- mi se pare un sarut, mai ales pe obraz inofensiv si clar americanesc, mai mutl prietenos si de spectacol- oricum tipa arata nasol, iar sotzia lui nu cred ca s-a suparat ca nu avea de ce- aia nu se numeste concurentza pt ea!!
Denisa 30+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
daniella4 spune:
...si in plus a pupat-o doar pe falcutze!
..de mai multe ori, dar o fi defect profesional..de la repetitii!
doradora spune:
citind cele scrise, am crezut ca e o exagerare. vazand imaginile insa, nu cred ca a fost asa de nevinovat gestul. cu toate astea, un proces mi se pare cam mult. scuzele ar fi fost suficiente, dupa mine.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Letitia1 spune:
Mi se pare absolut exagerat sa se spuna ca nu a avut nici o scuza, ca ar fi trebuit sa stie... sa fim seriosi, nu ai cum sa cunosti toate obiceiurile dintr-o tara sau alta... Iar faptul ca si-a cerut scuze mie personal mi se pare mai mult decat suficient!
Cind esti Richard Gere si o planeta intreaga se uita la tine, cam trebuie sa stii ce faci si ce dai pe goarna. Plus ca se stie ca asiaticii au cu totul altfel de legi (scrise sau nescrise) decit europenii sau americanii.
Eu o stiu pe Shilpa Shety, ca a fost la Big brother la noi asta iarna, si mai stiu ca este extrem de iubita si pretuita in India (actrita de Bollywood), are o armata de fani care ii urmaresc fiecare miscare si atita ii trebuie unuia sa se ia de ea. Unul din fani l-a dat in judecata pe Gere. Deh, alta data sa caste ochii.
erin20 spune:
Eu ma intreb, oare cum de nu s-au enervat pe ea cand a facut videoul www.youtube.com/watch?v=w7N-bR6EUos" target="_blank">asta Oricum, e tare tipa Am vazut-o si la Big Brother si mi-a placut de ea Mi se pare ca oamenii aceia care au inceput scandalul au cam exagerat.Mai ales presa! Am mai vazut si niste poze cu niste indivizi care dadeau foc la postere cu ea.. Ceea ce mi se pare si mai grav decat ceea ce a facut Richard cu Shilpa. Probabil ca sunt doar cativa oameni care n-au ce face si s-au gandit sa-i faca viata amara.
XIO spune:
Sa fim seriosi , in America exista niste legi de-a dreptul tampite , nu ai cum sa le stii pe toate din fiecare tara.
Nu a prins-o de fund , nu a spus ca vrea sa fac sex cu ea , asa cum eu ar trbui sa inteleg ca aia nu se pupa ar trebui si ei sa inteleaga ca altii se pupa si gata !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
carrie spune:
interesant acel video, ala nu a scandalizat pe nimeni, ca e explicita tipa in miscari.
poate ca a sarit umpic calul Richard Gere dar nu f mult, nu a sarutat-o pe gura, nu i-a pus mainile pe sani, sa fim seriosi.
si acuma realist vorbind dupa ce l-ai vazut in American Gigolo sau Pretty Woman te intrebi cum poate fi cineva suparata ca e pupata de el
Cristiana 37+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii