Fetele din America (84)
Raspunsuri - Pagina 29
Sanca spune:
Uitati fetelor ce se intampla in America.
Femeie la 43 de ani sa moara in sala de asteptare la Emgercency Room.
http://www.nbc11.com/news/13498137/detail.html
Scriu asta ca sotul meu a stat sa astepte sa fie cusut / copci la mana - 7 ore... Si avem si un insurance bun.
Gabbriela spune:
pai nu au loc americani la ER de ilegali, care merg acolo fara asigurare si pt o raceala si pt un nas infundat.
si eu am stat in ER 6 ore, cu febra, si eruptie pe tot corpu si nu ma bagat nimeni in seama.
Sotul a mers acolo si erau 40 de oameni in rand la ER, si el numai ce picase de pe scara la lucru si ii zice aia, "trebe sa stai la rand sa te vedem..." - acum 2 luni a fost faza.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
cenia spune:
[quote]Originally posted by Gabbriela
pai nu au loc americani la ER de ilegali, care merg acolo fara asigurare si pt o raceala si pt un nas infundat.
si eu am stat in ER 6 ore, cu febra, si eruptie pe tot corpu si nu ma bagat nimeni in seama.
Sotul a mers acolo si erau 40 de oameni in rand la ER, si el numai ce picase de pe scara la lucru si ii zice aia, "trebe sa stai la rand sa te vedem..." - acum 2 luni a fost faza.
Adica la ER vin cei fara asigurare? Ii primeste acolo doar pt o raceala? Eu stiam ca le face si lor nota de plata, chiar daca nu au asigurare... Asa o fi?
Despre dr homeopat nici eu nu sunt foarte incurajatoare, decit uneori pt cresterea imuitatii dar... nu merge la toata lumea. merita incercat totusi!incercarea moarte nu are.
Sunt bucuroasa ca vine cumnata mea adolescenta in vacanta la noi si vrem sa calatorim, sa vizitam. I-a pus viza doar pe perioada vacantei de vara, as fi vrut sa vina si la anul dar e bine si asa!
Vrem sa mergem la Los Angeles, Grand Canyon...in zona asta.
Sper sa gasim locuri minuntate de vizitat. Si pt mine este pentru prima oara. Am fost doar la Portland si mi-a placut foarte mult.
la lac
niste poze
Ramona J spune:
Fetelor, asta seara am fost la news! Dupa-masa gradinaream putin in fata casei si ma trezesc ca se opreste o masina. E ceva distanta pina la strada si nu am auzit exact ce a spus tipa, am inteles ca vrea sa ma intrebe ceva. I-am zis OK, si numai ce ma trezesc ca ies unii din masina cu camera de filmat, microfon si alte alea. Doamne fereste, ma gindesc - ce o fi cu astia?
Cica jumatate din banii incasati pentru trecerea pe rosu la semafor vor merge la stat, nu ramin la city. Imi dadui cu parerea si m-am gindit ca am vorbit cine stie ce prostii si nu ne dau (era si Alexandru cu mine, se juca pe acolo). Dar seara ne-am vazut la news.
Sotul a fost chiar multumit de raspunsul meu. De obicei cauta motive sa ma critice...
A fost haioasa faza, ca eram cufundata (la propriu si la figurat) in straturile alea de flori si toata faza m-a luat prin surprindere. Cred ca asa am si cazut victima. Era imaginea cu mamica printre flori, copilul se joaca pe linga...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
sinzi_ana spune:
Vin si eu cu o intrebare....
Pot sa conduc cu carnetul de Florida in Romania??? Si daca da, cat timp?
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
corinadana spune:
Ramona !
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
bAly spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Vin si eu cu o intrebare....
Pot sa conduc cu carnetul de Florida in Romania??? Si daca da, cat timp?
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Sinzi, da se poate conduce cu acrnet de America in Romania. Nu stiu sa aiba vreo limita de timp mai ales daca poti dovedi ca ai domiciliu in USA.
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
Gabbriela spune:
sinzi, 3 luni ai voie sa conduci in ro cu acte din afara ro.
Da la ER merg cei fara asigurare si fara acte si ii face bine si le da factura de plata dar nici o data nu platesc pt ca nu prezinta o adresa corecta, nu prezinta ssn, nu prezinta nici un act de identitate. Cunosc personal asemenea cazuri... vecina mea cu 5 copii, mexicana, ilegala si sotul si ea, stau intr-o casa cu alte 4 famili, merg pt orice la ER nici o data nu prezinta acte si nici o data nu platesc
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
cenia spune:
Niciodata nu m-am gindit ca as putea face asa ceva!
Aia nu se sesizeaza cind ii vad pe aceeasi mexicani ca vin mereu?
Apropos de sanatate: i-a iesit fiului meu(2 ani) o urticarie (de la un ou banuim) pe minuta si l-am dat cu Fenistil -romanesc si Hidrocortizon , deasemenea Claritin sirop. Imi puteti recomanda o alta crema pe care sa o pot cumpara?
Este ca o eczema, se scarpina mult si este in podul palmei, la cealalta mina mai putin.
Please.. am fost la Wallmart dar cred ca nu ma pricep foarte bine.
Multumesc.
la lac
niste poze
Oana_B spune:
Happy Father's Day
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!