Fetele din America (84)
Raspunsuri - Pagina 12
lexi spune:
ML, eu regret ca nu m-a invatat nimeni cum supravietuiesc eu dupa ce pleaca ei la gradinita si, recunosc, am cam luat-o in plin!
In ce ii priveste pe juniori, s-au descurcat mai bine decat ma asteptam, iar cea mai mare realizare a fost sa-i conving sa-mi povesteasca lucruri care se intampla acolo, ca sa stiu de unde sa apuc problemele, atunci cand apar. Cel mai bine e sa faci cateva vizite la fata locului, ca sa-ti dai seama unde trebuie sa lucrezi (fie si retroactiv). Eu, de exemplu, am vazut ca ar fi fost bine daca ii invatam sa se stearga la nasuc singuri. Si sa manance atunci cand e mancare pe masa, nu cand li se nazare lor.
Silvana, de regula, la bibliotecile locale, sunt zile in care se organizeaza intalniri cu vorbitori de engleza ca a doua limba (ESL), gratuite si fara pre-inregistrare. Bine ati venit!
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Din ciclul: fiecare cu ce-l doare.
Deiu meu a primit o invitatie la party de ziua unui coleg si nu stiu cum se face! Am un nr. de tel. la care sa sun, sa confirm. E in seara asta, pe la 7. Sa ma anunt ca merg si eu sau cum sa fac? Ce cadouri se pot lua unui baietel de 7 ani?
Da, Simina, suni sa confirmi ca vii si sa fii punctuala. De obicei daca sint la vreo locatie (in afara de acasa) au program.
Cel mai bine dai un gift certificate la ToysRUs sau Borders (Barnes& Noble)...asta daca nu stii ce-i place copilului respectiv. Distractie placuta.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Din ciclul: fiecare cu ce-l doare.
Deiu meu a primit o invitatie la party de ziua unui coleg si nu stiu cum se face! Am un nr. de tel. la care sa sun, sa confirm. E in seara asta, pe la 7. Sa ma anunt ca merg si eu sau cum sa fac? Ce cadouri se pot lua unui baietel de 7 ani?
Suni si anunti si intrebi mama ce prefera copilul. Poti sa ramai si tu, sau nu, vezi la fata locului care e treaba. In general ramai si tu.
lexi spune:
Simina, suni si anunti ca Deiu vine sau nu vine. La 7 ani, e aproape sigur ca petrecerea va fi doar pentru copii, sunt destul de mari ca sa-si poarte singuri de grija intr-un loc strain. Pe invitatie ar trebui sa scrie si orele intre care se desfasoara, asa ca stii la ce ora sa il iei de acolo.
De obicei, daca e la McD, patinuar, piscina, sau orice loc din asta care organizeaza birthday party-uri, pot ramane si parintii, mai schimba o vorba, mai leaga un siret. Dar nu sunt mereu necesari. :-)
Siminaf spune:
Multumesc mult de rapiditate!
Pe invitatie scrie ca de la 7:30 fix la Laser Quest (habar n-am ce-i aia), aici, aproape de noi. Nimic altceva nu mai scrie. Hai s-o sun pe mama copilului.
ocebine spune:
Aha...Laser Quest e un loc unde ii va pune o vesta colorata si un pushcoi in brate...se fac 2 tabere si se "impusca" unii pe altii intr-un labirint.Am mers si noi o data cind am fost in Canada (MOntreal)...eram lesinata de oboseala dupa o sesiune de alergat pe intuneric si eram "ciuruita" de un pusti mititel care se luminase el ca io nu stiu cu ce se maninca respectiva activitate si numai de coada mea se tinea.
Baietii si sotul s-au aliat cumva si au scapat (ai mici se ascundeau dupa ta-su)...pe mine ma lasasera in ploaie
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Siminaf spune:
Tocmai am vorbit si mi-a explicat mamica sarbatoritului exact ce ai spus si tu, Anamaria. Cred ca o sa fie fain si o sa distreze. Acum trebuie doar sa traga o fuga tati sa ia un gift card pentru Stefan. Ca asa il cheama. Si nu e roman.
sinzi_ana spune:
Simina, suna bine!!!! Cred ca o sa fie super distractiv!!!!
Noi mergem duminica la un party la Young at Art Museum...si sunt tare curioasa cum va fi...
Pana acum party-urile de la Pump it Up sunt in top...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
greieras spune:
Buna tuturor, am si eu putina nevoie de ajutor. Care dintre voi are masina de facut paine? Sunteti multumite de ea? Ce marca e?
Vreu sa-mi cumpar si eu una si deja am citit tot ce era de citit pe net, dar as vrea sa stiu si parerile voastre.
Astept raspunsuri. Merci anticipat.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Pasti 2006
Craciun 2006
CamiM spune:
Silvana bine ai venit!!
Alintaroma.. superbe pozele .. sunt facute la o gradina botanica, nu?
Gloria noi avem masina de paine de la Sunbeam si suntem foarte multumiti de ea, fac si cozonac la ea si in general toate aluaturile ( pizza, coca placinta, etc).
Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie