Ati incercat acupunctura pentru fertilitate?Am auzit ca e foarte buna si are in plus si beneficiul ca te scapa de stres.Regleaza energiile magnetice din corp si restabileste echilibrul hormonal.Daca e cineva printre voi cu rezultate va rog sa-mi impartasiti si mie din experienta voastra.Adica daca ati ramas gravidute.Pa.
Eu am facut si acupunctura dar fara rezultat.asta iti canalizeaza energia unde ai nevoie dar nu cred ca te poate ajuta de exepmplu ca sa-ti desfunde trompe sau sa creasca nr. gigeilor.La noi n-a functionat,dar poti incerca ca sa le faci pe toate.Multa bafta iti doresc in indeplinirea dorintei.
galuscuta - in asteptare galuscutzei si mai mici
Ms Galuscuta, pt sinceritatea ta.Insa eu am vazut la tv. ca ar fi multe cazuri de femei care ani intregi n-au avut copii..si dupa 10 sedinte de acupunctura li s-a implinit visul.Asta cred ca depinde si de tine si de medic.pa.
eu am facut de toate.....naturiste, homeopatie, apiterapie, acupunctura. Nu stiu exact care dintre ele m-au ajutat, cert este insa ca am ramas insarcinata . bafta!
my baby, Lara
Am facut si eu o luna intreaga acupunctura inainte de embrio-transfer (in cadrul procedurii FIV) dupa ce am citit sute de situri despre acupunctura, am facut si in ziua ET-ului, si la 4 zile dupa, si nu s-a prins.
Asta e. S-a prins cand a vrut el (adica ea ).
Bafta multa si fa tot ce poti si crezi ca te ajuta!
Shery 14+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta