acupunctura

acupunctura | Autor: chislauriana

Link direct la acest mesaj

Ati incercat acupunctura pentru fertilitate?Am auzit ca e foarte buna si are in plus si beneficiul ca te scapa de stres.Regleaza energiile magnetice din corp si restabileste echilibrul hormonal.Daca e cineva printre voi cu rezultate va rog sa-mi impartasiti si mie din experienta voastra.Adica daca ati ramas gravidute.Pa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Eu am facut si acupunctura dar fara rezultat.asta iti canalizeaza energia unde ai nevoie dar nu cred ca te poate ajuta de exepmplu ca sa-ti desfunde trompe sau sa creasca nr. gigeilor.La noi n-a functionat,dar poti incerca ca sa le faci pe toate.Multa bafta iti doresc in indeplinirea dorintei.

galuscuta - in asteptare galuscutzei si mai mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chislauriana spune:

Ms Galuscuta, pt sinceritatea ta.Insa eu am vazut la tv. ca ar fi multe cazuri de femei care ani intregi n-au avut copii..si dupa 10 sedinte de acupunctura li s-a implinit visul.Asta cred ca depinde si de tine si de medic.pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

eu am facut de toate.....naturiste, homeopatie, apiterapie, acupunctura. Nu stiu exact care dintre ele m-au ajutat, cert este insa ca am ramas insarcinata . bafta!

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Am facut si eu o luna intreaga acupunctura inainte de embrio-transfer (in cadrul procedurii FIV) dupa ce am citit sute de situri despre acupunctura, am facut si in ziua ET-ului, si la 4 zile dupa, si nu s-a prins.
Asta e. S-a prins cand a vrut el (adica ea ).
Bafta multa si fa tot ce poti si crezi ca te ajuta!

Shery 14+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput