Sezatoarea canadiana (61)
Raspunsuri - Pagina 7
bebitzu spune:
Simona, pentru party cu bowling, uite aici
http://www.canadianbusinessdirectory.ca/link.php?urlid=698656
PS imi spui te rog daca ai primit PM-ul meu de duminica dimineata?
am observat ca au fost sterse din mesaje si, asa cum iti explicam in PM, am ramas fara numarul tau de telefon, motiv pentru care nu am avut cum sa ne auzim duminica, imi pare rau.
Lorelai spune:
quote:mai draga, tu nu te-ai prins ca gadgeturile astea sint inventate tocmai pt persoane ca noi, adica mai handicapate.
Originally posted by Simonna
Neata!
Scumpe doamne! Ca ma handicapati cu desavirsire! N-au trecut decit 2 luni de cind am aflat ca exista steamer si vreo 2 saptamini de cind mi l-am si cumparat, acum crock - pot!
anyway, crock-potul merita investitia. cu $30 cumperi unul bun si sa vezi ce fain e sa ajungi acasa, sa miroasa frumos in bucatarie si sa fie papa gata.
Ica, eu am President's Choice, cumparat de la Loblaws si sint multumita. E oval, mare cred de 6 qt., intra un pui sanatos in el si legumele aferente. cum spuneam, cauta sa aiba vasul negru ca cel alb se pateaza, si sa fie cu termostat. eu am avut intii unul care trebuia inchis manual si dupa ce m-am prins care e miscarea l-am dus inapoi.
AdelaP, din Hull (hello, pe unde ai disparut), a postat la bucatarie o reteta meseriasa de coaste de porc cu sos hickory in crock-pot. super faina.
simona, te sun sapt care vine si te lamuresc cum e cu ebayul. sapt asta tocmai m-au facut in charge cu reviziile la proiect si sint pina in git in munca. ce e funny e ca proiectul e despre industria medicamentelor si cind ma intreaba cineva ce fac ii spun: "I am on drugs". ce nu e funny e ca imi crapa capul de treburi si stres si advilul imi e foarte bun prieten zilele astea.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
Ira spune:
Lorelai, esti tare cu I am on drugs, hahaha.
Stie cineva ce se intampla cu PMurile ? Nu mai inteleg nimic ! Oare se mai pot recupera au ba ?
Eu sunt un peu burn-out, drept pt. care am sunat la scoala si astazi nu ma duc. Astzi o sa ma odihnesc. Mi-a fost rau tot weekendu' si-am acumulat o oboseala infioratoare, nu puteam sa ma concentrez la nimic.
Roxana, m-ai impresionat cu munca ta de clasare a informatiilor, ai gasit si capitolele Cu incredere (de)spre Canada, doamne, cand imi amintesc ma apuca rasul. Cele de la 29 inspre inceputuri sunt greu de gasit ?
Weekendu' asta ne intalnim au ba ? Outdoors, sper ?
Edit : Magdone, nu abandona cu casa, o sa gasesti pana la urma ! Asa mi-a venit si mie sa renunt de vreo cateva ori, epuizata de atatea alergaturi inutile.....dar acum nu regret ca am perseverat totusi.
Magdone spune:
fetelor, m-ati convins cu crock-pot-ul. Clar imi iau si eu.
apropo de oboseala, Ira, si eu ma simt asa obosita cateodata de nu mai pot deja se face misto de mine la noi in casa, ca numai asta zic toata ziua: vaaai cat sunt de obosita , si copilul saracul ma intreaba cand ma vede cu o fata de aia mai lunga: mami, ce ai??? esti obosita? vrei sa te frec? asa ii place lui sa-mi faca cica masaj la gat ca-mi trece.
oricum imi scot eu parleala cand vin aia mei sper, le-am si zis ca nu mai fac nimic, nu ma mai intereseaza nimic, copil, mancare curatenie etc, vreau doar sa STAU degeaba
cu casa nu renunt, dar nu mai am nici o tragere de inima, astept sa pice ceva :))
Lorelai, tare faza :))
fetele din toronto, merge careva la Diego la spectacol cu copiii, la ala live care vine acum pe 18 mai. eu vreau sa ma duc poate ne vedem pe acolo.
va pup ma intorc la trebi
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
pitilache spune:
Fetelor, intr-adevar crock-pot-ul ala suna tare bine si mai ales ca nu-i scump deloc. Cred ca o sa-l incercam si noi. Daca isi ia mai multa lume punem link-uri pe prima pagina cu retete!
Ira merci de aprecieri, am prins niste momente de liniste cand Isabella a fost cumintica si mai ales ca ieri a plouat...... am avut timp. Mai jos de capitulul 29 nu am gasit, daca le dati voi de urma dati-mi un link si le adaug langa celelalte.
Cu intalnirea, ramane duminica la 11 in acelasi loc? Am vazut ca se anunta vreo 20 de grade si soare!
Azi barbata-miu si-a luat liber si s-a dus sa vada cateva CPE-uri pe insula, speram sa gasim loc acolo pentru Isa din toamna... dar eu stiu? Voi cum ati gasit, daca ati gasit. Apropos de garderiile in mediu familial, ce experiente aveti? Caci Seba a fost doar vreo 4 luni la o garderie in mediu familial si nu prea am fost incantati, noroc ca nu a durat prea mult si a inceput maternellul apoi.
Simonna uite aici pentru ebay, pantofi de dama, parca asta te interesa. Trebuie sa-ti faci cont, sa te inregistrezi, si daca gasesti ceva ce-ti place faci un bid, la altele le cumperi direct (au deja un pret fix). Eu am cumparat o rochie de mireasa pentru o prietena din Romania, niste cursuri pentru sot, si am mai vrut sa iau carucior pentru Isa dar pana la urma am primit si nu a mai fost cazul. Succes! Daca mai ai intrebari, shoot!
Lorelai super "I am on drugs"!!!
V-am pupat,
Roxana
laurajr spune:
Toata lumea lucreaza de zor, da retete, misto crock potul ala, imi iau si eu dupa ce pleaca soacra( acu se uita stramb la congelate, la ea idealul in viata e familia cu burta plina asa ca bucatareste nonstop si eu o las in pace ).
Chiar , sa puneti si niste retete ca sa nu-l iau si sa ma uit la el .
La retete iti da si timpi, de unde stii cat sa-l programezi?
Eu acum ma ocup de acte pt mama, are vizita medicala facuta anul trecut in Canada s am auzit ca e valabila 1 an, poate i-o recunosc astia in Ro si-i dau viza multipla.
Am fost ieri la Gradina Botanica din Hamilton, un vis, pe 21 mai mergem iara sa vedem liliacul inflorit, cica au cea mai mare colctie din America de Nord...va dati seama ce miros va fi?
carmen77 spune:
Neatza fetelor.
Nelia, pe unde umbli? Ne-ai ramas datoare cu explicatia cu folia de aluminiu . Si ca sa te "momesc" inapoi, tii minte cand ziceam ca mi-ai facut si mie pofta de un bb mic? . Ieri mi-am facut un test de sarcina si e ... pozitiv . Deci cred ca o sa fim colege de suferinta . Speram la o fetita de data asta, da nu e bai nici daca e baiat ...
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
Ktrinel spune:
ce-mi vaad ochii de dimineata ....carmen?? bb??? bravoo!!!!!!!!!!!!!!!...si doar m-am spalat pe ochi...ma duc sa mai citesc odata...tot asa scrie!!!
sanatate multa ! ...mai multe urari, duminica la intalnire!
Ira spune:
Carmen, ce frumoasa veste,
Pt. tine si Nelia, si toate mamicile fericite de floricelele lor unice, Antoine de Sainte-Exupéry - micul print :
Le petit prince s'en fut revoir les roses:
- Vous n'êtes pas du tout semblables à ma rose, vous n'êtes rien encore, leur dit-il. Personne ne vous a apprivoisé et vous n'avez apprivoisé personne. Vous êtes comme était mon renard. Ce n'était qu'un renard semblable à cent mille autres. Mais j'en ai fait mon ami, et il est maintenant unique au monde.
Et les roses étaient bien gênées.
- Vous êtes belles, mais vous êtes vides, leur dit-il encore. On ne peut pas mourir pour vous. Bien sûr, ma rose à moi, un passant ordinaire croirait qu'elle vous ressemble. Mais à elle seule elle est plus importante que vous toutes, puisque c'est elle que j'ai arrosée. Puisque c'est elle que j'ai mise sous globe. Puisque c'est elle que j'ai abritée par le paravent. Puisque c'est elle dont j'ai tué les chenilles (sauf les deux ou trois pour les papillons). Puisque c'est elle que j'ai écoutée se plaindre, ou se vanter, ou même quelquefois se taire. Puisque c'est ma rose.
Et il revint vers le renard:
- Adieu, dit-il...
- Adieu, dit le renard. Voici mon secret. Il est très simple: on ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.
- L'essentiel est invisible pour les yeux, répéta le petit prince, afin de se souvenir.
- C'est le temps que tu as perdu pour ta rose qui fait ta rose si importante.
- C'est le temps que j'ai perdu pour ma rose... fit le petit prince, afin de se souvenir.
- Les hommes ont oublié cette vérité, dit le renard. Mais tu ne dois pas l'oublier. Tu deviens responsable pour toujours de ce que tu as apprivoisé. Tu es responsable de ta rose...
- Je suis responsable de ma rose... répéta le petit prince, afin de se souvenir.
Ica 1975 spune:
Carmen, FELICITARI !!!! ''suferinta'' usoara si bebe sanatos. Sincer, as vrea sa sufar si eu ca voi da'mi lipseste curaju'
Lorelai, merci de info
Noi