Mamici de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

cam tarziu apar si eu,dupa ce am terminat de citit.
In primul rand,fuseram la munte-cheile bicazului-unde efectiv eu am inghetat de frig si am avut dureri ingrozitoare de cap,nu stiu de la ce,am luat paracetamul,dar nimic,am luat si un no-spa in ideea ca-mi va trece,dar nimic.M-am bucurat totusi ca sotul meu si piticul s-au simtit foarte bine.
Acum o intreb pe DR.ANYA in legatura cu capul,deci m-a durut ieri groaznic,dar toata durerea era localizata in tampla stanga,durerea intensa a trecut,dar azi ma doare iar tampla,nu foarte tare si nu tot timpul,dar e ceva sacaitor,poti sa-mi spui ceva despre asta,sau ar trebui sa merg la medic?specific casi un pahar de vin rosu azi,sa vad daca nu e de vina tensiunea mea prea mica,insa nimic...
vazut poze CRISTINA,CARMENA-foarte frumoase.
FETELE DIN IESI,eu nu pot sambata,dar nu-i bai poate va mai intalniti vreodata sa pot veni si eu,acu tot pe voi va rog sa-mi spuneti de un ORL-ist bun in Iasi,si daca stiti cand e targul de oale,stiu ca in iunie,dar nu stiu cand.merci frumos.
Eu am facut sapte luni,asa ca incep bagajul de spital....
Cu intarziere pentru LARY si LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!!

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 28+
http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/album/576460762390223360
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Oana, eu mi-am luat mobila pt bebelusa de la Happy Baby (Baby Roc). E f frumoasa.

Fetelor, eu vreau sa va reamintesc - chiar daca va simtiti bine incercati sa evitati eforturile. Eu am avut o sarcina f usoara pana acum. Ieri dupa amiaza m-am apucat si am ridicat un ghiveci cu flori (fara sa-mi dau seama) si pana acum am tot avut un fel de 'jena' in partea de jos a burticii continuata in zona pelviana. M-am speriat si m-am dus la un control. Totul e bine. Mi-a recomandat sa stau mai linistita, fara efort si cu no spa.
Doctora mi-a spus ca nu stie ce se intampla insa pe toate gravidele le apuca in ultimul trimestru sa faca cate o nebunie- sa zugraveasca, sa se mute, sa mobileze , sa faca curatenie generala.....
Asa ca atentie!!!!! la efort

Dana S29 cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Si mie mi-a zis la fel medicul la consultatia de saptamana trecuta: repaus, lichide si No-Spa. I-am zis ca am incercat sa evit nospa-ul, dar a zis ca de ce? ca doar de asta sunt facute, ca pot sa iau pana la 6 simple sau 3 forte pe zi! Ca si eu tot asa, si dupa amniocenteza tot as face efort!

Iar duminica la tara am cazut pe niste trepte, m-am speriat ca mi s-a intarit burta imediat si nu am simtit-o pe bebita miscand cateva ore! Vroiam sa vin glont la ecografie, dar pana la urma cred ca nu e rau, pt ca acum o simt miscand bine si n-am cazut pe fund sau pe burta, mai mult pe-o parte, pe un sold, care nici ala nu ma doare, asa ca, am zis sa nu fiu paranoica!

Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by AncaSiRoxana

... A mea e vineri, pe 4 mai. Dar sunt ceva mai batrana, fac 32 de ani. Si suparata ca e in concediu cofetaria mea preferata, asa ca am batut tot cartierul ca sa ma interesez de unde iau un tortulet ca lumea si n-am gasit, tre sa caut si in alte cartiere

Pup fetele!

Si a mea la fel tot vineri pe 4 mai si fac 28 ani!

Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Ce zi frumoasa, 4 mai, nu-i asa, Luna1? ;)
O sa bem si-o sa ne distram si-o sa petrecem :))
Si-o sa avem fetite in zodia leului, cum o fi? Si prima mea fetita trebuia sa fie tot leu, dar pana la urma a ratat zodia leului si a venit in fecioara :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Salutare!Fetelo voua vi s-a intamplat sa va enervati mai rau si sa vi se intareasca imediat burtica?Mie mi s-a intamplat de cateva ori si m-am speriat si mi-am zis sa evit starile astea de acum inainte ca de,s-a marit si BB si se enerveaza si el.Si inca ceva:oare de la cate saptamani aude el ce se intampla afara,cand aude vocile,a mea ,a lu*taica-su?Ca daca chiar aude asa bine ar fi cazul sa ma stapanesc si sa vorbesc si eu mai incet sa nu il supar si sa nu ma mai cert cu toata lumea-eu sunt cam impulsiva din nascare,nu prea am ce face.

Roxy 23 saptamani +IRIS ANAMARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

[font=Arial]
Anca, mi se pare extraordinar ca te descurci si cu un copil mic si cu servici. Eu aveam un servici mult prea stresant si mi-am zis ca decat bebelusa mea sa zica primul cuvant target mai bine intru in medical.
In Bucuresti e destul de greu cu o managera de incredere. Incearca sa vb cu femeia de servici de la munca. Eu una nu as avea incredere sa las cheia unei straine. Poate doar sa stau cu ea in casa cand vine.

Dana S29 cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

si eu repejor pe fuga ca asa imi place mie !

Lary La Multi Ani si tot binele din lume pentru maine!

Eu sunt la servici, sper sa ma dezocup in cateva minute si sa scriu mai multe!

Acasa ma asteapta un flacau care tipa dupa mine la fiecare 5 minute fara sa aiba nevoie de mine, cred ca face prezenta .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si schimb si capitolul tot la fel pe fuga, cred ca ma facut mama in carutza .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Alina.a imi pare atat de rau ca nu te simti bine zilele astea. Iti doresc insanatosire rapida. Ce mai face printesa din burtica? Eu sunt bine, multumesc de intrebare, fetita pare sa fie bine si ea (sper sa fie asa). Azi ma duc la control. Sper sa nu am surprize.
Aylin Tarcan tu unde ai fost draga la dr. aici in USA? Aici nici macar nu astept sa se ridice cineva de pe scaun si sa imi ofere locul, sau sa ma lasa sa intru in fata la rand, ca nu se va intampla niciodata. Imi amintesc cand am venit aici si am vazut cum gravidute cu copilasi mici stau la rand ma mira, dar dupa un timp te obisnuesti cu gandul ca asa este aici. Deci, draga mea ai gustat si tu un pic viata de aici.
Mioara2004 tare frumoase pozele voastre de vacanta. Ce burtica frumoasa ai.
Oanabbb o sa ai timp sa slaesti si sa scapti de celulita.
Acum bucura-te de sarcina, incearca sa vezi partea plina a paharului.
Va imbratijez pe toate si va doresc o zi placuta.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

28+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput