Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 28
Luna1 spune:
Carmena nu este shared!
Luna
25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
arhdy spune:
Buna fetelor.
Am ajuns si eu la munca. Am fost in concediu joi si vineri, sambata a fost cununia, iar luni si marti am fost si eu libera de 1 mai.
A fost frumos la cununie, totul a iesit bine. Am reusit in ultimul moment, adica joi sa-mi aiu pantofi. Rochia a iesit frumoasa. Am fost si la coafor. Ramasesem fara buchet, dar sotul s-a dus in ziua cununiei si mi-a facut surpriza cu un buchet superb.
A fost o zi superba si am m-am abtinut cu greu sa nu plang in hohote. Am fost si la biserica si am facut logodna (jumatate de casatorie), s-au oprit dupa ce ne-au pus verighetele. La anul cand face nunta ne mai pun cununiile si gata.
Singura problema este ca de la atata stres si oboseala de sambata a inceput sa ma doara burta in partea de jos, accentuat mai mult in stanga si dreapta si m-am speriat putin.
Azi am ajuns si eu la munca, dar doar pana la sfarsitul saptamanii, ca saptamana viitoare sunt in concediu de casatorie. Din pacate nu plec nicaieri. Trebuie sa rezolv cu actele, sa ma duc si la doctor si sa fac dosare de anticorpi B. Dar sper macar ca ma voi odihni.
Va multumesc mult tuturor care mi-ati facut urari si sa stiti ca m-am gandit in ziua aia la voi.
Poze o sa va pun cand le primesc si eu.
Va pup.
Diana 26+ si
Alexandra Maria
Carmena spune:
Cred ca i-am facut ceva si se vede acu'. Daca nu, mai ma stradui nitel pana imi iese...
Carmen
25+
si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii
arhdy spune:
Am uitat sa schimb saptamana. Sunt deja spre sfarsitul saptamanii 28.
Diana 27+ si
Alexandra Maria
Luna1 spune:
Carmena gata se vad. Ai o familie tare reusita si de baietelul tau m-am idragostit asa frumos e. Sa-ti traiasca!
Luna
25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
oanabbb spune:
fetele...unde mai sunt camere f frumoase de bebelusi si mai ales accesorii.....in afara de babydesign....am fost la home design mall...au lucruri dragute...dar ati mai vazut undeva?????
vreau sa ma apuc de camera lui bb...si in 2 sapt ajung la buc la eco si as comanda si mobilierul,si tot ce mai e nevoie....
pupici.....

oana
27+
Ioana75 spune:
oanabbb, accesorii multe gasesti la ikea
.
Diana, ma bucur ca ati avut o zi frumoasa si ca au mers lucrurile "unse".
Carmen, v-am admirat in poze!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ioana75 spune:
Fetelor, n-are vreouna din voi dvd-urile cu winsor pilates? Va rog frumos sa ma ajutati, nu vreau sa dau bani pe cele originale mai ales pentru ca nu am nici o certitudine ca o sa fac exercitiile
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Carmena spune:
Luna si Ioana. Multumim de aprecieri. Am mai zis io ca Marian(sotul meu) s-a specializat pe facut baieti, a vazut ca-i ies bine si a continuat. ![]()
Carmen
25+
si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii
AncaSiRoxana spune:
Samuraylady, merci, sper sa gasesc pe cineva pt curatenie ca altfel, si eu tot asa, azi fac una, maine alta... mai merg si la serviciu... si cand termin tre s-o iau de la capat si mereu am impresia ca nu e curat! Si am zis, mai rau e ca am probleme dupa efort, contractii, etc.
Da, avem acelasi DPN si mai mult, vad ca si aceeasi zodie noi doua, ca lumea iti zice la multi ani pt ieri - asa ca banui ca a fost ziua ta, la multi ani! A mea e vineri, pe 4 mai. Dar sunt ceva mai batrana, fac 32 de ani. Si suparata ca e in concediu cofetaria mea preferata, asa ca am batut tot cartierul ca sa ma interesez de unde iau un tortulet ca lumea si n-am gasit, tre sa caut si in alte cartiere 
Pup fetele!
Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)