Mamici de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Deeeci, am admirat trei burtici frumoase si radioase, Siminoc, Cristina si Andicu.

Simo, felicitari pt puiul tau fotogenic. Bafta sotului.

Ioana, Aylin, conspirati la prajitureala, pai e frumos asa? Hai, treaca de la mine, pofta mare .

Luna, sunt bine in general dar ieri m-am dat in barci cu mancarea si ma resimt inca.
La Multi Ani fratelui tau, multa sanatate si succes la fete .

Brazuca, naspa cu dr, bafta maine sa rezolvi repede.

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

brazuca, of ce dr nashpa. Si eu ma gindeam sa trec pe la a mea miine fara programare doar sa-mi iau rezultatele la analize, dar dupa ce ai patit tu o sa o sun inainte; nici pe mine nu ma lasa babele de la rind sa intru cu prioritate.
Anto, ce darnica esti.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

luna la multi ani fratelui tau!hai nu ne mai tine ca pe ace....vrem sa vedem chipul linistit si blond
alina (anya) ti-am trimis una bucata pm disperat....

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

anto stiam noi ca esti buna si ne lasi

eu cand am fost a dr de fam am stat la cozi cu orele de nu mai puteam. si nimeni nu ar fi zis ceva...macar "luati loc", cand asteptam pe coridoare

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan
eu cand am fost a dr de fam am stat la cozi cu orele de nu mai puteam. si nimeni nu ar fi zis ceva...macar "luati loc", cand asteptam pe coridoare

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Asta se intampla pentru ca va bateti capul cu cine nu trebuie, fetelor!! Pai de la babe asteptati voi intelegere?! Eu am mereu noroc cu cate un mos galant care imi cedeaza un scaun. (Bine, dupa aceea facem conversatie cate o ora si aflu cate-n luna si in stele despre familia si prostata lui. Dar asta e alta poveste!)

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia ne inveti de bine data viitoare initiez eu discutia despre prostata si pana la urma, le-oi deveni simpatica sa devina si ei galanti

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Hello la toata lumea

Moooaaama, da' ce de burticute isi schimba prefixul azi. Si eu pe lista Oare ce-om fi facut noi toate acum 30 de sapt Io am pus de-o bebelina, voi ? Felicitari pt avansate si pt burticutzele care ne ajung din urma

Luna vrem, vrem, vrem pozici cu noua mamica

Am vazut si alte pozici si suntem foarte incantate, aratati super fetelor

Lia, Brazuca, Aylin si eu patesc la fel si dr mea de fam sta cam cate juma' de ora cu fiecare pacient

Gabi mie imi convine sambata, am mai spus-o. Acu, nu vreau sa par carcotasa, dar nu vreti sa iesim pe o terasa mai aproape, prin oras la o inghetata acolea, poate la Gellateria din Iulius Mall? Duminica oricum nu puteam ca vin nasii din Belgia (cununa pe cineva care s-a mutat acolo tocma' cand tre' sa nasc io ) si cica mi-au promis o surprizuta

Gata, am carcotit destul , ma duc sa fac nani, ca dimineata pe la 3 eram cu ochii in tavan si cu doamnele contractii. Trebuie sa recuperez.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Uitai

Lary Sanatate multa si nastere usoara, ca deh, incepe numaratoarea inversa

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ne-am intors din minivacantza...Am citit pe sarite, doar ultimele pagini, ca asa sunteti de harnicutze...Sper sa recuperez, ca lipseste omul 2-3 zile si are de citit romane...

Daca vreti sa vedeti poze de la munte, le gasiti in albumul Sibiu - mai 2007. Pot sa spun ca a fost super, si sper sa mai mergem, macar o data pana apare bb2. Ca apoi...

Pupicei, revin, merg sa mai citesc din urma.

Carmen25+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto Mersi pentru urarea pt fratele meu. Cat despre norocul la fete sper ca n-aiba prea mult ca e insurat si are si fetita de 9 ani.

Brazuca trebuia sa-i spui tu diagnosticul. Imi pare rau ca maine iar o iei de la cap.

Fetelor aveti putintica rabdare ca pun poze diseara, cu mine blonda dar acum sunt la serviciu. va pupicesc mult!

Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput