Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 26
liadorian spune:
'Neata, Anto! Andicu, deja 30 de saptamani... Vreau si eu!! Mai reepeeedeee!
Lia
S27
Miruna Demetra
andicu spune:
Stati mai fetelor ca acum ajungeti si voi acolo!
nu vedeti
ce repede trece timpul?!
Parca se precipita lucrurile un pic..we asta zugravim camera pt bebe, montam mobila, mai am de cumparat perdele, covoras, hainute, cele necesare..si in ritmul asta mai trec vreo 2-3 saptamani! inainte tot amanam, ziceam ca mai e timp, acum mi se pare ca se tot scurteaza si poate nu le fac pe toate cand trebuie! 
Andicu
30+
Filip Cristian Poze noi de 01 mai
Ioana75 spune:
Anto-rata, neata
.
aylin, n-ai ym? io-s iturcanu , si mare amatoare de dulciuri
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
siminoc spune:
fetelor, mai vorbim maine!
va pup dulce!
inca nu stiu cum a ramas cu intalneala iesencelor si nu numai.
Simona
+30 cu
Miruna
poze cu burtica si fara
brazuca25 spune:
Sunt un pachet de nervi! M-am trezit de dimineata sa ma duc la madam dr de familie sa imi stampileze concediul medical, si sa imi dea alt concediu, in continuarea lui. Ei bine, ajung, stau la rand, pentru ca nimeni nu a vrut sa dea prioritate unei burtici, si cand intru, madam imi spune ca nu are cum sa imi dea medical ca nu are ce diagnostic sa imi puna. Vrea sa ma duc la medicul ginecolog, sa iau o scrisoare medicala in care sa scrie un diagnostic, si abia dupa aceea imi da concediul!
Un drum facut degeaba prin frig, si maine iar trebuie sa o iau de la capat, pt ca in mod normal azi trebuia sa ma duc la munca deja!

27+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
liadorian spune:
brazuca, n-o sa incetez niciodata sa ma mir niciodata de situatiile astea bizare cu care ne confruntam acum: medicul tau n-are deloc "imaginatie", al meu are prea ,ulta. Pe ultimul concediu a scris ca am luxatie umar drept
, desi de la gine aveam ca diagnostic iminenta de avort. Acum, cinbe stie? De la atata tastat pe DC mi-oi fi luxat umarul si nu stiu...
Lia
S27
Miruna Demetra
gabiarama spune:
In legatura cu intilnirea , ramine pe simbata ? In afara de Pinochio mai aveti si alte propuneri ? Ce ora va convine ?
Haideti sa ne mobilizam ca e deja miercuri !Nu cred ca va fi nevoie sa facem o rezervare, dar daca ramine stabilita locatia Pinochio ma interesez eu .
Cine poate veni pina la urma ?
GABI
36+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
brazuca25 spune:
liadorian, este foarte clar ca doamna doctor de familie nu a vrut pur si simplu sa imi dea, pentru ca nu i-a convenit ca m-am dus fara programare, desi scrie pe usa ca GRAVIDELE AU PRIORITATE!!Mai si ridica vocea la mine ca ea nu are nici o vina si nu stie ce diagnostic sa puna pentru medical...doar nu sunt eu prima gravida pe care o vede!!!!

27+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
aylin_tarcan spune:
luna
mamica coafata...dar vrem si noi sa vedeeeem!!!
ioana te agat io. normal ca am YM ![]()
inainte de sarcina nu mancam dulce mai deloc. eram cu saratul. dar de ceva luni incoa, parca numai dulce as manca, dimineata, la pranz, seara, si intre ele ![]()
Aylin,
24+ 
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
brazuca e evident ca NU A VRUT. vobra liei cu luxatia....e tare faza 
Aylin,
24+ 
pozici
atat de mari suntem