Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 13

claucia spune:
 Buna ziua si de la mine. Chiar daca nu scriu eu prea des, citesc cu mare placere intamplarile voastre zilnic. Bineinteles ca nu tin minte tot...
Luna, are dreptate sotul tau sa se cruceasca precum si prietena ta are o mare problema ce tine nu de dorul de tine dar de dorul de a te exploata. Mai ales in cele 3 zile pe care le credeai de suflet..si au fost, cu alti prieteni si cu ea. Imi pare rau, poate clarificati in timpul scurt ramas. 
Felicitari fetelor care au schimbat prefixul, care au peste 30 saptamani, ce va invidiez, ce importanta m-as simti la cele 30 saptamani! ![]()
Alina, am citit cu sufletul la gura povestea catelului, bine ca e bine si vesela din nou. 
Eu am fost la eco la 27 s si 2 zile si vestile sunt bune, bebelutza are 28 saptamani dupa masuratoarea ecografica, deci a luat-o cu 5 zile inainte, si toate sunt in paramentri. Ba chiar colul care avea 36 mm acum are 39 mm (la inceput avea 40 mm) asa ca e f bine. 
Ce nu mi-a placut, era ca tocmai se inaugura un aparat nou, si doctorul si-a facut trainingul pe burta mea. Am stat 1 ora si 10 min cu gelul pe burta, geamul deschis de imi inghetase burtica si cu tehnicianul de la Siemens care mai ca nu punea mana sa faca el ecografia, in rest apasa pe toate butoanele. 
La un moment dat doctorul i-a spus ca poate sa tina el sonda si sa gaseasca cea mai buna imagine si preia el mai tarziu. Asta mai imi trebuia! Si facea niste remarci cum ca asta arata ca o imagine proasta a unui aparat vechi...bine ca eu clientul stateam acolo si urma sa platesc pentru dezamagirea pe care o simteau ei ca asa prost mergea totul. Dar eu plateam. 
in fine, s-a gasit o imagine mai buna, 2D pentru ca desi aparatul este 4D nu s-a putut gasi o modalitate sa vad si eu bebita mai clar. Inafara ca nu s-a putut inregistra pentru ca nu era conectat la nimic, nici pozele obisnuite de la final nu le-am primit. 
Am fost foarte dezamagita, si desi aparatul era foarte bun, sunt convinsa, nu avea nimeni de ce sa invete pe mine si nu inainte. 
Cred ca daca mai e cazul sa mai fac vreo eco, nu mai merg aici. Fac programare in alta parte. :-(
Bine ca bebeluta e maricica, toate sunt ok cu ea, are 1,168 Kg si e tot fetita. ![]()
Va pup pe toate
27+ 
 Alessia Maria
bb mic

karligutza spune:
 mami claucia ce draguta esti cand spui "ce importanta m-as simti la 30 saptamani!" 
 asa e, si eu ma bucur din ce in ce mai mult pentru fiecare saptamana care trece... cred ca e si bucuria lucrului care se apropie de final. Tatal meu are o vorba (ca noi fetele lu' tata eram moftoroase uneori la mancare): "cand ai strambi din nas, iar cand se termina, e bun si ai mai vrea!".. asa e si cu sarcina, cand se termina atunci e mai frumos!
iar cu ecografia, sunt niste dobitoci!
macar de ti-ar fi spus: doamna, sunteti de acord sa ne ajutati cu burtica dvs.sa vedem daca functioneaza aparatul? or poate chiar o oferta generoasa si sa nu mai platesti consultatia aia?!!!! mi se pare ca au fost foarte nesimtiti!!! 
karligutza, 
 sapt.31 si 
 printesa din burtica 

liadorian spune:
 Luna, ma crucesc si eu alaturi de sotul tau! Lumea asta s-a intors cu fundul in sus si noi am ramas pe dinafara! Hai ca am mai auzit de obraznicii mai mari sau mai mici, dar pe asta chiar o pun cap de lista... In locul prietenei tale nici n-as mai indrazni sa dau ochii cu tine (ceea ce ar fi mai rau, imi dau seama, dar parca e prea de tot!!!)
Oana, cred ca tehnica asta de "diversiune" inainte de examen e boala nationala! Nici eu nu invatam niciodata in sesiune pentru ca atunci faceam cate-o pasiune subita pentru nu stiu ce autor care n-avea nicio legatura cu programa. Dar sa stii ca si situatia asta nu era lipsita de avantaje, pentru mine, cel putin. Cerebelul lucra oricum, lecturile astea de placere suprasolicitau intelectul si ma scapau de stres si uite asa imi veneau la examen ideile cele mai bune pe care le-am avut vreodata. Bine, eu am facut Litere, asa incat (aproape) orice-as fi citit nu putea sa-mi strice.
Ca tot veni vorba: sa stii ca ti-s datoare cu un maaaare MULTUMESC! Tot citind mesajele tale m-am mobilizat si m-am inscris frumusel la un Simpozion international la Timisoara, mi-a venit si o idee super (zic eu, modesta) pentru lucrare si acum sunt in focurile creatiei! Tot stau atata acasa degeaba, macar sa nu fie timpul asta pierdut cu totul.
claucia, bebelina ta a fost "vizionata" ca nici o alta bebelina! Mai ales ca are si cu ce sa se laude frumoasa de ea! Pupici la amanoua si sanatate multa si de acum incolo. Si un pic de noroc la eco, daca vrei tu!
Lia 
 S26   
 Miruna Demetra

Ioana75 spune:
 Lia, succes la simpozion!
Clau, trebuia sa ceri reducere de "cobai"
.
Anto, mersic. Ce fain ca ai sezlong
.
Luna, sa ne zici daca macar isi cere scuze ca nu a putut sta mai mult cu tine
.
Simooooo, ce faci?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

siminoc spune:
 claucia, imi pare rau de "aventura" ta la eco. poti spune ca bebelina ta a dat o proba pentru cel mai important rol.![]()
conteaza ca e super ok. 
pupici pentru amandoua!
+30 cu 
 Miruna

claucia spune:
 Ce scumpe sunteti! E, asa ca la o vedeta de cinema nu m-am gandit la ea, cred ca la un moment dar ii era frig sau o suparau sunetele ca dadea din maini si din picioruse si topaia. Si cand am spus eu ca o fi suparata, sare omul de la Siemens: nuuu, isi vede de ale ei - el priceputul! Adica asa un aparat performant, nu supara copilul nicidecum. 
Draguta de ea, era cuminte si rabdatoare, eu imi sucisem gatul sa vad ceva pe monitor si asa in 2D nu foarte clar de nu intelegeam nimic. 
Dar lasa ca in 2 luni si jumatate o am eu in marime naturala si finuta si cu pulpite grasute, nu mai imi trebuie nici o poza de la eco! 
Am fost si la mare 2 zile, a fost tare frumos, eram cu sotul si cu alti 7 prieteni (numai baieti si o fata) asa le-am deschis apetitul pentru familie si bebi de zici ca nu venisera la distractie, toastau pentru Alessia mea![]()
 tuturor
27+ 
 Alessia Maria
bb mic

oaana spune:

Buna ziua ,fetele....am terminat si eu de citit,si va spun ca am citit ultimele capitole de la mamici de mai iunie,si m-au apucat emotiile citind despre nesterile si experientele lor,mai ales ca la inceput au si o inregistrare cu o nastere naturala cu peridurala.
Acu tre sa scriu ceva pentru Diana,chiar daca e cu intarziere:
               PENTRU O CASNICIE FERICITA:

1.Nu fiti suparati amndoi in acelasi moment.
      2.Nu strigati unul la altul;doar daca aluat foc casa!
      3.Daca aveti o discutie aprinsa,lasati-l pe celalalt sa castige!
      4.Daca aveti ceva de criticat,nu uitati sa o faceti cu dragoste!
      5.Nu amintiti greselile trecutului!
      6.Nu mergeti niciodata la culcare neampacati.
      7.Spuneti un compliment unul altuia,cel putin o data pe zi.
      8.Daca ati gresit,recunoasteti si cereti-va iertare.
      9.O cearta cere doua persoane si de obicei,cea care a gresit are gura mai mare.
     10.Nimic sa nu pretuiasca mai mult ca legatura dintre voi si Dumnezeu!
        SA AVETI O CASNICIE FERICITA SI PLINA DE BUCURII SI IMPLINIRI.
Aceste lucruri sunt si pentru Brazuca,chiar daca sunt cu intarziere.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
[http://new.photos.com/oanavpopa/album
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

lorinaoo1 spune:
 Fetili, v-am tinut pe jar, imi cer scuze, dupa ce am venit de la dr am avut musafiri si nu am putut sa intru pe forum.
Dar am vesti bune 

Am fost la dr dermatolog si mi-a spus ca e o alergie la crema cu care ma dadeam eu pe burtica. Asa ca mi-a dat sa ma tratez cu o crema Advantan si tb sa renunt la crema cu care ma dadeam si la gelul meu de dus (cu care ma impacam f bine) si le voi inlocui cu produse A-derma care m-au costat o caruta de bani.
Oricum explicatia doctoritei a fost ca pielea e mai sensibila acum pe burtica si ceva din componenta cremei nu i-a priit. Daca intr-o sapt nu se retrage iritatia aia, ar trebui sa luam in considerare ca nu e doar o alergie. Ca cica bubitele mele, deocamdata sunt prea localizate ca sa fie altceva decat o alergie acum. Eu sper sa reusesc cu tratamentul asta si sa nu fie altceva.
Am trecut si prin ceva peripetii, in sensul ca in sistemul public sanitar (medic de fam, dermato) era pustiu, asa ca am ajuns la privat, unde nici nu am stat la coada.

multi pt Karligutza, Anto, Ghinetz, Ioana, Alina.a, Deni, Lia si pt toate fetele care acum se distreaza 
Lavinia-nasica de moflea 
burtica
Lorina Maria 29+

lorinaoo1 spune:
 Karligutza sa nu fii supi, nu m-ai alarmat. Eu sunt de conceptia ca inveti ceva si din experientele negative, sa vezi cate stiu eu acum despre herpesul gestational 
 Eu oricum eram in ceata, nu aveam nicio idee despre ce puteam avea, asa ca tu m-ai ajutat sa ma focalizez pe ceva 

Eu, una, ma sperii mai tare de necunoscut, decat de ceva despre care stiu macar o boaba. Imim place sa fiu macar 10% informata cand merg la medic. Asa ca iti sunt datoare, fara misto 

Lavinia-nasica de moflea 
burtica
Lorina Maria 29+

oaana spune:

LAVINIA si eu am avut o astfel de alergie dar pe toata burta si pe sani,adica peste tot unde ma dadusem cu crema-o lotiune pt. bebelusi de la Jonshon-dupa ce mi-au trecut bubitele,mi s-a crapat toata pielea ca la purcel
,dar m-am dat cu crema de galbenene si mi-a facut foarte bine.
E ciudat cat de sensibila devine pielea cand esti insarcinata.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 28+
[http://new.photos.com/oanavpopa/album]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"