Crema ptr protectie solara

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

speed, in primul an la mare sofia afacut bubite rosii pe tot corpul.
in al doilea si al treilea, a facut ca si mine de altfel, niste bubite putin mai mari, dar fara lichid, care ne mancau ingrozitor.
bineinteles ca am stat o zi departe de plaja si cea urmtoare doar la plaja de dupa amiaza ne-am dus. Avea aproape 2 ani cand am fost prima data cu ea la mare.
Ma intreb daca o fi fost si de la meduzele din apa?? desi nu cred, parca tot soarele era de vina.

Anul asta o saavem si mai multa grija...vadcafata se scoala la 7 vrand nevrand, asa ca vom incerca sa avem un program mai strcit, nu putem merge in septembrie( in sept nu facem alergie ,ca eu nasc atunci....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by claujro

Asta zic si eu. Ai mei, acum, sunt la tara...stau in curte toata ziua, in soare, cand e cald doar in tricou si cu o palariuta pe cap. Nici daca as vrea nu as putea sa le pun manusi . Si da, sunt bronzati acolo unde-i vede soarele...pe ceafa, pe obrajori, pe pumnisori... Or sa fie si mai bronzati cand va veni vremea de pantaloni scurti si maieuri... Ce sa le fac?! Nu pot sa-i tin intr-un clopot de sticla, feriti de praf, soare...etc.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Claudia scumpa, dar ai tai sunt marisori, noi vorbeam despre sugari, despre bebelusii pana in 6 luni care nu trebuie tinuti in soare direct, dar in acelasi timp au nevoie de lumina indirecta a soarelui.

Sabina, nu m-as stresa daca as fi in zona temperata, dar aici te poti alege cu arsuri de piele de la soare cat ai clipi din ochi. daca la Donia e zapada si acum, si ea trebuie sa ia aceleasi precautii, ca are bebe mic.

mami de Sonia Marie

Claudia, exact ce a spus conchita am vrut sa zic si eu, bebele meu are 4 luni si o piele atat de fina...de aia imi fac griji, ca e atat de micut. Deja am impresia ca e putin mai bronzat, dar sper ca macar expunerea se face putin cate putin in fiecare zi si macar nu e vorba de arsura.

Conchita, slava Domnului ca am scapat de zapada, insa soarele e pacatos aici. In Romania n-aveam probleme daca foloseam crema de protectie cu SPF 8, iar aici cu aceeasi crema m-am ars de nu m-am vazut. Eu acum folosesc minim 15 pentru mine si 30 pentru Roxana.

Sabina si speed, si eu am o sensitivitate crescuta la soare, in fiecare an cand ma vede soarele pentru prima data imi apare o eruptie pe maini, antebrate si picioare. Nu conteaza ce crema folosesc, eruptia asta tot apare si din fericire dispare dupa vreo 2-3 saptamani, probabil pana se reobisnuieste pielea sa fie lovita de lumina soarelui. Culmea e ca am dobandit-o, ca pana acum vreo 8 ani, sa zic asa, nu aveam nimic.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Mai, mamicilor spuneti-mi cu ce sa o dau pe fiica-mea de 1 an si 7 luni. Vreau pentru cand iesim afara. Nu am stat la soare niciodata cu ea, dar a prins-o soarele pe manute, fata si un pic pe gat din parc sau cand am iesit la plimbare. In curand vom iesi cu maneca scurta si ma ingrozesc. Imi trebuie o crema pe care sa o folosesc de cate ori iesim afara.
De cand am nascut-o o dau cu crema pe fata, care are si protectie la UV, niciodata nu a iesit afara necremuita.
Ea fiind alba ca branza, toata lumea ma intreaba unde am stat cu ea, de e asa bronzata!
Chiar, acum duminica, eram la viitoarea noastra casuta, care inca se afla in constructie si cineva mi-a spus "Se vede ca e copil crescut la curte, dupa cum e bronzat, ca cei de la bloc sunt tinuti numai in casa!" Ma pufnea rasul, ca fiica-mea nu s-a bronzat la casa, ci in parc cu alti copii de "bloc"!

Deci, in concluzie cu ce sa o dau pe fiica'mea?
Pana acum in farmacii si supermarcheturi nu am gasit creme pentru protectie solara.

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Noi am fost anul trecut la mare cand Razvan avea 7 luni jumate. Si i-am luat o crema italieneasca "Delice Solaire" de la Mirato super buna. Are FP30, miroase a vanilie si are niste granule in compozitie. Noi am fost extrem de multumiti. Piciulica al meu e blondut si are pigment slab, ca al meu, asa ca in final (e drept ca l-am tinut numai sub umbrela si nu am stat mai tarziu de 10.30 sau mai devreme de 16.00 pe plaja) a venit d ela mare cam cum s-a si dus dar eu am zis ca e ok. Nu am mers pe principiul ca duc baiatul la mare sa se bronzeze ci sa faca aerosoli. Asa ca dupa intoarcerea de la mare (3 saptamani) desi multe mamici zambeau cu subinteles vazand ce "branza" e fi-miu pe mine m-a durut exact in .
Important e sa-i ferim cat putem de razele nocive!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Eu am dat,a-o anul trecut pe fetita mea cu crema,factor de protectie 30 de la chicco.Nu am avut niciun fel de probleme cu soarele ,am fost foarte multumita.

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Folositi creme cu factor 45 nu 30. 30 e micut. Mai ales pt bebici.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Corina,, diferenta intre 45 si 30 e absolut infima...Ideea de baza este sa protejeze impotriva razelor UVA si UVB, sa fie aplicat in cantitate suficienta, din timp (cel putin cu 20 de minute inainte de expunere, si reaplicat daca se intra in apa.

De la 30 in sus nu protejeaza mai bine, ci lungeste putin timpul in care te poti expune (oricum nu tinem bebei mai mult de 2-3 ore in soare).

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna,
Am si eu o intrebare.
Ati folosit crema Nivea baby Fp 15?? Ca eu nu am gasit decat din aceea si nu vreau sa o arda soarele cumva.
Credeti ca o fi buna pt Bia , care are aproape 3 anisori?

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

eu am cumparat anul trecut de la Vichy, cu factor 50+ (adik mai mare de 50, ca cica peste 50 nu se mai scrie SPF-ul, scrie doar 50+...am citit si eu pe-undeva...). ce sa zic, ultra-multumita, nu s-a ars, nu s-a inrosit, si n-am stat numai la umbra (cum naiba sa faci umbra in apa?!?), stateam cam 2-3 ore dimineata si dupa-amiaza de la 4.30-5 pana adormea la 10!
a mea galuscuta avea atunci 8-9 luni, am fost si la mare, asa ca evident am vrut sa-i iau ce-am gasit mai bunut la ora respectiva (sigur or mai fi fost si alte optiuni, dar asta mi s-a parut atunci potrivita)...si acu' ma gandesc...ca evident n-am consumat-o pe toata...o mai fi buna? din cate stiu expira intr-un an de la deschidere, n-am curajul sa-i mai dau...uff...alta...sa-i iau oare tot cu factor 50 sau e suficient 30? ca a mai crescut cu un an...

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ia uite io sunt in mare dilema...astia de la Mustela vad ca n-au de gand sa mai bage cremele de soare in farmacii, asa ca am de ales intre Vichy si Avene. Insa nu ma pot hotara deloc la SPF. Am vazut la Vichy un spray ptr copii cu SPF 30+, parca m-ar tenta ca e mai usor de aplicat. Oare o fi de ajuns? Miruna are tenul destul de inchis, e destul de "tuciurie", voi ce parere aveti?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput