***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)
Raspunsuri - Pagina 18
cristinamaria spune:
Lilky, Monicoasa,Arthurana, Cherburska
FELICITARI!!!
Oau ... ce intorsaatura a luat odiseea noastra...
Noi suntem bine , papam bine ... am sta numai la mami la titi
Slava Dmnului ca avem laptic... prea mult chiar si trebuie sa ma mulg
A si un sfat... dormiti acum cat puteti caci dupa....
cristina cu
Rares
An@ spune:
Cheburashka, felicitari pt bebe! cand mai ai timp, te rog povesteste-ne mai in amanunt de ce ai fost dezamagita de Elias. si eu tot acolo nasc si am vazut ca mai sunt si alte fete care vor naste acolo.
cum ai nascut? natural? la ce sa avem grija? cum sunt dr de la neo? cum sunt asistentele, te ajuta cu bebe? si de ce ai avut tu nevoie acolo in mod special si nu se regaseste in clasica lista pt spital.
felicitari tuturor prospetelor mamici. ma bucur ca pana acum au fost numai nasteri usoare si rapide si toti bebeii sunt frumosi si sanatosi
!! mai prindem si noi curaj...
am si eu o intrebare: se mai confrunta cineva acum la sf de sarcina cu greturi dimineata? .Eu am fost scutita in primul trim si cred ca recuperez acum. greata nu e accentuata, dar e..si ce e ciudat, ca apare dupa ce mananc!
Ana, 35+
An@
bogalina spune:
salutare burticute si mamicute!se pare ca si la mine merge f.greu forumul asa ca am ramas in urma de tot cu cititul si cu felicitarile.Le urez din suflet bine ati venit in clubul mamicilor lui Lauraa,Vali 5,Bebeta,Ella 74,Arthurana,Madi,Monicoasa,Lilky si Cheburashka si sa va bucurati de comorile voastre!
Bine ati venit An@,mimisor,corina!
Androix,La multi ani!
Ibelciug,apropo de colac,eu am folosit unul de plaja care mi-a fost de ajutor ,in cazul in care nu gasesti la tehnico-medicale.
Alyna24,scuze daca nu am inteles bine din postari dar bb tau a facut icter imediat dupa nastere?Am si eu un of cu incompatibilitatea de grup sanguin si ma pregatesc sufleteste..daca ai timp,te rog da-mi detalii.
Chris 27,da-ne un semn de viata ca sunteti bine.
Vali5,ati venit acasa?Cum te descurci in rolul de mamica?
Va pup pe toate si va doresc nasteri usoare celor care se pregatesc...
michigan spune:
salutare fetelor
voua va amortesc cunva mainile in timpul noptii?
de carcei am mai citit , asa ca nu-mi fac probleme, dar cu amortelile astea ce o fi?![]()
mihaela
34 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
dianalaura spune:
Fetelor, am vesti proaspete de la Andrada! I-am trimis un sms, fiindca era destul de suspecta lipsa ei atat de pe forum, cat si de pe messenger.
E bine, tot in formula 2 in 1, dar a fost tare ocupata cu Kidexul, i-au venit si socrii, a mers si dupa analize..a avut de alergat. Isi cere mii de scuze ca ne-a ingrijorat si ne transmite mii de pupici la toate!
Michigan, stai linistita cu mainile amortite..cam asa e pe final de sarcina..si mie imi amortesc tare noaptea, si peste zi mi se mai dezmortesc, dar nu de tot..cel putin la mana stanga am non stop furnicaturile acelea in varful degetelor..de la amorteala!
diana
36+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
lavini spune:
Buna fetelor,
Azi ma "bucur " si eu de ultima zi de munca, fiindca de maine intram in concediu.Medical ce-i drept, dar concediu.
Vreau sa le felicit si eu pe toate mamicile care au nascut in weekendu' asta, sa aveti bebici sanatosi, mancaciosi si cuminti.Pt cele care asteapta zilele acestea la rand nastere usoara si sa punem majoretele la treaba

Alyna, am vazut pozele cu David si e un bebelus superb.Ma bucur mult pt voi.
O zi buna pt toata lumea!
Lavinia, 32+, 
Androix spune:
Sot de Monicoasa, probabil e dificil fiind tocmai de la ploiesti, pana mai intri sa citesti aici, pana te intorci la Monicoasa, ma rog eu iti spun totusi poate mai ajuta si pe altcineva. Si eu am avut probleme cu laptele la inceput, la primul bebe, cred ca din cauza anesteziei dar nu e neaparat. L-am facut sa vina mult si in valuri de am dat in cealalta extrema, si anume furia laptelui, band 2 litri de ceai de chimen amestecat cu anason. Se gaseste la plafar, sunt seminte pe care le-am amestecat in parti egale si la 2 litri de apa puneam 3-4 lingurite cu varf de seminte. Lasam sa se infuzeze bine si apoi il beam pe durata unei zile. Ma rog dupa o juma de zi d-asta aveam lapte de ma suiam pe pereti de durere.
Cristinamaria, daca ai mult laptic nu mai mulge. Productia lactata se stabilizeaza in cateva saptamani dar asta in functie de nevoile copilului. Daca tu mai si mulgi pe langa ce mananca bb transmiti informatia gresita cum ca ar fi necesar mai mult decat este de fapt. Asa ca productia in loc sa scada va creste. Important este sa golesti cel putin un san la o masa, si la urmatoarea sa-l golesti pe celalalt, daca bebe nu face fata sa goleasca complet, atunci poti mulge tu. Dar in nici un caz sa nu mulgi intre mese.
Abia astept sa vad cum ma descurc acum a doua oara cu alaptatul. Nu vreau sa va sperii dar eu am suferit mult prima data, si fizic dar si psihic, cu alaptatul asta. Pentru ca 5 luni si jumatate pana a secat si ultima picatura pentru mine alaptatul a fost o lupta, o incrancenare, o corvoada, in timp ce pentru alte mamici era o placere si o relaxare. Cand n-am mai avut lapte m-am simtit usurata. Scapasem de durerea fizica mai de mult, aia a fost in primele 2-3 luni, dar acum scapasem in sfarsit si de stresul ca nu e suficent laptele meu, ca ce as putea sa fac ca sa cresc productia, ca nu creste copilul cum trebuie etc. Acum vreau sa traiesc si eu momentele alea de liniste si relaxare din timpul alaptatului si din cauza asta am emotii.
Asa ca recomandarea mea este sa cititi subiectele de alaptat de pe forum si sa va informati cat mai mult acum pentru ca dupa venirea bebeilor daca se vor ivi probleme Doamne fereste o sa fiti disperate si dezorientate si n-o sa stiti incotro s-o apucati.
Azi mergem la control, abia astept!!! 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
poohy spune:
Mamicilor/burticoaselor, m-am uitat si eu pe primele capitole din odisee. Puiutii nostrii aveau 5-6 saptamani. Cum a trecut timpul... Acum multi dintre puiuti s-au si nascut... Victor Iannis mai are un pic si face 1 luna!
Dianalaura, merci pentru vestile de la Andrada 
Michigan, si mie au inceput sa imi amorteaza mainile, sa se umfle, sa ma si doara un pic. Doctorul a zis ca e normal
Bogalina, ma bucur ca ai mai scris ;)
An@, nu stiu de greturi :(
Mica, Vas, Monitza, nu va grabiti!!!! Sunteti doar cu o saptamana si ceva inaintea mea! In ritmul asta raman singura pe aici, nasc si fetele cu DPN de iunie inaintea mea!
Si eu ma gandesc ca de la Chris27 (am citit si cateva mesaje ale ei de la inceput) si Vali5 :) nu am mai auzit nimic in ultimul timp. Probabil sunt ocupate cu Daphnee si Andrei
Multa sanatate si bebei mancaciosi, sanatosi si cumintei :D
Cristinamaria, cand intru in concediu asta o sa fac: o sa dorm!
Anca
36+ 
poze
bebelusa
andradap spune:
Fetelor... intru pe fuga... sa confirm ca SUNTEM bine... tot 2 in 1
... dar asta este.. .se pare ca MANDRUL meu vrea cu orice pret sa astepte luna MAI ![]()
Felicitari, noilor mamici: Lilky, Monicoasa, Arthurana, Cheburaska...
PS: Promit sa revin mai pe seara cu mai multe povesti ![]()
Va pup pe toate!!! 
HAINUTZE Antonio
Andrada
37+ cu
Antonio
tamaraspt spune:
Avem din ce in ce mai multe mamcici si bebei. Sanatate la toate care ati nascut intre timp si bebei cuminti, mincaciosi si fara colici!
Si pentru cele care se pregatesc zilelelea acestea 

Sper ca nu si eu, astazi am intrat in sapt 38, si am inceput sa spal lucrurile si sa incep sa-mi pregatesc bagajul pentru spital.
Voi la ce temperatura ati spalat lucrurile pentru bebe, pentru ca pe TOATE etichetele, indiferent de firma scrie 40grade? Parca l-as spala la 60, dar mi-e teama sa nu le stric, unele fiind mai colorate in culori deschise.
Si am vazut pe cineva ca o intreba pe Cheburashka, sa detaliezie un pic conditiile de la Elias, mai ales ca voi naste cu acelasi dr si eu. Si ce anume a dezamagit-o in spital. Astept si eu raspunsurile, chiar daca stiu ca acum este greu sa mai si citesti pe forum cind ai un bebe acasa. 
Eu deja l-am intrebat pe dr. de epidurala si mi-a zis ca nu treuie sa mi-o cumpar, ca se face la dilatatie 4 si este de tipul sa te poti misca sa nu stai imobila in pat.
Tamara 37+