***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)
Raspunsuri - Pagina 17
dianalaura spune:
Wow...ieri la amiaza cand am postat ultimul mesaj inca nu se stia nimic de nimeni, am banuit eu ca peste zi s-a intamplat cate ceva, asa ca de buna dimineata am intrat pe DC, chiar daca sunt inca somnoroasa...
Felicitari 
monicoasa, lilky, arthurana, cheburashka
! Si multumim si sotilor care au fost promti si ne-au dat de veste, si unde mai pui ca ne-au aratat si poze!
Sa nu uit sa il instruiesc cu pozele si pe al meu..pe DC i-am aratat, dar nu i-am aratat cum sa descarce pozele pe webshots!
Si ziceti de Monicoasa ca avea DNP 21 mai? Ca al meu oficial este 23 mai, dar eu am avansat in listuta pt ca pe 14 e cezariana. Eu acum am 36 de sapt si 5 zile, asta inseamna ca sunt in sapt 37, nu? Si de miercuri intru in sapt 38!
Vreau sa va spun ca ieri m-am simtit f. bine la botez, am stat mult cu pitica in brate, i-am dat si sa manance....am frecat-o putin pe burtica...mai ales cand se strangea toata de durere de la colici....ce sa va spun de sotul meu, care nici nu a avut copii prin apropiere, nici nu a vazut un bebe atat de mic pana la botezurile astea...si oricum el era mai rece, mai retras cu copiii...acum nu a indraznit sa o ia in brate... insa o mangaia pe burtica, pe manute....era atat de tandru si de afectuos....si capac in sensul bun al cuvantului a pus in momentul in care era o melodie ceva in genul "am un baietel...bla bla...si muncesc din greu pt el bla bla". Vreau sa sa spun ca i-au dat lacrimile!!!! El care pana atunci era insensibil la copii si la melodii de genul asta! Imi venea si sa rad, dar si sa il iau in brate si sa il sarut! Am ales varianta a 2, normal, doar n-oi rade de sentimentele lui...
.
Si acu il simt pe Stefy destul de jos, ma cam impinge...azi mergem si noi dupa-amiaz la doctor...Asta noapte am visat si mie ca mi se rupsese apa, si ca trebuia sa nasc....dar subconstientul meu lucra..si ma gandeam ca mai tre sa am rabdare macar pana maine, pe 1 mai, ca de atunci intra anestezistul cu care voi naste eu...sunt vreo 2, si la maternitate fac cu randul, o luna unul, o luna celalalt...bine, in afara de garzi...si ma gandeam sa nu nasc acum, ca ar trebui sa il chem de acasa pe anestezist! Si iar am visat, de data asta nascusem, aveam un baietel cu par des, des, saten si un niste ochi albastri albastri. Si l-am pus pt prima oara la san, si aplicam metoda de pus la san cum am citit in carti, si laptele imi curgea garla...
Hai ca va-m plictisit cu atata vorbarie...acum intru sa modific listuta, sa le trec si pe proaspetele mamici, asta daca nu a facut-o cineva intre timp.
Va pup si mai vb azi!
diana
36+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
Monytza spune:
Ce de puiutzi nou noutzi!!Felicitari noilor proaspete mamici!lilky,Monicoasa,Cheburaska,Arthurana....sa va traiasca puiutzii si sa revenitzi cat se poate de des pe DC sa ne impartasitzi celor ce urmam pe lista din experientele voastre!!
Alyna Frumoasa povestea ta
...chiar ma gandeam zilele trecute la tine...davidutzu` tre` sa aiba de`acum 8 zile
...sa`ti traiasca si la multzi multzi ani!!
dianalauraCand am citit ieri ca a nascut monicoasa
am crezut ca nu`i adevarat...ea are aceeasi dpn ca si mine..si recunosc ca m`au cam luat fiorii pe sira spinarii
Dar pe de alta parte putorica mea...cred ca ar sta pana la limita imposibilului in burtica...pt ca nu da nici cel mai mic semn ca ar vrea afara!!
Am fost sambata la kidex...si acolo mi s`a intarit ideea ca am cea mai mica burtica dintre gravidutze...uitandu`ma la celelalte viitoare mamici de pe acolo...mie`mi marea ca am cel mult 7 luni..nicidecum 9...si uite ca maine intru si eu victorioasa in saptamana 38..dar nici ca se vede!
Am o pofta de dulciuri ceva de speriat..l`am innebunit pe sotzulache...si sambata am avut surpriza ca seara sa`mi aduca odata cu mult dorita`i prezenta si 3 kg de capsuni si`un pepene
ca`mi venea sa`l mananc(pe sot) la cat de dulce a fost

Acum astept sa vina 9 mai...ultimul control in care`mi va spune dak se va modifica ceva...sau dak raman programata pe 18 mai la cezariana...Simt ca nu mai am rabdare..ma visez noaptea ca am contractii..si ma trezesc si descopar ca tre` sa merg urgent la baie
ca de nu "mi se rupe apa"
...dar nimic mai mult...arat de parca as mai fi in stare sa stau 9 luni gravida..dar psihic nu sunt sigura de mai sunt in stare!
Didialex Eu ti`as spune sa nu iti faci griji mai mari ca ai sa`l nelinistesti pe bebe...Eu una ma simt mult mai bine de cand doctora nu`mi mai comunica greutatea bebelinei..dat fiind faptul ca oricum sunt erori la aceasta varsta inaintata a sarcinii...asa ca...am incredere in dumneaei dak`mi spune ca e totul in ordine..si de grame nici nu vreau sa aud...pt ca dup`aia incep sa fac comparatzii si ma apuca pandaliile si nu`i bine deloc!!Spun asta pt ca intotdeauna facand comparatzie cu greutatea celorlaltzi bebelusi puiutza mea parea asa mica si plapanda..era cu aproape 1 kg mai slabutzica decat fetitzamicai...si unde nu mai pun ca eu sunt mai inalta decat mica!
Cert este ca ma simt mult mai bine fara sa stiu masuratori eronate
...si am incredere in DD ca Antonica mea va fi sanatoasa si cu greutate normala!
AndradaUnde`ai disparut iubita....ca deja incep sa mi te inchipui la Giulesti![]()
Am schimbat si noi saptamana!37 implinite...mergem pe 38
]
Mone37+
Maria Antonia
Burtik Mone 33+
Burtik Mone 35+
monicoasa spune:
Bunadimineata fetelor,
Tot sot de Monicoasa sunt,
In primul rand vrem sa va multumimi ptr 
si in al doilea rand Moni m-a rugat sa va mai dau niste detalii:
Si cum mi-am mai revenit
, iata:
Vlad Stefan, nastere naturala, spontana, cu anestezie (cred ca aici am spus eu cateva prostii), 37 sapt, 2900g, 52 cm, Apgar 9, Spitalul Elias, dr Cristian Rodica (prezenta)
Cum va spuneam si mesajul anterior la 4:30 a curs dopul gelatinos, pana ne-am prins despre ce e vorba, pana am vb cu dr, la 5 plecat de acasa (Ploiesti) 5:40 ajuns spital cu dilatatie 3cm si contractii la 2-3 minute, la 8:30 ne anunta dilatatie 7 la 9:30 auzit primul "OAC" de Stefanel 

Mami si bb sunt bine, incercam cu suptul la san dar se pare ca nu e suficient. Oricum mai incercam si asteptm sa isi mai dea drumul si lapticul.
Trebuie sa plec la Spital.
Bafta la burticute
si nastere usoara ca a lui Moni :)
PS Sper sa pun niste poze cu mami si bb diseara.
Monicoasa
dianalaura spune:
tatic de Stefanel (si al meu tot Stefy io sa fie), multumim mult de completarile aduse, transmite-i lui Moni multa sanatate, refacere rapida, si sa dea Domnul sa aiba cat mai mult lapte pt bebe...multi pupici din partea noastra a tuturor!
diana
36+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
poohy spune:
Wow! Ce de vesti si poze de aseara!!!
Lilky,Cheburaska,Arthurana sa va traiasca bebeii, felicitari, recuperare rapida si va mai asteptam pe aici cand puteti 

Hi hi, cati bebei, si abia maine vine mai :D
Multumim mult taticilor pentru vesti si poze, si felicitari 

Sot de Monicoasa, cred ca eu am incurcat
Am citit rahi si am zis ca e cezariana. Chiar ca Ana Teodora e o pisicuta creata si scumpica si frumusica etc etc etc 
Sot de Lilky, recuperare rapida pentru Lilky, multumim de pozele cu
Dienutza cea frumusica si rozulie. M-au impresionat mult de tot - ce fericita e mamica!! Un zambet mare dintr-un colt in celalalt al fetei 
Sobi, ma bucur ca esti bine
Despre ingrijire bebei trebuie sa vorbim saptamana asta, vinerea trecuta s-a vorbit despre ingrijirea lauzei si s-a vizitat spitalul (ca sa vad si eu ce am pierdut daca nu nasc acolo
- dar o astept pe Lilky cu noutati despre Municipal). A fost si Amely, care are programata cezariana chiar vineri pe 4!
Elteka, poti sa imi trimiti si mie te rog cam ce recomandari ti-au facut doctorii pentru regim? Nu se mai poate :( Si cum de saptamana viitoare o sa fiu in concediu, o sa am timp sa imi fac chestii mai "sanatoase sau mai putin ingrasatoare" de mancare
Si pepenele (rosu - lubenita) chiar ingrasa?
Eu numai cand aud
si l-am pus pe tati de bebe sa imi ia unul sa mananc seara - gandindu-ma ca asa mai opresc din
Dar se pare ca nu 
Iri, nu cred ca ai pierdut mai nimic la targ - cum au zis si celelalte gravidutze, nu se compara cu baby expo. Singura chestie care mi-a placut a fost punguta cu gel care se incalzeste si se pune pe burtica lui bebe (eu am crescut cu povesti despre cum calca tata toata noaptea carpe sa le incalzeasca si sa le puna pe burta mea ca sa mai tac si eu un pic :D)
DidiAlex, sper ca esti mai bine
si ca te-ai linistit dupa ce au scris fetele 
Kid, nu stiu cum sa te sfatuiesc, un doctor stie mai bine... Si eu am auzit ca vsh-ul nu e relevant in sarcina - dar nu sunt doctor. Mai scrie repede 3 mesaje sa apara in timp real ;)
Angelabv, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi! Asteptam vesti ;) Cred ca poti sa mai vorbesti cu Pepsi ca stie mai multe legat de Canada
Paflo, am visat azi noapte ca ai nascut
Usor-usor, o fetita frumoasa-frumoasa!!!
Dar chiar incep sa ma intreb pe unde e Andrada!! Nu cred ca nu ne anunta ea daca era ceva, nu? Nici Kay nu a mai scris
In rest, am facut si noi 36 de saptamani
E ultima saptamana de serviciu (sincer nu mai ma duce capul, parca m-am prostit de tot)
Si asteptam sa ajungem cel putin la 38 pana la nastere. Pactul meu vechi cu gogosica.
pupici,
Anca
36+ 
poze
bebelusa
vas spune:
vai fetelor, felicitari. Ce imi place cum apar bebelusii in fiecare zi. Refacere rapida la toate mamaicile si ce mai , bebelusii sunt suberbi toti.
A mea gandaca cred ca vrea afara. Mica0307 sincer tot astept sa te vad cum ne anunti ca nasti , nu stiu de ce . Pe mine ma cam doare spatele, si burtica, adica acolo jos ma cam inteapa, si contractiile incep sa fie din ce in ce mai dese. azi noapte nici nu stiam daca ma doare ceva sau visez ca m-ar durea.
habar nu am la ce dureri sa ma astept.
acum plec prin oras sa-mi platesc intretinerea, pe cand vin parca vad ca mai apare vreun bebe. Doamne ajuta.
37+
O sa fiu si eu mamica
petit_ange spune:
Lilky, Monicoasa, Arthurana, Cheburaska felicitari mamicilor! Bun venit pe lume bebelusilor! 
Bebe Isabella creste
32+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
mica0307 spune:
cheburashka felicitari. Te asteptam cu mai multe informatii.
arthurana bravo. CHiar ne-am gandit la tine. 
monytza mie mi-a zis cineva saptamana trecuta ca sunt in luna 5-6
. Da ce conteaza marimea burticii? Bebelina sa fie bine.
vas pentru ca avem acelasi DPN. Lasa sa mai stea o zi. Rectific miercuri pe 2 ma duc la epilat, asa ca luna plina poate sa isi faca datoria
.
Mica
37+
Maya Alexandra
Poze
kid spune:
@poohy Multumesc pentru raspuns, oricum nu cred ca mai iau nici o pastila acum. Mergem azi la doctor la control, o sa aflam si cand anume ne programeaza pentru cezariana... De abia astept. Atat de multe mamici fericite pe aici, parca nu mai am rabdare!!! ![]()
Teodora Ana
38+ 
lbelciug spune:
Cheburashka, felicitari pt nasterea usoara si pt puiul proaspat adus pe lume! Te rog frumos, poti sa detaliezi un pic conditiile de la Elias? Ma intereseaza mai mult parerea despre personal. Ce dr anestezist ti-a facut epidurala? Te-ai putut misca cat ai avut epi facuta sau era imobilizata la pat? La ce dilatatie ti-au scos epidurala? Merci in avans.
arthurana, felicitari! Ai vazut ca totul a fost ok pana la urma? Ce bine ca si parintii iti sunt aproape! Refacere grabnica si laptic mult! Asteptam poze!
Pe mine a inceput sa ma sperie faptul ca de ieri am inceput sa am niste dureri cumplite de oase, mai ales la cel pubic care ma ustura de mor a.i. nici sa mai merg nu prea mai pot. Noaptea e un cosmar, imi trebuie 5 min sa ma rasucesc de pe o parte pe alta si bineinteles ca ma trezesc des caci amortesc. Noroc ca a venit sotul din delegatie caci nu mai rezistam singura doar cu M. Azi am ctrl la Badiu si sigur ii voi spune de problema asta...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
34s cu baby-boy2