Sunt insarcinata in 27 de saptamani si de 2 saptamani miau aparut groaznicele vergeturi , cre pe zi ce trece se fac din ce in ce mai mari , desi ma dau cu crema in fiecare seara.Ce pot face? Dupa nastere se mai trag? E foarte urat
Se pare ca nu prea avem ce face ,daca apar ,acolo raman!
Ai folosit crema speciala de vergeturi pentru gravidutze ?(Mustela ,Chico ,Sanosan ,etc)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Nu ai ce face... In timp se vor atenua dar de disparut nu vor mai disparea niciodata. Mie mi-au explodat peste noapte, in a doua sarcina...nu ma mai recunoasteam si am folosit zilnic creme (mama de la chicco) si degeaba! Face parte din "sacrifiicile" de a avea un bb...asta e!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
ma dadeam si eu rotunda pana azi ca am fost atenta si m-am dat cu crema si nu am,bla,bla bla...azi le-am vazut pe cele de pe sani.sunt mici dar sunt
.efectiv tine de strucura pielii specifica fiecarei persoane in parte.
dar acum am si alt statut,sunt mamica,cred ca e tot ce conteaza![]()
alina
27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
va citez din "cel mai simpatic ghid de sarcina"
"vergeturile sunt acele urme pe piele care arata ca niste fire duse la ciorap, daca iti imaginezi ca sanii, soldurile si burta ar putea si cuprinse de niste ciorapi fini...Singura modalitate de a nu avea vergeturi este sa fii nascuta dintr-o mama care nu a avut si a carei mama nu a avut nici ea.... totul este ereditar. Ma intrebi, atunci la ce sunt bune lotiunile si uleiurile de pe piata? LA NIMIC! n-ai decat sa te masezi cu ele daca iti place mirosul sau daca trebuie neaparat sa incerci totul; dar lotiunile si uleiurile nu se pot pune cu genetica"
Deci in concluzie, trebuie sa te consolezi ca nu ai ce sa le faci. Si te asteptam la mamicile de iulie-august 2007! Cred ca faci parte din grupul asta!
Deni &
Vlad & Tudor