Aspirante optimiste > 20 ani (93)
Raspunsuri - Pagina 27
cornilia spune:
Marryan, Blance, multmumesc frumos pentru urari.
Din suflet va doresc si voua sa vina bebe cat mai repede.
Cornelia si Maya (06.07.2004)
marryan spune:
Bkanche25 ne luam de minuta si eu lucrezi azi... eu tot sunt in asteptare de uriti, dar sper ca luna asta sa nu mai vine Cel putin luna asta am fost mai degajata fata de proiectul bb, si nu mai caut simptome, nici nu stiu cind tre sa vina ca sa c-am dereglat un pik si nu mai numar zilele ....doar astept!!!
Sa dea DD ca sa nu mai vina luna asta la toate asprirantele care sunt in asteptare de
marryan
kalosalina spune:
Buna fetele!
Am reusit si eu sa citesc din urma. Nu am mai intrat in ultimele zile ca am avut multa treaba...
Ancutz supeeeeer burtika ai! Sa te ajute Dumnezeu sa creasca in continuare pana la 9 luni!
Underqueen imi pare rau pt. Z1...este cea mai urata zi a lunii, si eu am trecut cu greu peste ea luna asta.
Cornilia Felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara, sa o duci cu bine pana la capat si un bb sanatos!
Andreutza tin pumnii sa fie cu ochisori luna asta
Pusichet, Elara.
Vad ca doar noi suntem pe aici...celelalte fete cred ca sunt in vacanta.
Eu am scapat de urati, dar ma deranjeaza o greata de cateva zile...Diseara o sa-mi cumpar totusi un test de sarcina sa-l fac maine dimineata sa-mi confirm banuielile ca este doar de la digestie.
Bebica te asteptam! august 2006
kalosalina spune:
Blanche mai ai doar o zi pana la testare! De ce nu ai facut azi dimineata un test? Iti fac galerie pt. maine Sa te ajute Dumnezeu sa vezi II
underqueen spune:
nu lucrez, ca sunt bugetara.
dar sunt singura acasa ca sotul e la munca...plus ca ieri si alaltaieri am petrecut c-a fost ziua sora-mii....plus ca aici ploua...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/RniEp3.png
andreutza23 spune:
au aparut fetele!
mai e si lume care lucreaza.
mai demult zicea cineva ca scurgerile albe diniante de mnestruatie pot fi semn de ?iar imi fac sperante.
fetelor la noi ploua si e urat. abia astept sa ma duc acassa sa stau in pat!
http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006
Blanche25 spune:
Alina mersi mult mult de urari. Sa te auda Doamne Doamne si sa vad o liniuta dubla, imi doresc mai mult decat orice pe lume. Dar chiar nu pricep de ce apare ca ar trebui sa fac maine test ca mi.au venit uratii miercuri noaptea, chiar nu pricep cum a ajus la marti. Plus ca in ultimele 2 luni l-am avut foarte dereglat si nici nu stiu daca fac sau nu test, poate e doar o intarziere ca si ultima data si sa vad liniuta aia acolo..plus la cate sperante mi.am facut luna asta, cred ca as muri...Sincer nu stiu ce sa fac, mi.e frica sa fac test...
Sincer va doresc tuturor sa va fieindeplinita dorinta de a avea un bebe!!Pupi la toate
maybe baby? -august 2005
kalosalina spune:
Feteleeee iar ati fugit toate? Tocmai astazi cand sunt si eu mai libera si pot sa stau la taclale cu voi...
Vrmoana nu cumva esti la testare? Ne tii in suspans?
underqueen spune:
eu sunt tot pe aici...dar nu stiu pt. cat timp. ma duc pana la mamul meu...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/RniEp3.png
bb_yasmi spune:
fetelor sunt si eu cu voi, dar va urmaresc din "umbra" si astept vestile bune!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+
creste bebe...
poza eco bb