Aspirante optimiste > 20 ani (93)
Raspunsuri - Pagina 25
cornilia spune:
Buna fetele,
Va urmaresc din ianuarie, insa eu sunt o aspiranta pesimista si nu m-am incumetat sa ma alatur voua. Am pierdut o sarcina anul trecut si imi era teama sa mai sper.
Va scriu acum, in speranta ca va vor ajuta detaliile si simptomele mele(joi am avut un test pozitiv).
De pe la jumatatea lunii aprilie, aveam dureri insuportabile de mijloc, si in ultimele 10 zile usturimi in burta (undeva mai sus de buric)si apoi mancarimi in zona in care fusesera usturimile. In rest nimic. In ziua cand urma sa apara uratii, m-am trezit cu dureri mari de spate, ovare (exact ca la ciclu, ba parca m-ai puternice) si eram sigura ca au navalit. Seara am facut un Clear Blue si se vedea o umbra..dar umbra rau, ca sotul nu o vedea deloc. Vineri am facut un Bhcg si mi s-a confirmat "urma" de pe test.
Va doresc din suflet tuturor sa vedeti cele 2 liniute cat mai curand.
Cornelia si Maya (06.07.2004)
bb_yasmi spune:
offf under imi pare rau!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
pusichet spune:
Cornilia felicitari din suflet, sarcina usoara si un copil sanatos
fetelor, mi-a venit ciclu in z27 joi seara, simbata in z 29 nu am mai avut nimic, apoi duminica a inceput sa mai curga dar foarte putin.
am ramas cu aceeasi senzatie de greata si de voma, drept pentru care am sunat-o pe dr., care mi-a zis sa ma duc miine sa-mi fac totusi un bhcg , pentru ca data trecuta cind am ramas am avut ciclu peste sarcina, si se gindeste sa nu fie si acum la fel.
dar ca sa eliminam orice teama sa fac analiza asta, daca e negativ iau clomifen si continui tratamentul.
daca e pozitiv stim ce masuri sa luam.
pupici
m-am intins prea mult
2001
pusichet spune:
ce ma bucur pentru cele care ati plecat sa va relaxati.
eu, desi am liber, invat ca am acusi examen pentru permis, poate data asta il iau.
am nevoie de sustinere.
la toate fetele
2001
underqueen spune:
Z1 asta nu se mai termina...imi este rau (ca de obicei). sper ca maine sa ma simt mai bine. va pe toate si fug in patut. noapte buna!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/RniEp3.png
elara spune:
Salut, fetelor.
Eu azi m-am simtit cam rau din cauza racelii si mai mult am dormit.
Offf, Underqueen, lasa ca trece el si Cm-ul cu dureri si tot si o sa ai parte de un nou Start!
Succes la examen, Pusichet.
Cornilia, bun venit dar sedere scurta. Adik sa fugi repejor la Odisee. Si dupa cum zice testul ala...asa va fi.
Eu azi sunt Z 12, ca si tine Viriniana, asa ca incepe numaratoare inversa.. 3... 2...1..
Parca lansam racheta
M-am hotarat, la sfatul lui Baby, ca luna asta din Z14 pana in Z20 sa prestam la 2 zile. Sa vad ce iese.
Vad ca la subiectul meu despre Sfantul Fanurie nu zice nimeni nimic... Nici o parere... Eu m-am gandit sa fiu de ajutor dar ..E tare aiurea sa vezi ca nu te baga nimeni in seama. De citit s-a cam citit, dar nimeni nu zice macar o vorbulitza.. Oare sa il steg? Poate deranjeaza?
Si mai aveam si eu o intrebare, fetelor, si nu mi-a raspuns nimeni.
Ziceam ca as cam vrea sa slabesc. Si intrebam ca, daca se prinde cumva bebe, eu pot sa mai tin un regim usor? Asa..fara dulciuri, fara sucuri acidulate, mai putina paine? Voi ce stiti?
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
cornilia spune:
Pusichet, Elara, multumesc de urari.
Daca mai aveati vreo indoiala prostiei omenesti...eu m-am convins. Stati sa va povestesc.
Ieri am facut al doilea bhcg pt ca unei doctore i s-a parut cam micuta prima analiza - vineri, in prima zi de intarziere Bhcg era de 160.9 (sau 16.9) (anul trecut am pierdut o sarcina). Ajung, se recolteaza sangele, astept o ora pe holuri si merg sa iau rezultatul...Doctora, stiind istoria de anul trecut, mi-a zis ca si cu 250 Bhcg e multumita...iau raportul si vad 160.9. M-a luat un plans si un tremurat, sun doctora, se cruceste si imi zice sa merg la alt spital. In drum spre masina ma uit mai bine si vad ca "desteapta" de la Medical records imi daduse raportul vechi. Al doilea raport arata 620.1 (62.1) si m-am linistit, dar cele 10 minute pana am vazut raportul nou, au fost un calvar.
Simptome: sanii durerosi si mari si...ma mananca burta rau...parca am raie. Aiurea senzatie.
Va doresc din suflet tuturor ca bebe sa vina fugutza si voi sa fiti niste mamici frumoase si fericite.
cornilia spune:
Elara, referitor la regimul pe care intentionezi sa-l tii...ideea de regim nu-mi suna bine, dar cred ca daca incerci sa reduci dulcurile, sucurile si painica, nu are ce sa-ti cauzeze. Din contra...o alimentatie cat mai sanatoasa ajuta mult lui bebe. Eu nu prea mananc paine, dulciurile le-am inlocuit cu lapte cu biscuiti sau cereale dulci, dar macar ma bucur ca nu mai dau iama in ciocolata.
andreutza23 spune:
Buna dimineata!
da ce matinale sunt fetele azi!sper ca nu sunteti plecate pe undeva ca eu azi sunt la servici si nu am cu cine vorbi.
in mod normal puteam sa recuperez ziua asta sambata dar poate plec pe undeva cu familia asa ca am venit azi.
la noi e f f urat si frig.
eu mai am cateva zile pana imi vine si in continuare imi este foame si ma dor sanii.oricum nu fac test pana nu imi intarzie.
http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006