Aspirante optimiste > 20 ani (93)
Raspunsuri - Pagina 21
elara spune:
Nico, Felicia, Remaliss, nu vreti sa va scrieti si voi la semnatura de cand asteptati un bebe?
Si daca sunt de acord si gravidutele sa treaca tot asa, la semnatura, dupa cata vreme li s-a indeplinit dorinta? Ar fi o incurajare pentru aspirante. Nu?
Daca deranjeaza sugestia mea (mai sunt si fete mai suprestitioase, nu?), va rog sa nu o luati in seama.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Ancutza, iaca eu incerc sa recuperez din urma ce ati mai scris cat am lipsit eu in vacantza. Dar mai trag cu ochiul si pe aici.
Acum tre' sa fug sa ma imbrac ca o sa dam o fuga de cateva ore pe la Targoviste. Are ceva treba tatal socru si mergem si noi sa ne plimbam.
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Viriniana spune:
Buna Anca!
Eu bine, ashtept ovulatzia impreuna cu Elara Tu cum eshti?
http://tt.lilypie.com/9wyqp2.png Vrem bebe din 11.2004
ancadragoman spune:
In sf am reusit sa pun pozele cu burtica de la 8 si 10 saptamani,sunt la mine la semnatura
anca 11+
vine bebe....
poze
vas spune:
buna fetelor. Eu sunt la lista cu gravidutze, foste aspirante, si peste un pic voi trece la mamici. Am in burticutza o printesica care a ajuns la 37 de saptamani, si mai are un pic si va veni pe lume. Va doresc din tot sufletul sa simtiti ceea ce am simtit eu aczi cand i-am luat primele hainute pentru a o scoate din spital. cand le-am strans la piept mi-am adus aminte de clipele cand eram pe la voi toata ziulica povestitnd numai de teste si alte ajutoare.
Asa ca am intrat acum sa va incurajez si sa va spun ca pana la urma totul se va intampla asa cum vreti voi. Totul e sa perseverati si sa va gandati ca Dumnezeu e alaturi de voi in orice clipa.
Daca vreti sa ma intrebati ceva va raspund cu draga inima.
multi pupici
37+
O sa fiu si eu mamica
MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by elara
Va pup si eu pe toate.
Si pe tine, Viriniana, desi m-ai surprins, placut ce-i drept, cu acel pupic. Sigur nu m-ai confundat? Cea m facut sa-l merit, oferit asa nominal?
Hai sa povestesc si eu aventura mea cu E Coli, ca si noi ne-am "cunoscut".
Mikutza, sper sa-ti fie de ajutor ca sa intelegi mai bine problema, dar consulta neaparat si un medic ca sa nu faci rau lui bebe.
La mine se manifesta cu senzatie constanta de urinare iminenta. La baie abia pica...
Se mai calmeaza la caldura. Adica in baia cu apa calda. Insa e mare nebunie ca nu poti sta la nesfarsit fiindca, desi iti ia durerea cu mana, te ia cu frig, apa se raceste si cand te-ai ridicat din apa incepe iar "nebunia".
Mai aveam eu o metoda de calmare: foenul Ma bagam in patutz si bagam foenul sub plapumioara.
Ca medicamente foloseam :
- nospa (dar sunt cam slabe nu prea au efect)
- mult mai bun e cisrelax, despre care am inteles ca ar fi facut pt problemele de prostata ale barbatilor, dar mie mi le-a recomandat un coleg care e urolog si imi fac f bine
- mai exista un sirop numit cistenal care se ia cu zahar
- Insa adevaratul tratament l-am facut cu antibiotic. Acesta a fost ales de medic, dupa ce am dus urina la laborator si mi-au aflat la ce tip de antibiotic e sensibila infectia mea. E o lista de antibiotice in care in dreptul fiecaruia se trece S (sensibil), R (rezistent - adik poti sa iei cat vrei ca nu trece) si inca ceva dar am uitat...cred ca ceva asa la mijloc.
Un medicament S poate deveni R daca e luat de prea multe ori al infectii repetate, asa ca e bien mereu sa mergi la dr.
Rezultatele astea difera de la o persoana la alta asa ca e f important sa faci analiza urinei in laborator. La mine a trecut cu Zinat, care e scump dar a meritat.
Pe langa antibiotice si acele calmante, litera de lege trebuie sa fie lichidele. Pacientul tebuie sa bea cat de mult. Cel mai bine e sa se bea ceaiuri din cozi de cirese sau matase de porumb (sau combinatie), dar se pot bea si supe, apa plata, important e sa bei non stop. Cat de mult poti, pana ti se acreste. Si sa incerci sa mergi cat mai rar la baie pentru pipi.
Acum sa explic cate ceva despre acesta bacterie (ca parca asta e acest E Coli, adica Eschirichia Coli, sper ca am scris corect). Ea se pare ca exista in organismul multor persoane. De ea nu se poate scapa ci doar sa fie adusa la un numar cat mai mic incat sa fie inofensiva. Cand se inmulteste peste masura ea captuseste peretzii vezicii urinare (se leaga precum caramisile intr-un zid) care pentru a o inlatura incep sa se contracte (ca o scuturare) dand acea caracteristica si foarte neplacuta senzatie constanta de urinare iminenta care persista si dupa urinare.
De aceea e indicat sa sea bea cat de multe lichide si sa se urineze rar, pentru a o "spala".
Aceasta bacterie prolifereaza la frig(asta e cazul meu). De aceea e f important sa porti mereu papuci si sosete, sa nu-ti fie frig la picioare ori la sezut.
Hai ca va mai povestesc ceva imediat legat de "falsa infectie urinara". Eu am acasa o carticica despre bolile ap genital si urinar feminin si am citit.
hai, bebitza, vino...
EU ORICUM ITI MULTUMESC DIN SUFLET,si asa voi face luni ma duc la medic,urinari dese am si eu dar tinind cont de faptul ca sint insarcinata am zis ca poate sa fie de la asta.multi
Anca burticuta este frumusica rau,sa fiti sanatosi amindoi sau amindoua si sa creasca mare te si pe
MIRELA 7+
vine
Laura Ioana spune:
Ancutz am vazut pozicile! Ce burtica ai Se vede diferenta la fiecare 2 saptamani Sa fii sanatoasa! Ai luat mult in greutate?
Fetelor nu mai face nimeni test? Haideti, nu ne lasati asa putine la odisee
4+
Poze Laura
ancadragoman spune:
Laurici chiar se vede diferenta,daia le si fac din 2 in 2 saptamani,am luat aproape 2 kg
anca 11+
vine bebe....
poze
gugushtiuc spune:
O-ho-ho!!! Mai fetelor da vad ca noi facem un adevarat club al fostelor posesoare de E-coli(sper sa fim foste). Si eu m-am confruntat cu acesta infectie, insa la mine niciodata nu s-a ajuns pana la dureri si nevoia de a urina des si nici nu recidiva la frig,doar aveam episoade trecatoare.
Mie doctora mi-a explicat ca infectia asta o poti face si din cauza constipatiei. Aceasta bacterie exista in fiecare organism in intestinul gros si ajuta la nush ce pe acolo. In mom in care nu regulat aceasta se inmulteste si poate trece prin peretii intestinului in vagin sau vezica.
Eu tocmai m-am intors de la Plafar de unde am luat ceai de cozi de cirese si matase de porumb.
In formula as am citit un tratament cu bere pe care il recomanda o doamna unei femei insarcinate. aceasta spunea ca, la randul ei, tratamentul i-a fost recomandat de un batran medic evreu.
Asa ca, eu beau bere pana imi vine rau.
http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata