Aspirante optimiste > 20 ani (93)
Raspunsuri - Pagina 16
gugushtiuc spune:
BABY, eu nush dece dar am un feeling ca tu ai sa mi te alaturi
ELARA eu stiu ca pisicile au legatura cu toxoplasma iar in ceea ce priveste papagalii am vazut o data pe nu mai stiu ce post o emisiune in care se spunea ca papagalii au legatura cu candida. Mu am retinut mare lucru, ca a fost acum cativa ani. Era legat ceva de ciocul lor si de faptul ca unii stapani au obiceiul sa se pupaceasca cu ei, bla-bla-bla...
http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata
marryan spune:
Gugu eu sunt o aspiranta mai veche.... nu ma cunosti ca demult nu am mai scis dar am continuat sa sper si poate ai si pu mine vreo presimtire luna astami ar placea mult sa fim colege!!!
marryan
elara spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri. E asa cum mi-am imaginat si cum am zis si eu. Riscul apare doar in masura in care animalele sau pasarile respective nu sunt bine ingrijite si sanatoase.
Gugule, si eu am zis la fel ca toxo are legatura cu pisicile. Faceam o supozitie prin comparatie, dar probabil ca ai citit in graba.
De Teomaria ce mai stiti?
Eu am lipsit fiindca am facut niste gogosi si am fost sa conduc pe cineva la aeroport. Acum m-am intors.
Gogosele am facut fiindca am avut pofta desi tre' sa ma pun pe slabit ca m-am cam ingrasat . Da' am zis sa-mi fac damblaua asta si gata. Ar trebui sa dau jos cam 6-7 kg.
Chiar ....aveti idee, daca cumva iese cu ochi luna asta, eu mai pot tine... asa..... un regim usor? Gen....paine cat de putina, fara sucuri acidulate, fara dulciuri...cat mai multe salate? Oare dauneaza?
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Ce pustiu e pe aici.
Eu citesc din urma desi nu prea am sanse sa ajung la zi.
Tocmai citeam bancul lui Gugu despre tipa care trebuia sa nasca "normal, cum a fost conceput copilul" adik pe bancheta din spate.
Asa ca mi-am amintit si eu un banc despre o tipa care nastea.
Iese bebe, doctorul il cantareste si zice:
- 3 kg si 400 de grame. Ramane asa, doamna?
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Iuca, mesajul asta l-am gasit postat de tine, pe 19 aprilie.
Te rog frumos sa-mi explici care-i teaba cu berea?
E valabil numai pentru barbati?
Ti-a spus un medic?
quote:
Originally posted by iuca
Buna dimineata fetelor
Eu zic ca ieri a fost ovulatia la mine, pt ca alataieri am avut un test de ovulatie pozitiv (ambele liniute aveau aceeasi culoare) si ieri liniuta de test era mai aprinsa decat cea de control. Azi dimineata a crescut tb cu 0.3 unitati. Am prestat si aseara si ieri seara. Credeti ca ar trebui si in seara aceasta? Azi e ziua sotului meu si parca l-as lasa sa bea si el o bere, ca de altfel nu il las in perioada fertila.[ pup] pt toate fetele
hai, bebitza, vino...
underqueen spune:
buna, fetele! va fost dor de mine?
ieri dupa inspectie ( care a iesit super, btw) am lucrat ceva cu mama mea timp in care la mine acasa era totul cu susul in jos ca mi se monta centala termica. azi au terminat montatul si am inceput smotrul. sunt franta. am intrat sa va salut , sa va pe toate si mai vb. maine cand sper sa fiu mai odihnita.
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/C8fHp3.png
iuca spune:
elara, nu pot sa zic ca mi-a spus un medic, dar asa m-am gandit eu ca ar fi mai indicat sa nu consume sotul nici-un fel de bautura in perioada fertila, eu nu beau de obicei. El ziua merge cu masina si seara se mai delecteaza cu cate o bere uneori.
Fetelor cucuietelor eu va doresc distractie placuta in acest weekend prelungit si sa ne auzim cu vesti bune. ptr toate.
hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio
remaliss spune:
Dragele mele, tare imi place de voi!Asa-mi place, da fim optimisme!! Din pacate eu nu pot scrie decat seara, dar e bine si asa...M-am regasit pe lista aspirantelor, multumesc Rox_dox pentru grija de a nu ma uita!
Eu astept "monstrul rosu", dar dupa ...ne punem pe treaba!! Nu se mai poate asa, nu ?:) Of, of dupa o sarcina pierduta, esti increzatoare, dar ai si emotii...Emotia unui alt esec...Sper sa nu se mai intample!!
Va pup si mai vorbim!!
Intre timp, eu mai citesc din povestile voastre, pentru ca vreau sa va cunosc mai bine, sa cunosc din bucuriile si framantarile voastre!
Remaliss
bulinanico79 spune:
Remaliss sigur ca suntem increzatoare doar suntem aspirante optimiste
Sunt foarte buna la teorie dar in practica.... azi Z30 tb 36.8, a scazut cu 0,2 fata de iesi si un test negativ la prima ora.....deci astept rushi azi. Ufff ce groaznic e sa iti faci sperante si....dar capul sus mergem mai departe. Doar ce mi-am imaginat eu ca daca e bunicica analiza sotului ...gata toate se rezolva..
Distractie placuta in minivacanta
nico
http://tt.lilypie.com/8uH8p2.png