Anticonceptionale Diane 35 si fumatul
Buna, fetelor...
Am si eu o problema, asa ca indraznesc sa va cer cateva pareri.
De curand, in urma unor analize medicale, mi s-a recomandat sa iau Diane 35.
Problema este ca sunt fumatoare, si nu ma pot lasa, cel putin acum...
Medicul mi-a citit ce scrie in prospect, si mi-a zis sa le reduc, daca nu ma pot lasa.
Dar totusi mi-e teama.
Intrebarea mea este daca a folosit cineva Diane 35 in timp ce fuma?
Raspunsuri
iepumic spune:
Vali, sper sa te ajute ceea ce pot eu sa iti spun. Eu am luat AC (nu Diane) pe vremea cand nu eram fumatoare deloc. De doi ani m-am apucat de fumat dar nu am mai luat AC...acum insa iau din nou...tot asa, nu Diane. Si dr. cand a auzit ca fumez......mi=a zis clar sa nu depasesc sub nici o forma 10 tigari pe zi...deoarece si fumatul si AC ingroasa sangele si pot aparea probleme foarte grave (crede-ma, o prietena de-a mea a patit-o chiar acum 2 luni din cauza ingrosarii sangelui de la AC!!!!! a facut un cheag pe un vas de sange la cap....chiar nu este de glumit, nu vreau sa te sperii aiurea!). Asa ca...eu as vrea sa ma las....insa pana acum incercarile au esuat. Dar pana la urma tot o sa ma las...si de tigari si de AC (acum de AC cel putin nu am voie...dar cand v oi avea...)
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
XIO spune:
Fumatul cauzeaza hipertensiune arteriala cu ingustarea vaselor sanguine , anticonceptionalele pot provoca tromboza, emboli, accidente vasculare, fumatul favorizeaza astea , e un fel de cerc vicios.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
canne-marie spune:

nu imi vine sa cred ce zice-ti voi aici !Deci e groasnic,mai ales cu aniconceptionalele.Eu vreau sa va zic ca am luat 3 luni Diane 35 si m-am ingrasat 10 kg in doar 3 luni.Si nu pot da vina pe mancare ,mancam la fel ca inainte,dar m-am cantarit cand le-am luat si cand le-am terminat aveam cu 10 kg mai mult.Tot tratament mi le-a dat si mie. Dar asta e alta poveste.
SANATATE.

'cesc fetele.
annes
Luna1 spune:
Eu am luat Diane si am fumat. Nu am patit nimic, asta nu inseamna insa ca e o regula. Eu mi-am asumat riscul (pe vremea aia intram in fibrilatii daca se terminau tigarile
) insa e bine sa nu te joci cu asa ceva. Cat despre altceva (ingrasat sau alte simptome) doar o usoara depresie in primele doua luni pana s-a adaptat corpul cu ele apoi normal. Nimic altceva.
Luna
24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
maricar spune:
Din cate am inteles eu, anticonceptionalele Diane sunt mai mult recomandate ca tratament hormonal decat pt contraceptie. Eu le-am luat o perioada, dar m-am simtit foarte rau de la ele si sunt nefumatoare. Ai grija, chestia cu fumatul in timp ce iei pilule poate fi foarte periculoasa!!!
mariavlad
tierry spune:
Eu una am jurat ca nu mai iau AC, mai ales dupa ultima experienta cu Diane...brrr....Un medic chiar imi spunea ca in ult vreme au loc foarte des accidente vasculare la nastere, din cauza administrarii acestor AC, pe langa altele...
Elise spune:
eu sint fumatoare si am luat si Diane 35 citeva luni.
Numai ca mie mi s-a prescris Diane de'amboulea, fara nici un fel de analize, si intr-adevar mi-au facut nu rau, ci foarte rau si in urma lor am ajuns la cutzit fara drept de apel.
Si sint sigura ca la fel as fi patit si daca nu le asociam cu tigarile.
Asa ca eu zic sa te asiguri intai ca astea-s singurele anticonceptonale pe care poti sa le iei si intr-adevar sint recomandate pentru problemele TALE. Indiferent daca fumezi sau nu.
Elise & BBLisa