FIV in Ungaria 15

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magda-stai linistita in problema spermogramei pt. ca din 7 mil. are de unde alege, problema este mobilitatea care se poate corecta, sotul meu pana sa l am pe Andrei, a avut mobilitate si viabilitate 0, la prima spermograma, am mers la o dr. batrana la pol . cu plata nr.1 ,pe str. Batistei, la Buc. ,care i a dat ceva trat. si s a rezolvat, desi nr. i a ramas tot mic, deci oligoospermie,dar dr. Z. a zic ca este OK pt. FIV; problema mai grava era prolactina dar se vede ca ti a scazut, bafta!
Pussi- sa ti traiasca bebeii si sa te bucuri de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Daria dar sotul tau ce tratement lu de a ajuns sa aib agigei lui motilitate? Dar Zadori i-a dat ceva tratemtn pt motilitate?

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Sa-ti traiasca titii , Pussi. Mai da' ia-i invatat sa traiasca pe picior mare, unul la etaj si unul la parter. Pai sunt bogati tare, cu o asa mamica optimista si luptatoare..........

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Multumesc pt. primirea voastra, sunteti niste dragute !

Liana multumesc pt. urari, iti doresc si eu sa ai parte de tot ceea ce-mi doresc si mie, atat tie cat si tuturor fetelor, "unguroaicelor", sa ne ajute DD sa avem un bebic (sau doi) mare si sanatos! Engleza inteleg, dar ma descurc putin mai greu cu vorbitul, iar ungureste nu stiu deloc, deci mi-ar prinde bine un ajutor. As gasi cine sa ma ajute vorbind engleza si ungureste, dar nu vreau sa stie nici un cunoscut ca vreau sa fac FIV. M-am decis sa fac FIV pt. ca nu mai am rabdare sa mai astept poate, poate o sa se intample minunea si cum se pare ca dureaza toata procedura pt. FIV, am zis sa ma documentez din timp.
Magduta iti multumesc si tie de primire si nu mai fi suparata pt. spermograma ca o sa te ajute DD cu siguranta si o sa fie totul bine. Din 2004 am mers la Dr. Romeo Micu care imi spunea ca totul e in regula cu amandoi si ca trebuie sa avem rabdare. Am avut rabdare si minunea s-a intamplat anul trecut, adica 2006, in timpul concediului, dar din pacate dupa 8 sapt. sarcina s-a oprit in evolutie , nu va pot spune cum s-a coborat cerul pe pamant pt. mine, dar cu siguranta unele dintre voi ma intelegeti. Din februarie anul asta am hotarat sa schimb medicul si acum mergem la Dr. Muresan Daniel de la Medstar. Am facut din nou toate analizele si totul e in regula, am un mic fibrom dar care este postat cumva inafara uterului ceea ce nu impiedica (zice medicul) sa raman insarcinata si nici sarcina in sine sa se dezvolte. Mi-a dat sa iau Duphaston din ziua 14 pana in ziua 24, dar tot nimic. Medicul imi tot spune sa am rabdare, sa-mi iau concediu si sa ma relaxez si asa cu siguranta o sa vina si bebele. Numai ca eu nu prea mai am rabdare si vreau sa incep sa ma pregatesc pt. FIV, insa de programat n-am sa ma programez decat dupa 15 august cand am sa ma intorc din concediu. Vroiam sa te intreb, cunosti o clinica in Cluj la care pot face toate analizele pt. FIV ? pt. ca urasc sa umblu in mii de locuri. Inca ceva Dr-ta Krisan e tot la Szeged ? Si este la fel de buna si renumita ca si Zadori ?
Pupici la toate fetele.
Va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

daria multumim de urari! Sa dea DD sa fie bine !
irlandezacu parter si etaj la dispozitie sunt numai in regim de burtica..si asta pana nu cresc prea mari! Dupa pana la 7 ani intr-o singura camera, dar sa nu le spui sa nu se supere
scamiyiti doresc BUN VENIT! si sa treci cat mai repede la
magdutaAMR cat??? stam cu pumnii stransiiiiiii

Ioana, cornelia, gabitu

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magda-dr. Z. nu i a dat nimic pt. acum avea 60% mobilitate si avea vreo 20-30 mil., dansul a zis ca e OK desi pe analiza scria -oligoospermie; d-ra aceea de la Pol. cu plata de pe str. Batistei, care nu stiu daca mai traieste, parca o chema Maicanescu Madeleine, sper sa nu gresesc,i a dat Pentoxifilin-draj. si Testolent-inj.,dar impreuna cu astea ne a redat si speranta pt. ca dr. Niculescu de la Giulesti ii spusese sotului ca nu va putea avea copii niciodata cu asa o spermograma, multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi ma bucur ca sunteti bine . Eu zic pe unul sa-l nasti in Romania si pe celalalt in Ungaria , daca tot au DPN-uri diferite . Titi de la parter e fetita si vine m-ai repede
Liana am vorbit ieri cu sora lu Adela, a zis ca e bine dar nu are timp sa intre pe internet.
Adela ai o frumusete de nepotica , sa-ti traiasca
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Dragele mele va pup. M-am gandit mult si bine daca sa scriu si ce sa scriu... Multumesc sfatului unor fete de aici pe care le si pup.
Epopeea noastra s-a sfarsit inainte de a incepe. Nu am facut punctia, cu alte cuvinte, tratamentul a fost oprit.
Ioana si Cornelia va tin pumnii. V-am vazut in ziua punctiei Ioanei dar nu am avut puterea sa mai povestesc cuiva prin ce treceam.
Va doresc multa bafta si sa stiti ca voi incerca din nou dar... in Bucuresti.
Nu sunt trista pentru ca am fost la Viena si deja am uitat aceasta experienta care m-a dezamagit foarte tare.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussi, ma bucur ca sunteti bine si cresc puii frumos! sa ne pui poze ca deja suntem toate curioase tare!
Gabi, imi pare rau ca s-a intamplat asa si poate indraznesc prea mult daca te rog sa ne spui macar in mare de ce esti asa dezamagita? de ce n-ai facut punctia? poate vor sa stie fetele care sunt in tratamente sau la inceput de drum... iti doresc sa reusesti indiferent unde, si te rog sa ramai alaturi de noi!
Ioana si Cornelia, va tin pumnii in continuare!
Scamiy, bun venit printre "unguroaice" si mult succes!

tuturor!

Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragelor, poftiti la un capitol nou aici !
Sa va poarte noroc!

Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput