FIV in Ungaria 15

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa_1001 spune:

va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu mai multe informatii despre laparoscopie
Am citit mesajele voastre, dar as vrea sa stiu ce riscuri implica, daca este o interventie periculoasa, cu riscuri sau nu.
Eu ma gandeam sa fac aceasta interventie la Craiova, dar daca este riscant, o sa ma duc la Bucuresti. Ce imi recomandati?
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Alexa eu am facut 2 laparoscopii si nu am patit nimic (le-am facut in Timisoara, una la dr Munteanu una la dr Craina). Faci unde crezi tu, poate iti spune Liana cine face laparo in Craiova.

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

alexa-eu te sfatuiesc sa citesti si subiectul numit laparoscopie-momentan e la pagina 3.Acolo au scris si scriu fete care au facut deja sau se intereseaza de interventie.Cred ca informatiile de acolo te-ar putea ajuta.
Mult noroc fetelor care incearca acum si sarcini lipsite de probleme celor care au reusit!!!
tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor

Alexa, Ramyv bun venit la si sa fiti gravidute cit mai curind.
Andicu,Pussi,Liana
Daria undeva ar fi mai bine cu Ac deoarece eu am ciclu foarte neregulat si sa fiu acolo in z2 o sa fie cam greu, dar ...ca intotdeauna exista si un dar, si cu Ac ii nasol ca voi fi lungita pina in doua luni apoi stimualare doar. Dar in fine. Is in mina ei si a lui DD.
Gabita,Ioana
Cenusareasa

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pup pe toate..
ioana sunt aci cu pumnii stransii...
cornelia buna productie..tin pumnii..
legaturilor ia vedeti sa nu scot io bata...mai usor cu plimbatul prin oras..
alexa unde sa faci mama laparo?aci la noi?pai cine sa'ti faca?ca astia sunt macelari ..nu doctori...imi pare rau dar asta e adevarul..io zic sa mai ai rabdare ..fa toate analizele posibile si dupa aceea hotarasti daca e cazul de laparo sau nu..io sunt aci..daca vrei sa vb iti eplic cu cea mai mare placere..
danielaaaaaaaa ma bucur mult..mult sunt convinsa ca taticul zburda de fericire..abia astept sa te vaz pe faleza ca acu chiar vin
gabituuuu tin pumniiii..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor stie cineva de Gabitu in ce stadiu e?Daca vorbeste cineva cu ea va rog sa ii transmiteti ca ii tin pumnii stransi si tuturor va doresc din suflet sa reusiti?Eu din pacate am esuat de data aceasta ,dar sper ca la toamna sa fac o noua incercare...
Liana

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Liana , sper ca esti mai binisor.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Liana, inca o data...imi pare tare rau...

Andicule, ce putin mai ai!!! De-abia astept sa-l vad pe bb:)

Bafta multa tuturor fetelor!!!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Pussilina ...da am unda verde pentru FIV-ul norocos ...A fost o nebunie curata luni la clinica...a venit Zadori de 2 ori sa-si ceara scuze ca intarzie ...dar acum mai are si studenti cursanti...Am avut programarea la 11 si am intrat la 14...la eco a fost ok , analizele ok in afara de LH care data asta mi-a iesit 12.6, vorba lui "it is a little big"...nu prea imi schimba din tratament deci fara anticonceptionale si in Z2 la ora 8 trebuie sa fiu la clinica pentru analize, eco si Suprefact...
Dragut cum este m-a intrebat de 2 ori daca sunt pregatita si psihic , ca fizic a vazut ca este bine - si ca am slabit - si ca nu mai vrea sa bat drumurile Bucuresti-Szeged...

Cam atat... ma intorc la munca ca am o gramada la birou de lasat in ordine ...imi pregatesc FIV-ul si viitoarea sarcina...

la toate unguroicele

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pisiti doresc sa ai mult succes si sa revii cu rezultat pozitiv, DD sa te ajute
Unde vei sta in timpul stimularii dar a fivului?

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput