Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 6
OlgaTarziu spune:
La multi ani, Andreea! Sa ramai mereu simpatica si cu simtul umorului, sa-ti pastrezi caldura sufleteasca si ai parte de copii sanatosi si nastere usoara.
La multi ani pentru Paul si Christian!!!!!!!!!!!!!!! Sunteti doi copii superbi si mamica voastra e o super scumpa si puternica. Sa cresteti mari si frumosi, sa traiti vieti lungi si frumoase si sa va bucurati parintii toata viata. ( hai ca ma simt deja ca o ursitoare
)
andutzy spune:
Dragelor, sunt disperata de un sfat! ce pot sa-mi pun in nas pe SARCINA la o rinita alergica ingrozitoare? Mai devreme am simtit ca-mi cedeaza timpanele si fruntea de la nasul atat de infundat. Doctorul a zis sa-mi pun doar in seara asta OLYNTH si de maine sa-mi clatesc mereu nasul cu apa ca sa indepartez alergenii sa nu mai ajung in stadiul asta. ce sa fac, m-am apucat de bagaje si am starnit praful cautand gentile prin debara si prin haine si oricum deja aveam rinita starnita de la polenul din aer! Apa de mare are 0 efect, la fel si ceaiul de musetel!
Andra
Sapt26 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Androix spune:
Helouuuu
Adina, multa sanatate Emei! Nu stiu daca ai apucat sa vorbesti cu mama de Eric. Tocmai ce va povesteam saptamana trecuta a a patit cam acelasi lucru cu Eric. Problema este ca aia de la matei bals nestiind in prima faza ce are i-au dat antibiotic, absolut inutil pentru ca era un virus. Eu nu mai retin toate detaliile de-asta ziceam ca poate reusiti sa vorbiti si iti da vreo idee ce sa faci.
Fetelor, drum bun si distractie placuta la munte! Ce frumos, asa as avea si eu un dor de duca... dar nu cred ca mai rezist la volan mai mult de 100 de km maxim. Nu stiu cat mai reusesc samerg la scoala cu masina ca abia mai stau in scaun.
Ioana, sa ne povestesti si noua ce ai gasit/vazut la kidex. Ma mana si pe mine curiozitatea pentru duminica, sper ca nu se inkide tocmai atunci.
Monu, ma bucur sa citesc vesti bune in legatura cu rezultatul eco! Sper din tot sufletul sa insemne sfarsitul cosmarului ca ai tras o gramada. Si v-am votat, bafta!
Vroiam si eu sa particip, mi-ati deschis apetitul si ia uite ce ma strofocam eu sa incarc filmul de la paste cu tortul si abia apoi citesc ca tema concursului e "uite ce bine ma misc"
oricum era prea lung si n-am cu ce-l taia.
Pe Flori unde o votez? La acelasi concurs?
Andra, eu dorm cu olinth-ul de copii la cap. Nu de azi de ieri. Asa am dormit si la Filip trei sferturi din sarcina si asa dorm si acum. Numai ca daca faci ca mine vezi ca da dependenta, eu scap intr-un final dupa multe multe saptamani incepand sa diluez solutia din ce in ce mai mult cu ser fiziologic.
Foarte distractiv! Dupa ce de vreo cateva saptamani bune nu prea mai pot tine picioarele apropiate (sa ma vedeti cum ma chinui sa nimeresc pedalele cand conduc de cracanata ce stau
) acum de vreo doua zile au inceput sa ma doara si oasele dintre picioare. Ma latesc, tare-mi e ca va fi necesar un spatiu mai larg pentru printzesita decat a fost pentru pisica de Filip.
Hai ca terminara dreq si astia cu dansez pentru tine pana termin eu de scris mesajul asta. Si parca tot nu mi-e somn, ma vad eu maine cu okii cat cepele...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
loreen spune:
[maroon]Buna dimineatza...
Fiindca plec si nu cred ca o sa am vreo urma de conexiune pe-acolo vreau sa fac o urare
LA MULTI ANI TUDORA...
... sa cresti mare pui mic , sa iei din viatza tot ce-ti prieste, sa aduci parintilor si surorii tale atata fericire si implinire cat sa poata spune ca le ajunge...
Nelia sa-ti traiasca fatuca draga , sa o iubesti mereu ca sa-i poti oferi radacinile si apoi aripile de care are nevoie...
Cuscra dar nu am inteles cum ai petrecut...sa nu-mi spui ca nu ai mancat macar o bucata de tort...
Andra si eu am trait 9 luni cu Olynthul la bot si mai inlocuiam cu Afrin...bixtonimul stiu ca nu-i bun ca mareste tensiunea ...dar celelalte nu au creeat probleme ...medicii in general avertizeaza ca asa scrie si in prospect...incearca linistita macar pana trece perioada critica...
Adina am uitat sa-ti spun de un sirop pe care mi l-a dat dr pentru Delia cand mi-a facut asta vara enterocolita LOPERAMID se numeste si are efectul imodiumului...i-a redus scaunele diareice si i-a permis vindecarea intr-un ritm mai rapid...
Sper sa va gasesc sanatoase la imtoarcere...
Elisor cum mai esti cu umarul?![/maroon]
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
La multi ani Alexander Paul si Philip Christian! Maria, sa iti aduca multa fericire!
La multi ani fericiti Androix! Nastere usoara si o printzesita sanatoasa!
Multa sanatate Ema!
Simona, lambliile sunt giardia?? Succes, sa scapati repede! De cand zic sa le fac si eu niste analize si nu mai reusesc.
Laura, drum bun si distractie placuta!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
ioanailincam spune:
Repede, repede ca azi e o zi incarcata. A venit frate-meu si mi-a facut program: Carrefour, Mall,Unirea
. Asta e mai ceva cu cumparaturile decat mine. SI toate astea se presupune ca le facem cu ANa dupa noi ca tac'su nu se sacrifica sa stea cu ea
.
Colac peste pupaza vreau sa ma intorc la Kidex. Ce sa zic: mai bogat ca in alti ani, dar destul de scumpe toate. Dar am dat lovitura pentru ca am gasit un magazin cu hainute care era in lichidare de stoc (eticheta are marca Brigitte, au fost si la BabyExpo), asa ca am luat hainute care in mod normal erau 46-59 lei cu 15-18 lei
. Ei , si dupa ce am akjuns acasa mi-am dat seama ca trebuia sa mai fi luat ca erau de vara (fustite, pantaloni scurti, tricouri) si Ana are nevoie. Ca pana la urma poate gaseam si in Europa la preturile astea, dar precis nu erau atat de frumoase (au tot felul de snurulete, broderii, paiete). Dupa ce am dat spargere acolo nu am mai luat decat 2 body-uri, restul mi se pareau excesiv de scumpe
Din pacate
Babygirl - cand a zis Loreen de Loperamid, mi-am amintit subit de ce i-am dat eu Anei si e foarte bun: Ecoflorina. Ori ca era boala pe sfarsite ori ca i-a facut bine, cert e ca a incetat diareea dupa vreo 2 doze.
Simona/Andutzy - la bolile astea nu ma pricep.
Gata, ma duc sa ma imbrac ca vreau sa fiu la Kidex la 11 cand se deschide; sunt convinsa ca azi chiar isi lichideaza stocul astia si vreau sa mai apuc ceva. O zi buna si drum bun spre locurile de distractie fetelor care pleaca!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
babygirl spune:
SUNTETI GROZAVE!!! VA IUBESC!Multumesc mult pt sfaturi
Androix, noi ii dam deja Amoksiclav, asa ca nu ne putem opri..Acum 2-3 ore i-a mai scazut febra. A reusit sa pape banana cu branza de vaci si i-am dat in mancare antibioticul de ora 11;30. Altfel este chinuiala curata cu administrarea medicamentelor. Azi a venit mama sa stea cu ea cat am carat noi din lucruri,iar cand m-am intors si am intrat pe usa am inceput pur si simplu sa tremur eu doar la gandul ca trebuie sa-i dau iar medicamente si ne va fi greu. Mi-e asa de mila de ea.Plus mutarea si toate schimbarile prin care va trece in vara asta cred ca o vor bulversa. O sa incercam cat de mult sa fim f calmi in fata ei, sa o facem sa se simta cat mai curand confortabil la mama acasa. Eu sunt cu nervii prastie. Inca n-am cumparat dincolo. A terminat madam succesiunea, Slava Domnului, dar mai asteptam un pic pt intabulare. In casa acum nu prea mai avem lucruri, asa ca maine terminam. Mihai duce acum o parte dintre cutii la ap. uneia dintre bunici. Noroc ca batranica este la tara toata vara si avem unde sa le dopozitam. Ziceam ca nu avem multe, dar i-am umpplut ap. cu cutii si pungi. Mi-e rau pur si simplu de toata nebunia asta.Plus ca se anunta o vara caniculara. Sper sa o conving pe mama sa-i punem un AC pt ca altfel o luam razna in ap. ei. Pe langa toate vestile astea apasatoare avem si una noua si buna. Ne-am schimbat masina si asta ma bucura pt ca este mai noua, mai mare si mai sigura. Va las. Mai vb.
gusta spune:
Buna
Cu intarziere urez si eu lui Androix La multi ani si tot ce iti doresti.
Si la gemeni Alexander Paul si Philip Christian La multi ani.
Eu nu am putut scrie nimic ieri sunt din nou super bulversata.Operatia o sa fie pe 25 mai nu stiu ce zi de nastere va avea mara si deja imi fac mustrari.Saptamana viitoare vine maicamea ,lista ar mai continua dar am zis ca incec sa nu ma mai plang ca nu e bine.
V-am citit printre randuri nici eu singura nu stiu ce trebuie sa fac sau sa zic ma simt pur si simplu depasita de situatie.
Pup toate fetele si va multumesc ca va ganditi la mine.
Marilena si Mara Augusta
monu spune:
Gusta, curaj mami!!! trebuie sa o faci si pe asta ca sa fie bine. iar ziua marei poti sa o faci in alta zi. poate vrei sa o faci inainte? important acum e sa te faci bine pentru mara.
pup si curaj
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
bolgiumiki spune:
Gata am votat si pentru Florentina.Bravo,e deja pe locul patru si am vazut ca e bataie mare acolo.
Danelutza-multumesc pentru mesaj.Mie imi trebuiau ochelari de cal ca sa gasesc situl.