Cum pot explica copilului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Dumnezeu sa-l aiba in paza, Aly, iar tie sa-ti dea multa forta! Atit pentru tine, cit mai ales pentru copil. Nu stiu ce as putea sa spcriu mai mult, imi este greu sa gasesc cuvinte care macar sa aline!
Cred ca vei gasi in tine si puterea si intelepciunea de a-i spune copilului ce s-a intimplat cu tatal lui! Un singur lucru cred ca ar vrea sa nu uiti: ca este acolo sus si ca va fi linga tine si linga copil mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Aly,condoleante...sa te intareasca Domnul si sa-ti dea liniste sufleteasca..Multa sanatate si putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

Stiu ca in aceste momente esti devastata, dar incet, in timp o sa te intaresti,si asta datorita fiului tau si..poate asa cum ai spus si tu ...simti ca nu esti singura, de acolo de sus sotul tau te vegheaza.
Tot ce poti face tu acum e sa te rogi la Dumnezeu pentru sufletul lui tanar, plateste slujbe la manastiri, si o sa vezi ca doamne-doamne te va ajuta si pe tine sa depasesti momentul mai usor, mai ales ca tu esti acum singurul parinte si trebuie sa ii oferi copilului incredere, stabilitate, iubire, caldura.
Dumnezeu sa va ajute!
Si eu mi-am pirdut mama de mica ....daca vrei sa discuti cu mine( imi poti trimite mesaj), cu placere iti voi raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Doamne, am ramas fara cuvinte.SINCERE CONDOLEANTE .Sa va dea Bunul Dumnezeu, multa putere si multa sanatate.Ma rag alaturi de voi.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Aly, sincere condoleante. E cumplit ce vi s-a intamplat. Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti dea putere sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Aly, sincere condoleante!!!!! Cuvintele nu au nici o putere acum...nu pot sa iti spun decat ca nu esti singura: il ai pe copilasul tau si ne ai si pe noi.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiaM spune:

Draga mea, sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste tot, dar si intelepciune sa mergi mai departe. Eu l-am pierdut pe taat la 14 ani, cand am constientizat totul. S-a dus ucis de niste tigani, ca sa il jefuiasca, langa blocul nostru dupa ce fusese lasat de sofer in urma unei delegatii. Si eu cred ca trebuie spus copilului ca tati a murit, este la Doamne-Doamne si il vegheaza de acolo. Du-l si la cimitir, cu flori si lumanari, nu il va afecta. Va accepta in timp notiunea de "moarte", insa daca ii spui ca a plecat, va insista sa ii spui cand se intoarce. Incarca-te cu putere pentru el, cand a murit tatal meu, mama refuza sa manance, plangea continuu, iar eu eram in pragul admiterii la liceu si eram si singurul copil. Am luat-o de umeri si am zguduit-o, dar am trezit-o. Copilul tau nu poate face asta, de aceea trebuie sa te mobilizezi tu, cu sprijinul celor dragi. Noua familia tatalui meu ne-a cam intors spatele dupa aceea. Daca vrei, ne putem auzi si vedea, draga mea, ai nevoie de prieteni adevarati acum, care sa te sprijine cu drag, nu cu mila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Sincere condoleante! Este cumplit de dureros...Credinta in Dumnezeu, dragostea pentru copilas te va calauzi si-ti va da puterea sa spui si sa faci ce e mai bine pentru amandoi. E greu acum, rana e adanca si proaspata...dar timpul vindeca multe.
Sunt sigura ca trebuie sa-ti strigi durerea, sa te descarci, sa-ti construiesti o strategie...suntem aici, alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

putere, curaj si sanatate va doresc!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Of Alina iubita...
De ieri sunt socata si plange sufletul in mine... pentru tine si Yannis.
Si iar recunosc ca astfel de lucruri sunt peste puterea mea de intelegere.

Ce poti face? Exact cum spun si fetele sa fii tare. Eu as merge pe idea cu ingerul si Doamne Doamne, pentru ca daca ii spui altceva, atunci la un moment dat va trebui sa dai alte explicatii ce vor deschide iar rana. Din pacate astfel de lucruri nu se uita, ci rana ramane acolo, in inima, cu o cicatrice mare.
Sa-l duci la cimitir si sa stie ca acolo poate vorbi cu tatal lui, dupa parerea mea .
Din pacate in astfel de momente este greu sa dai sfaturi... cine sunt eu sa dau sfaturi, care nu am trait aceasta durere...

Imi pare atat de rau si ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere sa poti merge mai departe...

Mergi la inceput