Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Saru' mana mephala si anky! Asa zice Andrei in limba lui bebeluseasca drept multumire ca l-ati votat si va mai da cate un pupic!

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Bfly, votat!

Cu riscul de a fi ingrata....mephala, poate ar tb sa exludem pe cine nu declara la timp...e totusi un program care necesita disciplina,nu?

revin marti seara,dar ma straduiesc sa intru de la mama pe romtelecom luni sa declar...desi slabe sperante de raport bun.

va pup si va doresc o minivacanta minunata!!!!
pupici, ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mephala, am trecut si ieri pe aici, dar rapid tare.

Va doresc la toate un week-end placut si, mai ales, fara abateri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare!

Se pare ca am suparat rau fetele cu disparitia mea data trecuta de nu ma adopta si pe mine nimeni pt concurs.
Nu-i bai, la urmatorul sigur ies victorioasa...asa ca nu va mai chinuiti cu adoptia...raman in afara concursului, cu sau fara el sunt foarte determinata sa ajung la tinta, asa ca nu ma deranjeaza cu nimic ca nu particip.
Eu de maine pana miercuri voi fi la munte , asa ca dau raportul inainte, cu greutatea de azi: 66.7 kgVa pup si va urez un week-end minunat si distractie placuta de 1 mai.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Bfly votat tzutzurelul mergacios!!! si tine frigiderul gol cat mai mult timp!!!
InaC ...ai grija ca ai promis un kg pe saptamana si....iei bataitza daca nu te tii de treaba!!!

Eu am avut o zi reativ usoara, am papat ca la carte:
MD: o porto
P:200 gr gratar de porc cu o maaare salata verde cu de toate
C: probabil o mare salata verde sau....de cruditati.

Mephala eu nu am vrut sa punctez asa dar...forte bine ai spus. Mare dezordine si...parca nu mai e ca la celelalte concursuri. Lumea nu mai e asa constiincioasa si ...parca e un dezinteres general fata de concurs din partea unor persoane. Macar strictul necesar: target-ul, rapoartele saptamanale si calculul procentajului...dar se pare ca ...din diverse motive nu se poate. Oricum eu voi continua fie el concurs sau nu.
Dar tare motivant e pentru mine concursul asa ca....eu sunt de parere sa o tinem in concursuri de acum incolo.

Daca ma acceptati sa intru mai mult seara sa modific...pot sa fiu si eu serifa. Problema e ca nu pot promite ca de la servici pot intra ca depinde de cat de mult ma freaca seful care azi e plecat asa ca....scriu de la servici!!!

Gata mai intru la noapte!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Meniul de azi

M.D Ton afumat cu salata de cimp si ceapa
ceai,cafea
P Conopida cu ardei si rosii la cuptor
Suc fresh de portocale(cred ca am baut 1 litru juma)
C Nu am avut chef sa imi prepar ceva asa ca am mincat nuci si
migdale
2 cafele
Intre mese:2 mere
Astazi incerc sa ma culc devreme,ma simt asa de greoaie..

Meniul de ieri

M.D ou fiert,iaurt
2 cafele
P. somon cu broccoli pe aburi
citeva bucatele de cioco 72% cacao
C. pui la grill

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,hai la raport,ce ai facut azi la medic,ai stabilit data operatiei?

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by miag

Salutare!

Se pare ca am suparat rau fetele cu disparitia mea data trecuta de nu ma adopta si pe mine nimeni pt concurs.
Nu-i bai, la urmatorul sigur ies victorioasa...asa ca nu va mai chinuiti cu adoptia...raman in afara concursului, cu sau fara el sunt foarte determinata sa ajung la tinta, asa ca nu ma deranjeaza cu nimic ca nu particip.
Eu de maine pana miercuri voi fi la munte , asa ca dau raportul inainte, cu greutatea de azi: 66.7 kgVa pup si va urez un week-end minunat si distractie placuta de 1 mai.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

66,7???? Esti sigura ca nu s-a strecurat vreo greseala?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna, sincer mie nu-mi place concursul de data asta deloc. Eu l-as suspenda, zau! Am o propunere, raportul luni, cine nu il da cel tarziu marti, pas- lunea viitoare. In concursuri, absenta fara un motiv plauzibil mai mult de doua zile sa excuda candidatul. Poate par ciudata dar nu-mi place deloc cum e acum.
Eu tin dieta destul de stricta si nu am dat un gram jos- astept si eu rushii- mama lor

Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

WE placut!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput