Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Va salut din nou pe ziua de azi. am zis ca nu-i corect doar sa viu cu o dispozitie proasta si gata. Am citit cele 16 pagini si m-am lamurit care pe unde mai sunteti .

Carmen, Delidana, Tzuni, Puskin, si va multumesc ca va mai ganditi la mine. Si eu ma ma gandesc la voi si nu numai...imi vin in minte toate fetele de pe topic. Ma bucur ca topicul nostru are succes si cam toate ne pregatim de...vara.

Nu va spun prea multe, sunt foarte suparata zilele astea, dar sper sa-mi treaca. In ultima vreme am citit mult acasa, fiindca nu am net, am vazut cateva filme bune (Das Parfum - Delidana, ce zici?) si am lucrat mult la job, e cam nebunie. De-asta am mancat cam multa ciocolata in ultima vreme, iar mancare nu am prea mancat. Noroc ca nu m-am ingrasat, ca altfel eram si mai deprimata...Serban a fost bolnavior si el, abia i-a trecut. A slabit mult si e palid. I-a trecut. Sper sa-si revina repede sa se intremeze sarmanul.

Va pup si mai vin...

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Roxana, te pup sa-ti treaca starea asta nasoala.
Si maninca capsune si alte fructe in loc de ciocolata.

Hai mai fetelor, de ce sunteti asa de dure ? Unele dintre noi au tot soiul de probleme si le e greu sa vina sa povesteasca in fiecare zi ce au facut. Sigrid, sper sa-ti revii curind ! you too.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Hai ca am ajuns si eu sa dau raportul!
Nu va temeti, ca eu nu renunt, chiar daca intru mai tarziu. De la servici nu pot sa intru deloc, d-abia daca am timp sa merg la toaleta sau sa ma opresc sa mananc.

Raport: 73,5 kg, deci -0.500 kg.
Eu zic ca este bine. Bine ca nu m-am ingrasat, mai ales ca ieri, duminica fiind, i-am facut sotului mancare, din care am gustat evident, ca altfel nu pot, si am facut si o crema de ciocolata cu esenta de rom, din care la fel am gustat (ca nu m-am abtinut...)

Meniul de azi:
- un iaurt 0,1% (450 grame)
- salata de varza cu marar si patrunjel cu pui fiert (fara pielita)
- un mar
-seara (ora 19.30): branza de vaca amestecata cu brnza de vaci, marar si ceapa verde cu 3 fire de ceapa verde si 3 rosii + o felie de paine Dieta cu 3 feliute de salam( mai aveam cateva feliute de rosii si mie care nu-mi place deloc rosia, darmite sa o mai mananc si goala!).

Mimi_dumy ai perfecta dreptate, cred ca organismul meu (mai ales creierul) a inregistrat o anumita greutate, si s-a fixat pe o stagnare, sau o slabire mai greoaie. Asta este, ma asteptam, dar eu tot nu renunt.

Motiv pentru care ma insciu si eu la viitorul concurs: 28 mai - 25 iune , daca ma primiti. Eu promit solemn sa intru zilnic, dar nu va pot zice ora. O rugaminte am, ziua de raport sa nu mai fie luni. Tare greu este ( cel putin pentru mine) pt. ca sambata si duminica stau acasa si tentatiile sunt mai mari.

An-k felicitari pentru bb ce va veni. Sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos si plin de noroc.

Sor-meo , draga, ce vesti ne dai?! Mergem impreuna la control?
Stii ca si eu am patit acelasi lucru, de vreo 3 luni incoace, inainte de ciclu cu vreo 3-4 zile, dar am pus pe seama cauterizarii. Oricum o sa merg la control ca sa ma linistesc.

Pupici

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi...GRASE

Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

dordia, ai facut testul? Eu una ti-am tinut toata ziua pumnii stransi. Si chiar daca nu e luna asta iti doresc din suflet sa fie cat mai curand posibil!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

an-k , felicitari si sarcina usoara
sa te bucuri de bb2 ca dupa ce mai slabesc 10 kg speeeer, revin si eu cu forma noua

fetele ma inscriu si eu la noul concurs, mai ales ca in iunie ma intorc la work si voi putea avea grija de alimentatie mai mult decat cu piticutza mea acasa

dordia hai cu , tin pumnii sa fiti doua inimioare
si acum sa va cert: moooooooooooooooaaaamaaaa fetelor chiar ati uitat de tot de mine
am intrat sa va scriu ca sunt inca bine si nu a observat nciciuna mesajul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Adela, bine ai revenit! Te rog frumos, da raportul ca ar fi al treilea semn de intrebare si voi fi nevoita sa te sterg de pe listuta...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by Mik
Hai mai fetelor, de ce sunteti asa de dure ? Unele dintre noi au tot soiul de probleme si le e greu sa vina sa povesteasca in fiecare zi ce au facut.

Mik.

Poate am fost prea dura. M-am explicat deja de ce. De fapt ce treaba am eu? Am slabit, nu mai particip la concursuri... Asta e ultimul serifat. Termin cu capitolul asta si voi mai intra din an in Pasti sa vad ce faceti.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata fetelor....am facut testul care din pacate a iesit negativ. Dar...mai incerc.

Violeta felicitari...se pare ca dupa slabit urmeaza stagnareeeee.....cea mai nasoala perioada.

Bfly unde esti????????????? Sper ca nu in frigider da???? Hai la raport ca sa putem calcula procentul!!!

Si eu sunt de acord ca ziua de raport sa nu fie luni daca si voi sunteti de acord. Sa zicem concurs 30 mai- 30 iunie sau cum vreti voi. Eu sunt prima inscrisa acuma ca m-am hotarat sa merg si la sala...

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Raport azi 62kg -500gr.

In continuare imi este din ce in ce mai greu sa slabesc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

reusesc si eu in sfarsit sa intru la raport.

Am 71.8kg, deci -500g de la ultimul raport. Slabesc ca melcul, sper sa fie si de durata.

Miag m-a rugat sa dau raportul si pt ea: STAGNARE.

Carmen, felicitari! Hai ca mai ai un picutz pana la 55kg.

Mamica Dulce, mi-ai facut o pofta cu ciorba aia de burta, n-am mai mancat de aproape 1 an...

An-k, felicitari si sarcina usoara !

Pup toate fetele, sper sa am maine mai mult timp sa dau raportul.

Numai bine,
Ruxandra

Mergi la inceput