Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

An-k, felicitari ! Ce bine imi pare pentru voi !

Eu va dau miine raportul caci azi dimineata nu m-am uract pe cintar.

Meniul :
- cafea neagra si cereale cu fructe uscate si lapte
- putin pate, ravioli cu brinza, o portie mica de tarta cu mar
- salata verde, cruditati, porumb si ou. un iaurt simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare dragelor.
La raport, declarare, 58.5 kg. Sunt atat de deprimata, sunt sub linia de plutire. Nu am nici timp nici putere sa scriu, o sa revin in curand, mult mai optimista, promit. Inca nu am net acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

An-k, felicitari! Ce veste mare! Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si bebe sanatos!

Gravidutzele noastre: Sabina, Ancadragoman, Olim, ce mai faceti? Cum decurg sarcinile?

Diana, da, imi prieste concursul, dar si vara e pe-aproape...

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by an-k

fetelor am un raport surprinzator- 79,4 kg, de la care incepem calatoria celor noua luni catre bb 2. O sa va mai scriu si o sa revin in forta dupa ce nasc

Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Felicitari!!! Sarcina usoara si un bb sanatos!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

wow, nu va-m mai citit de mult, pana azi...deci am echipaaaaaaaa, va mai amintiti?
An-k, sa fie intr-un ceas bun si sa va tineti peste 9 luni bebelusul sanatos in brate! Sarcina usoara!!

si n-o uit nici pe Cami, eu tot astept la echipa de gravidoase!!
eu fac bine, ma ingras constant si sigur:)))

Joi am ecografia morfologioca, am deja 22 de sapt, deci mai putin de jumatate din drum de parcurs...

Pe 23 mai plec in Lituania la un festival...cu escala la Praga!
Din pacate, zborul meu are 3 ore escala...n-am sanse sa ajung in oras cred.Dar sper sa-mi zica Puskin mai multe:)
Nu mi-am ales eu zborul ci Institutul Cultural, ei au facut rezervarea.acuma sunt asadar cam ocupata, am de scris 2 conferinte (daca ma invitau doar sa-mi cante lucrarea....ce simplu era )

Sofia e bine, merge la gradinita si e topita dupa bebelus, chiar daca inca nu-l cunoaste.Tot timpul imi spune: ce manute mici are, ce picioruse dragute...si dupa ce pupa burtica isi lipeste obrazul de ea si zice: m-a pupat bebelusul, ce dulce e pupatul lui!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Sabina super printesa, ce dulce e!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am putea reorganiza putin echipele. Echipa maro a ramas in 3 membri, iar echipa verde are 2 membri fara suparare absolut neseriosi, Sigrid nici macar nu si-a spus targetul, iar raportul nu l-a mai dat de mult iar Sanse are deja 2 semne de intrebare. E pacat de Mimi si de Zuzi...Daca Sanse si Sigrid nu dau raportul pana maine eu zic sa unim cele 2 echipe maro si verde. Ce parere aveti?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

DianaR-in cazul in care fetele nu vin la raport sa zicem in 2 zile sunt de acord cu tine.

An_k -felicitari !!!

Alma-atata timp cat eu eram ultima inscrisa la noi in echipa chiar nu mi am permis sa fac eu calculele. Daca doresti eu nu am nimic impotriva sa faci tu calculele.

Daria- pe unde esti, hai da si tu raportul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Diana asa sunt eu neserioasa , fetele sunt deja obisnuite cu mine .Va rog sa ma stergeti de pe lista , nu imi gasesc regasesc ambitia , sunt cam varza psihic si nu vreau sa mai fiu neserioasa si in continuare.Am sa va citesc in continuare si am sa revin atunci cand imi va sta capul la slabit.

Carmen nu sunt suparata pe voi , sunt pe mine ca nu mai am nici cea mai vaga urma de bun simt si ma ingras ca o gogoasa,.Vreau sa te felicit pt kg la care ai ajuns si se vede ca esti o pesoana puternica ,

va pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Sigrid, imi pare rau ca ai probleme... Te asteptam din nou cu forte proaspete, poate la urmatorul concurs. Daca faci un efort atunci cu drag poti ramane si acum in concurs. Poate am parut dura, folosind cuvantul neserioase, dar asta era si idee sa va zgandar un pic si sa apareti! Hai fa un efort! E ptr binele tau in definitiv!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput