Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Meniul de azi

M.D Iaurt
Cafea
Ceai
P. Legume cu creveti
Cafea
Intre mese:nuci
C. Brinza feta cu rosii

2 mere

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare!!!

Ma pregatesc sa plec la scarbici, si am un pui de raceala in mine...de ma enerveaza la culme. Nici nu e raceala obisnuita dar nici bine nu e. Adica tusesc sec, si ma simt aiurea, frig etc cam de luni. Az bag niste ceai Hapciu de la fares si sper sa se regleze sit cae tare aiurea.

Am mai dat jos cateva grame...mai putin dar...deh...nu mai tin regimul addyei desi...tot cam pe acolo mananc.

Ieri:MD: un mar; P: 200gr piept pui gratar cu o salata verde cu de toate, C: 2 felii de sunca slaba si vreo 8-10 masline negre.

Azi: ....nu stiu exact dar...vad eu

Va poop si spor la slabit!!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Miag, v-am vazut pozele. Aratati bine cu totii, in special Roli!

Diana, am vazut-o pe Timeea, dar n-am reusit s-o votez. Incerc si azi.

Plec la sala. Revin.

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata fetelor! Din pacate la mine nu e foarte buna. Azi noapte am chemat salvarea pentru Eric, nu putea respira si facea un zgomot aiurea la fiecare respiratie. A venit o doctorita aiurita care l-a ascultat la plamani si a zis ca nu se aude nimic acolo si are doar rosu in gat. Iar ca explicatie mi-a zis ca poate "a visat ceva urat si s-a speriat". Azi o sa merg cu el si la doctorita noastra ca nu am incredere in tipa de la salvare. Ma scuzati ca mereu sunt in aara subiectului dar simt nevoia sa vorbesc despre ceea ce m apasa, nu pot doar s dau un raport sec si la obiect.
On-topic: lipsa totala de pofta de mancare si chiar greata= mancare fff putina, ceaiuri la greu. Imi pare rau ca din motive de pitici nu am mai ajuns la sala de o saptamana dar voi recupera eu. Rusii inca nu au venit dar nici nu ma simt ca de obicei inintea lor, tare ciudat. Probabil ca lipsa de somn si stresul m-au dereglat si mai rau.
carmen, vroiam sa te intreb(chiar daca e off-topic) cum te descurci tu cu amandoi? Ca eu una am momente cand nu mai pot, mai ales cand sunt amandoi bolnavi simt ca o iau razna. Si eu nu am alt ajutor in aara sotului care vine in jur de 5 acasa.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

dordia, ai grija ca circula o viroza urata. Eu folosesc ceai Hapciu si chiar ii dau si lui Eduard, are efect sa sti, dar trebuie baut cat mai cald. De altfel eu folosesc de la ei si "Silueta perfecta", "Picioare usoare" si "Ceai verde cu rozmarin". De ultimul m-am indragostit pur si simplu, imi place aroma lui.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Fetele,
Ptr. ca am ff multe pe cap (firma, serviciu, copil, renovare) nu reusesc sa ma mobilizez, si nici sa ma disciplinez, uneori nu mananc nimic toata ziua, alte ori bag in mine ca sparta. Asa ca in acest moment nu ma potrivesc deloc cu "noul stil de viata" care n-ar trebui sa fie asta nici nu va fi asta pe termen lung, ma voi retrage din concurs. Nu vreau sa va incurc, dar decat sa nu fac treaba ca lumea mai bine n-o fac.
Le cer scuze colegelor de echipa, le tin pumnii, si le fac galerie de pe margine, cum de altfel va doresc tuturor sa reusiti sa slabiti.

Va pup

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Salut fetele!
bolnaviorele sa se faca bine!
Diana, votat Timeea!
DE O saptamana nu am mancat deloc dulciuri, dar rezultate nu prea sunt. A chiulit 2 zile de la gimnastica si ma simt cam naspa, dar recuperez eu.
pe toate si spor la slabit si, mai ales, la mancat sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by violeta70

Doroty , eu am grupa A. Carnea si lactatele nu fac parte din alimentatia mea zilnica. Pot sa spun chiar ca lipsesc mult. Mai ales carnea, care nici nu prea imi place. Cu toate astea nu am slabit conform celor spuse in "dieta pe grupe sanguine". Cred ca fiecare organism, indiferent de grupa sangvina, reactioneaza diferit la grupele de alimente.

Corect! Asta-i si parerea mea.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Hopes

Fetele,
Ptr. ca am ff multe pe cap (firma, serviciu, copil, renovare) nu reusesc sa ma mobilizez, si nici sa ma disciplinez, uneori nu mananc nimic toata ziua, alte ori bag in mine ca sparta. Asa ca in acest moment nu ma potrivesc deloc cu "noul stil de viata" care n-ar trebui sa fie asta nici nu va fi asta pe termen lung, ma voi retrage din concurs. Nu vreau sa va incurc, dar decat sa nu fac treaba ca lumea mai bine n-o fac.
Le cer scuze colegelor de echipa, le tin pumnii, si le fac galerie de pe margine, cum de altfel va doresc tuturor sa reusiti sa slabiti.

Va pup

Hopes

Nu era nevoie sa renunti. Daca totusi reuseai sa intri sa scrii ce-ai mai facut era ok, chiar daca nu slabeai. Sa ne spui daca te razgandesti.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

As vrea sa calculez procentul lamaitelor, dar nu mai stiu exact ce s-a intamplat saptamana trecuta. Ileana (adameasca) sau Hopes, care ne spuneti ce ati facut saptamana trecuta?

Tind sa cred ca Hopes a stagnat saptamana trecuta si Ileana a avut -1kg. Asa ca fara Hopes, lamaitele au -6.1 kg si un procent de 47% din 13 kg.

Astept corectii de la Ileana sau Hopes.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput