ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11
Raspunsuri - Pagina 6
lucialu spune:
apropo de bancul cu frunza,unele femei se vaietau ca e de ajuns s-o vada(asta mai ales pe timpul mamutzelor o auzeai) si raman gravi.Mai fetelor poate ca am incurcat doctorii,poate trebuia sa mergem la ORL sa vedem cum stam cu vazul
nu mor caii cand vor cainii...
ralu_t spune:
lucia cred ca scriam amandoua in acelasi timp, d-aia nu am apucat sa vad si ce ai scris tu. semnatura cu "astept toamna" e acolo demult, si n-are nici o legatura cu vreo melancolie anume, pe atunci estimez eu ca scap de bufeuri si ma pun pe treaba
in rest nici o depresie la activ,inca sunt la birou iar sotzul fiind singurel acasa s-a luptat cu mopultoata, si cred ca am ajuns si eu la concluzia lui, in we cand de obicei il mai pun la treaba:bine mai e sa stai pe la birou
ma pregatesc s-o intind desi programul ar mai tine vreo 2 ore
astept sa vina toamna...
lucialu spune:
stiam ca asa ai estimat, dar n-am observat pana acum ca ai facut o semnatura din asta.de-asta m-am gandit ca te-a luat melancoliileBine atunci daca esti bine
lilianaFi spune:
Ralu Dipherelinele nu fac rau in sarcina...zice si Tutu,dar se da in trat.fiv(inhibare+stimulare)....deci nu fac rau daca se dau si in per.de cresterea ovocitelor...no-spa+magneB6 sint perfecte pt contractii...o pt "omul muncitor"....
Lucia...esti mortala.....pai..."sa mergem si la ORL"...mai stii...!!!
Boo spune:
Hello !!!! Am revenit. Am fost lelea ce-i drept. Ba plecata din Bucuresti, ba pe acasa da' pe fuga, ba iar plecata si nu mi-am mai carat laptopul cu mine. Dar m-am pus la curent cu ultimile noutati, am citit tot ce ati scris. Mi-a fost dor de voi si m-am tot gandit ce mai faceti.
Liliana ma bucur ca esti bine dispunsa, asta e foarte important. Cred ca psihicul (ne) lucreaza fooooarte bine ..
Ioana imi pare rau ca nu ai avut zile linistite, dar sper ca lucrurile sa fi reintrat in normal.
Lucia ma bucur ca ti-a mai urcat moralul, asa mai vii de acasa. Inteleg ca acum incepi tratamentul homeopat din nou ? Eu nu am mai tinut de la Paste nici un fel de regim, nu am mai baut nici un ceai , dar am zis ca "de maine" sa revin la regim de austeritate.
Zeno retetele tale sunt super bine venite. Cum mai e cu intalnirea de pe 3 ? A ramas valabila ?
Ralu eu zic sa stai linistita cu durerile de burta. Si pe mine ma mai durea si in timpul tratamentului si dupa ce am facut a treia injectie. Dar de venit ... tot nimic. Asa ca mai bine astepti sa vezi ce o sa fie. Nu te mai gandi negativ, gandeste-te ca e normal sa te mai doara din moment ce D actioneaza hormonal asupra ovarelor, se resimt si ele nu ??
Va pupic pe toate
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Asa cum bine spune Ana_Alexia dupa nor rasare soare!! Azi a fost o zi superba si am uitat de toate supararile din zilele trecute. Am mers de dimineata la tenis, m-am si bronzat putin, apoi ne-am plimbat pe malul lacului si seara am avut invitati la cina. O adevarata zi de 1 Mai, ce pot sa spun decat sa-i multumesc lui Doamne Doamne pentru ea.
Alexia28 Mai avem o zi si jumatate!
LilianaFi si eu as vrea sa fiu cu tine acolo!
Lucialu ma bucur ca ai revenit cu forte proaspete
Boo, Zenobia, Ana-Alexia, Ralu_t va pup pe toate cu mult drag!
...cu drag Ioana
Boo spune:
Knock knock ... Nu-i nimeni acolo ? Inteleg ca e urat afara dar nici chiar asa sa nu zica nimeni nimic.
Eu cred ca am racit, ma doare in gat si se usuca rau (poate se usuca si cade ). Sunt foarte chiauna din cauza asta, nu ma simt in apele mele.
Haiiii mai ziceti si voi ceva ..
ralu_t spune:
neata iubitele mele
ioana ma bucur pentru ziua voastra reusita de ieri, care a mai compensat aventurile anterioare. mai avem un pic si ne vedemabia astept
Booooooooointalnirea e maine, la 6, eu o sa ajung mai tarziu, in jur de 7 cred.nu-i asa ca vrei sa vii si tu?
lucia si liliana, voi n-ati auzit nimic, da? nu e nici o intalnire, vorbim si noi asa...
liliana, pentru tine mai am o intrebare, ca pe mine ma bate gandul sa fac un fiv anul asta si nu stiu daca mai apuc. o sa astept CM pana la 1 septembrie, dupa care iau utrogestan, si dupa am CM ce e de facut? cat dureaza pregatirile, analizele, tot ce e de facut?
am avut si eu un sfarsit fumos pt ziua de 1 mai, a avut sotul grija de mine asta dupa ce in prealabil a facut o curatenie de care nu-l credeam capabil, i-a dat clasa femeii care vine la noi dar care momentan e in concediu
asa ca love is in the air, chiar daca e innorat afara eu sunt ca o
va doresc o zi cat mai buna, si trezirea!!!! ce sunteti asa de adormite? a inceput munca, lasati vacantele
astept sa vina toamna...
lucialu spune:
Buna tetele!
Liliana mergem la control de ochi, bine ca nu vorbeste, asa n-avem treaba si cu auzul,putem sa fim si surde la o adeca
Ioana ma bucurez ca te-ai distractivat, nu prea relaxat, era mai bine sa fi tu musafira(iaca cine e nemultumita-eu care n-am nici o treaba)
Booeu voi chilui mai des,adeca mesaje mai scurte, ca am treburi(ce bine ca mai scapati de typista de mine,care bate tastele pe campii)Si mie fost dor de tine, dar m-am gandit ca te simti bine acolo unde esti in minivacanta(sa inteleg ca ai fost sau nu nemuncitoreasa?).Facem regim, ca am zbarcit-o rau se pare.
Ralustiu ca pe Lilisor ai intrebat-o.Dar paremi-se ca ia ceva timp sa pregatesti dosarelu'.Vezi ca s-ar putea sa ai de lucru in cazul asta pe vara.Dar nu te grabesti?Poate se rezolva mai usor totusi, [poate ramai gravi fara.Eu spre deosebire de tine astept iarna(ma leg iar de semnatura ta)Mi-e groaza sa-mi scot carnitza si shunculitza la vedere.Mai bine sa fie imbrobodita bine in haine, mi-e groaza sa nu fiu iar felicitata pentru burtica
Azi Gabita umbla la unguri pentru inceperea stimularilor.Sa-i tinem pumnii si sa ne rugam, ca fiecare pas pe care il face sa fie inainte si pe teren sigur, sa o apropie de reusita.Haaaaaaai Gabitu!!!
GO!GO!GO!
o zi extra tuturor!la noi e soare si cald.
KISSES
ralu_t spune:
e cu dosar FIV-ul? asa de complicat?
nu ma grabesc lucia, sta rau sotul, nu de mine-mi fac griji ci de el...natural n-avem nici o sansa,adica ma gandisem initial la niste IA, dar la nr de gigei stam tare prost , nu cred ca merge. asa ca vreau FIV anul asta. banii sa vedem de unde-i scoatem
mi-au trecut durerile de burta si m-au apucat greturile si insomniile, ce baba sunt,. ma plang mereu, da sa stiti, ca e doar cu titlu de informare, n-am si io cui sa povestesc, nu e grav.
astept sa vina toamna...