Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 29
darleena spune:
Si eu astept sa vin sambata cu un "carucior" pe care sa-l postez in dreptul semnului de 
Nu mai am rabdare pana sambata!!!!
12+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
pufulet74 spune:
Voi cum de v-ati facut testul Papanicolau, ati cerut voi sau vi l-a prescris medicul?
Mie in afara de analizele acelea de singe si urina nu mi-a zis sa fac nimic altceva
------------------------
Flory
11+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
darleena spune:
Pufulet mie mi-a dat medicul de facut Papanicolau, de fapt eu n-am facut nicio analiza ca am cerut-o eu, toate au fost cerute de dr.
12+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
clab spune:
pussi, eu sunt in 5 sapt. Si eu simt niste dureri in partea dreapta din cand in cand (sunt zile cand nu simt nimic), mai mult ca niste apasari. De ex.ieri dimineata am avut, azi pana acum nimic. La mine sunt in partea dreapta, jos si f aproape de sold si mi-e teama sa nu fie vorba de vreo apendicita si mai rau decat atat sa trebuiasca sa ma operez cumva
.
Cand am fost miercuri la dr, eu tot incercam sa ii spun dr si ecografistei ca simt acele apasari in dreapta si ei imi spun "eee, esti tu prea stresata"
Ce pot sa spun, stau cam cu teama si saptamana asta vreau sa ajung la Elias sa imi gasesc acolo un dr, am auzit numai lucruri bune si poate se pricepe careva sa ma lamureasca si cu pb asta.
Toate bune :)
pufulet74 spune:
hhhmmmm, mie oare de ce nu mi-a dat ???:(
------------------------
Flory
11+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
bebika spune:
si eu vreau sa ma duc la eco morfologica la 12 sapt in Debrecen si s-ar putea sa stiu peste o luna sexul lui bubu meu
abia astept sa il vad ,sa ii vad inimioara
deci probabil ca ma voi duce la sf lui mai prin 28,29 mai
pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA
8+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
BB se vede burtica bine, sa fiti sanatosi
anca11+
vine bebe....
poze
multumim
si voi sa fiti sanatosi!!Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+creste bebe...
poza eco bb
bebika spune:
Clab nu te impacienta probabil ca ai ovulat pe partea dreapta si acum acolo pe ov drept s-a format corpul galben gestational care persista pana la max 3 luni cand se form integral placenta
la mine aceste intepaturi au fost si mai sunt din cand in cand pe partea stanga ca pe partea aia am ovulat si corp galben gest s-a format acolo,dar nu te speria ca dr mea mi-a spus ca e normal nu e absolut nici o probl
oricum iti recomand sa mergi la dr sa vezi ce iti spune
pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA
8+
bb_yasmi spune:
eu mi-am facut testul Papanicolau inainte de a stii ca sunt gravi cu cateva zile ![]()
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+
creste bebe...
poza eco bb