Unde mergeti la iarba verde in jurul Bucurestiului
Peste cateva zile este 1 mai, cam ziua de deschidere a sezonului gratarelor.
Ma intereseaza pe unde mergeti voi, ca m-am cam saturat de locatiile pe care le-am frecventat noi de-a lungul anilor.
Anul trecut am mers la Branseti. Nu prea mi-a placut. Manele la tot pasul, gunoaie nestranse de concetatenii nostrii. Cam aceeasi atmosfera si la Cernica. Am mai fost pe la Snagov. Multa aglomeratie, mizerie mare la toalete.
La Mogosoaia am mers acum ceva ani, pe langa lac, dar au inchis acolo.
Pe langa Arges, pe undeva, a mers cineva? Merceam cu niste vecini cand eram mica-mica. Nu stiu pe unde o luam, pe unde se iesea din Bucuresti.
Voi pe unde mai iesiti la un gratar pe langa Bucuresti (mai mult sau mai putin aproape, nu conteaza)?
Mihaela, mama Karlei
Raspunsuri
Karina spune:
Mihaela, la Mogosoaia nu e inchis, poti sa mergi f. bine acolo, doar ca n-ai voie sa faci gratar
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
mikim spune:
quote:
Originally posted by Karina
Mihaela, la Mogosoaia nu e inchis, poti sa mergi f. bine acolo, doar ca n-ai voie sa faci gratar
Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
A, inseamna ca de fapt asta era problema. Asa intelesesem. Oricum, noi vrem sa facem si gratar. Era tare bine unde mergeam mai demult. Era chiar langa lac, undeva. Nu departe de sosea.
Mihaela, mama Karlei
dariana spune:
noi mergem la Calugareni, am fost si ieri si a fost super.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
mikim spune:
Unde este?
Si la Calugareni unde stati exact?
Noi am fost tot la Branesti sambata, (unde e lacul si se vede autostrada)era superb dimeneata, dar pe la 14 au venit niste pusti cu o masina si au dat manelele pa maxim, se credeau poate la discoteca!
Stiti, pe mine nu ma deranjeaza manelele, sa zic asa, ci faptil ca ma obliga cineva sa ascult muzica pe care o prefera.
Mihaela, mama Karlei
ciprian13 spune:
Buna seara Mihaela.
Sunt tatal Ralucai. Imi cer scuze ca te deranjez la acest subiect.
Am incercat sa te contactez altfel dar nu am reusit.
Stiu, de pe forum , ca Madalina (anaisanais) te-a ajutat s-o inscrii pe Karla la scoala 195.
Raluca este inca la gradi; are 6 ani. Ne dorim mult sa mergem anul viitor, 2009, tot la gradinita 195.
Te rugam sa ne spui cum e acolo; esti multumita de educatoare...cum putem intra la scoala 195. Stiu ca se fac rezervari cu mult inainte.
Ai putea sa ne pui in legatura cu Madalina?
Multumim anticipat pentru ajutor. Orice informatie conteaza pentru noi. Ne poti scrie la adresa: ciprian_hafia@yahoo.com
Tatal Ralucai