Piticlonti de iulie-august 2004 (219)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

merci dragelor pt raspunsuri!

Mitzu, inca nu ai trecut la supa de legume? aaaaa dar tu o alaptezi. nu e nici o graba. Andreea insa e intarziata. Nu o pot face sa miste limba astfel ca sa si ramana in gura ceva supa nicicum. La sfarsitul incercarii mele esuate trebuie s-o schimb din cap pana-n picioare, indiferent de bavetica, se umple si pe manecute. Nici nu o pot tine nicicum inca. In fund nu sta dar nici altfel nu mai sta asa ca nu vad cum s-o hranesc cu lingurita cand ea intruna se incoarda si e cand cu barba in piept cand cu picioarele la gura, se incovriga intruna. Asa ca precis la finele lunii ma aleg cu "penalizari" de la pediatra ca ne-a zis sa ajungem la 5 luni si un pic pe carnita deja, ori ea nici 3 linguri de crema de legume nu inghite. Fructe;le nu le-am incercat ca as fi vrut sa incep legumele ca sa nu se-nvete la dulce numai.

Nu mai tin eu minte sau oare cu Danut nu mi-era asa grea diversificarea? Acum cand poposim de pe afara e nebunie. Amandoi trebuie dezbracati, Dani trece la baie la spalat mainile si fata, apoi la masa. Andreea la biberon, cu scarturile de rigoare. Apoi amandoi la somn. Cand ii vad adormiti imi vine sa-nchin o bere in cinstea mea :) Iar bucataria arata de parca a trecut taifunul.

Nu stiu ce sa zic dar asta e cea mai cea perioada parca. Inceputul diversificarii, tatonatul, blablaurile astea. Iar rabdarea mea nu mai e la fel ca la Dani. shame on me!

pupe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

m-am delectat si io cu mara, tudor si gizmou, niste frumosi!
alice, condoleante, imi pare rau...
si pen` ca miine avem o sarbatorita ma grabesc sa-i zic de pe-acu multi ani sanatosi si frumosi, sa ai parte de tot ce-i mai bun de la viata alaturi de frumosii tai!
la multi ani, mitzule!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Unii stau la mici si la berici... altii se muta... c-asa-i in tenis!

Io's rupta de oboseala cred ca imi vor trebui 2 luni sa-mi revin... macar ne-am carat toate catrafusele acu ramane sa le mai gasim si-un loc.. daca era dupa mine arauncam juma de casa... da din pacate sotu e pe invers, aduna ca o furnicuta tot

Lia si g_ioana sa va fie de bine vacanta... manastirile din nordul Moldovei sunt o bucatica de rai pentru mine.. sper ca voi ajunge si eu pe acolo data viitoare cand merg in tara.

Olivia, pupam Zarzant.. unde a cazut in magazin sau afara?.. ti-ai cumparat bicicleta?

Gabi, pupam si pe Stefanelul vomitacios, eu zic ca e clar virus daca tine asa mult... la Bianca a tinut vreo 4 zile data trecuta...

Liliana, pleci zilele astea, da?

La poze sunt corijenta ca nu am acces de la munca iar acasa sper ca diseara setam computerul..

Va pup si sper sa intru mai tarziu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca..nu ne arati si noua casuta ? Sa fie cu noroc...sinteti "apropitari"
Zarzant a cazut in magazin...Da ma fac biciclista!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Originally posted by kim222

Anca..nu ne arati si noua casuta ? Sa fie cu noroc...sinteti "apropitari"
Zarzant a cazut in magazin...Da ma fac biciclista!

Gresit... banca e..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragelor
ieri am avut o zi asa aglomerata....de nu am putut nici macar sa zic hello.
Mitzu la multi ani!!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa iti aduca cupiii numai bucurii!!! pupici sunteti niste frumosi!
Anca tare frumoasa casuta, sa o stapaniti sanatosi!!! nu te lasa pe sosu' matale, arunca tot ce crezi ca e nevoie....iti zic eu din experienta
Olivia cum e Uka, mai zice ceva de ceafa?
Lia cum naiba pana la sfarsitul lunii si carne cand de abia ati inceput diversificarea??? nu grabi copilul ca mai mult rau faci. las-o cate o saptamana cu un aliment nou si nu o forta, e mica!! auzi la ea, penalizari de la doctorita....nu cred ca are rost sa te agiti ptr ce zice, tu stii mai bine!
sunt inca in recuperari la munca asa ca incerc sa revin later, scuze daca nu am raspuns cuiva.
sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA,LA MULTI ANI,MITZU SA TRAIASCA!!!!
Olivia de care bicicleta ti-ai luat,de casa sau de afara?Btw i-am luat si io bicicleta nou mandrei asa ca sambata a stat numa' cocotzata pe ea,a mancat,s-a imbracatsi dezbracat pe ea si a vrut chiar sa doarma cu ea...asa ca l-a capitolul"shame on me" i-am dat o palmutza la poponetz ca s-o conving sa adoarma fara bicicleta
Lia io zic s-o iei incet,mie doctorita de la 2 luni m-a penalizat ca nu am inceput sa-i dau banana,,,io tot pe la 5 luni am inceput diversificare...si da, intr-adevar a fost tare greu pana am trecut la bucatzele!
Anca sa stapaniti sanatosi casutza,si io visez sa ma mut la o casuta dar mult mai mica, ca n-am fortza sa intretin o casa mare ,si sa aiba mult teren
Azi am o zi cam aglomerata,as fi fericita daca nu m-as "impiedica" de sef

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

MITZURA
Sa ai parte de tot binele din lumea asta, alaturi de cele doua comori si alaturi de cei dragi !

O zi frumoasa tuturor ... revin ... da` sa scrieti !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Acum pot sa scriu si felicitarile de care vorbeam ieri - LA MULTI ANI, Adela, sa fii sanatoasa si iubita si sa traiesti ani fericiti alaturi de familia ta !!
Roxi, chiar ma intrebam ce a fost cu tine ieri, am zis ca poate ai avut o alta tura de dentist ... Bine ca sinteti ok !
Olivia, bicicleta ?? Pai te asteptam la noi, ca primarele a trasat niste dungi speciale si galbene pentru biciclisti pe toate aleile, in concluzie ai unde sa te plimbi !! Sau e vorba de o bicicleta daia statica, de alergi cu ea pe loc in casa ?? Pupici lui Tarzanel, i-a trecut durerea de la bufnitura ? Si uitasem sa zic ieri - fain locul acela de care vorbesti, cu masute si mincare si vizionat film, mi se pare tare interesant si placut !
Anca, am vazut casuta, e minunata !! Sa o stapiniti sanatosi si din experienta personala zic si eu sa arunci tot ce nu iti este de folos, ca asa se string o multime de nimicuri care iti ocupa loc degeaba !! La mine asa e mama, am meciuri nenumarate cu ea sa arunce din casa fel de fel de prostii de care nu se foloseste deloc !!
Mey Liooo, care carne fata ?? Tu vorbesti de parca nu l-ai fi avut pe Danutz inainte ... lasa, mama draga copilul incet-incet cu diversificarea asta, daca e dupa pediatra ta, vad ca o sa o treci pe sarmale la 8-9 luni !! Ia-o calm si nu te grabi, ca nu ai nici un tren in spate ! Pe bune acu ... sper sa nu te superi pe mine !
Multumesc pentru gindurile voastre bune vizavi de bunica mea ... s-a stins dupa o suferinta destul de lunga ! La un moment dat imi era greu sa merg sa o mai vizitez si sa o vad asa, fatza de femeia plina de viata si frumoasa care fusese in tinerete !! Abia ma mai recunostea ... sper ca acolo unde este acum sa ii fie bine !!
Io-s pe aici si va doresc o zi minunata ! In Bucuresti a revenit soarele si sper sa mai creasca si gradele in termometre !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput