Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Madalina, am vazut filmuletul de la botez, e foarte fain. Sa va creasca Sebastian sanatos si voinic!

Irina, felicitari pt fetita si recuperare cat mai usoara si rapida! Bun venit pe lume, Bianca!

Ciuf, apropos de alaptat, tu ai facut asta zi si noapte sau ai mai folosit si pompa? Cat de obositor e oare sa tii copilul mereu la san? Eu deja ma intreb cum sa rezolv problema, pt ca in principiu ar tb sa merg la scoala la vreo saptamana, doua dupa ce nasc (dar doar de 2 ori pe sapt) si ma gandeam sa pompez si sa il mai las pe tati sa hraneasca pe bebe noaptea si in zilele cat lipsesc. Crezi ca e viabil? Incep sa ma gandesc ca nu, la un copil atat de mic...

33, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

se inmultesc bebei!
irina -elena bafta multa, eu nu stiam de cezara- frumos nume.
rodica, nu am reusit sa vad pozele
musetto- sebica a papat si san, si biberon de la inceput, eu ma pompam si tati ii dadea de la biberon.

noi le-am folosot pe cele de la dr. brown , sunt mai dificil de spalat dar nu am avut probleme cu burtica.
si va recomand pentru laptele pe care il puneti la congelator pungile de la Lansinoh.

altfel, ma doare groaznic spatele, cred ca mi-am busit vr-un disc articular ...

pupici

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

Irina felicitari pentru noua membra a familiei tale si sa speram sa fie o bebita cuminte.daca ai AC poti sa o infasezi cu o paturica ca sa nu isi poata folosi manutele. poate asa reuseste sa se calmeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

musetto poti sa pompezi lapticul si pastreaza-l la congelator in pungi asa cum zicea si madalina in pungile de la lanisinoh si sotul tau le dezgheata cand are nevoie de ele pt bebe. daca bebe accepta biba e f ok. alte mamici folosesc metoda asta de la inceput, chiar cand se nasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Cristina26,scumpa....a inceput numaratoarea inversa pana te vezi cu papusica ta.Felicitari si iti urez de pe acum nastere usoara si bebita sanatoasa si norocoasa!

Irina FELICITARI pentru fetita cea maricica!!!Sa-i fie viata frumoasa si dulce!Si mult spor la crescut printesele!...ma gandesc ca nu ti-e usor deloc....dar mami tau sau a sotiorului nu ar putea sa vina sa ajute macar prima luna....?Pe mine m-a ajutat mama primele 3 saptamani si vorba aia eram doar cu Rudy,....dar eu am avut cezariana,poate ca nascand normal si refacerea e mai rapida.

Mergi la inceput

Madalina si Adela, multumesc pt informatii! Ieri am fost la cumparaturile saptamanale si trecand pe la Target, am profitat si am luat si un pachet cu pungile recomandate de tine, Madalina. Iar azi dimineata am comandat si pompa (Medela electrica). Sper sa fie buna...

Cristina, te apropii cu pasi repezi de momentul cel mare! N-a mai ramas mult. Mai intra pe aici si mai zi-ne cum iti merge. Eu abia mai suflu si nu pot dormi noaptea din cauza respiratiei si a arsurilor. Si sunt abia in sapt. 33, mai am cateva saptamani de chin :(

33+, cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by i_dica20

Musetto iti multumesc pt incurajari, tu te refereai ca pe tv in timp ce vb ai si scris sau cum, ce inseamna PBS.

i_dica, scuze, abia acum am vazut intrebarile de la tine. Dau si eu vina pe "my pregnant brain"...

Da, la asta ma refeream, ca in timp ce se vorbeste, vezi si scrisul. Pe mine m-a ajutat f. mult, pt ca nu intelegeam mai nimic din ce vorbea lumea la inceput, asa de putina engleza stiam.
PBS este postul guvernamental de tv si e fain pt ca nu prea are reclame si emisiunile sunt destul de inteligent facute, iar vocabularul destul de elaborat. Ma uitam atat la emisiunile pt copii, cat si la documentare, stiri sau filme. Mult succes!

33+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

in legatura cu pompa, ma tot tin sa scriu:

eu am inchiriat una similara cu cea pe care am folosit-o in spital= AMEDA, am fost foarte multumita.
din pacate nimeni din spital nu mi-a spus sa pastrez cupele pt sani , am aruncat vro 3-4 iar cand am avut nevoie de cumparat am dat 50$ pe un set de 2.

nu am pre folosit-o in ultima saptamana , l-am pus pe sebi la san si se pare ca am reusit sa imi reglez secretia de lapte.
cred ca am sa o returnez iar in caz de urgenta ma pot mulge singurica, la dus merge de minune.

pupici

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_dica20 spune:

Fetelor care alaptati am si eu o intrebare pt voi, am inteles ca o sa avem un ciclu neregulat cat timp alaptam, dar eu peste cateva zile fac 2 luni de cand am nascut si nu mi-a venit ciclu inca.
Am inteles ca nu se poate ramane iar insarcinata in aceasta perioada, voi ce stiti despre acest lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Delia21 multumesc mult, draga mea. Abea astept sa o tin si eu in brate pe micuta mea. Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun!
Tu ce mai faci? Ai zis ca vrei sa faci si tu o fetita sau te-ai razgandit? Pupici la printisorul tau cel frumos

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput