Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

buna fetelor, raspund si eu la apel.
am 30 de ani, sunt din suceava, venita aici cu loterie de 5 ani. sotul meu are 36 si e din turda. suntem deci o familie <multiculturala>, eu romanca, tata ungur si fetita americanca.
am terminat management in tara si lucrez aici in contabilitate.
m-am mutat in georgia acu un an jumate si imi place foarte mult clima. am vazut cami ca te muti si tu aici, stii pe unde vei sta? mi-ar place sa am mai multi prieteni romani pe-aproape, dar eu nu stau in zona in care stau majoritatea romanilor din atlanta.

eu ma simt mult mai bine. va multumesc tuturor pentru vorbele calde. am inceput de luni sa vin la serviciu cate 4 ore, de aia am si timp sa va scriu acum. timpul trece foarte repede acasa, nici nu-mi dau seama cand e iar 12 noaptea.
erika e bine, a facut falcute si barbita, mai plange ea dar parca mai rar. cu laptele meu nu stiu ce sa zic, ca vad ca fetita e grasuta, dar eu tot ii dau completare cand o vad ca a mancat si tot mai cauta cu gurita. nu face mofturi ca sa nu mai suga dupa biberon, deci deocamdata e ok. oricum in 2 saptamani trec la program normal, ceea ce inseamna sa fiu plecata 11 ore de acasa, asa ca nu stiu cat va mai tine chestia cu suptul.
madalina, te intreb pe tine ca bebeii nostri sunt cam de aceeasi varsta. cat doarme sebastian intre mese? are perioade mari in care sa nu doarma? erika are un program tare ciudat. are perioade foarte lungi cand nu doarme. si nici singura nu sta, tre sa stea cineva cu ea in brate tot timpul. o legeni, inchide un ochi, o pui jos, isi face iar ochii bilutza si se agita. ieri spre exemplu n-a dormit de la 4 dupa-amiaza la 12. intre timp bine-nteles au fost 3 mese, o baie, 5+ pampersi schimbati si mult mult leganat.
si inca o intrebare, aveti careva rocking cradle? ca eu m-am gandit sa-i iau da-i cam scump, si nici nu stiu sigur ca-n ala ar sta. se pare ca nimic nu-i la fel de bun ca bratele mamii .

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

quote:
Originally posted by Aaka

Ce mai fac azi mamicile de bebe made in usa? E foarte mortal numele subiectului sa zic asa si cine l-a postat a avut o ideea super.
La noi e caldut afara cu un pic de vant , sotul doarme ca a lucrat de noaptea si noi pe-aici. Tia doarme iar eu imediat vreau sa pun mancarea in cuptor. Voi cu ce va ocupati?aVETI SERVICI SAU SUNTETI CASNICE?

Bun venit, Adela, vezi ca v-am trecut pe listuta si pe voi. Intr-adevar, eu am initiat subiectul, pe vremea cand eram insarcinata doar in cateva saptamani si eram cam dezorientata de sistemul medical american. Vorbeam cam singura la inceput, dar iata ca incet-incet ne-am strans atatea mamici!

E buna propunerea ta de a ne cunoaste un pic mai bine, mai ales ca schimbam idei de ceva vreme. Asa ca sa va spun si despre mine cate ceva. Am 33 ani, sunt sibianca la origine, emigrata in Canada acum 4 ani. Prin casatorie am ajuns acum 2 ani si ceva in Michigan. Am terminat chimie alimentara si diploma mi s-a echivalat repede si in Canada si aici, astfel ca am putut lucra in meseria mea. Acum sunt director de calitate la un abator/fabrica de carne din Detroit. Fac si un master in Food Safety la Michigan State Univ. (am eu un fix sa ma fac inspector USDA sau FDA dupa ce obtin cetatenia).

Acum Sophia e prioritatea numarul 1 in viata mea, dar serviciul e bun si imi si place f mult, asa ca m-am intors la job dupa 12 saptamani, deocamdata part-time. La scoala o sa ma intorc din august, asa ca o sa fiu curand ff ocupata si o sa scriu si mai rar decat acum, din pacate.

Va las acum, ca s-a trezit micuta mea. Pupice si pe curand,

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_dica20 spune:

Madalina uite email-ul mau i_dica20@yahoo.com
Irinuca fetita ta parca e surioara cu baietelul meu, la fel patesc si eu cu el are si cate o zi intreaga in care nu doarme deloc , dar nici in brate nu mai e multumit vrea sa ma plimb cu el prin casa iar seara cade saracutul de nu-l mai trezeste nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Bianca si la noi tot sotul a fost student la doctorat.. algebra face el si a terminat acum un an asa ca te inteleg perfect ca si eu am stat pe bara cativa ani buni fara sa pot face mai nimic.. acum macar o am pe gugu mica sa imi fac de lucru, desi ma rog in principiu acum cu viza H4 cica pot sa merg la scoala daca vreau. Si tot asa ne atasasem de oameni si de locul unde am locuit ( in statul New York ) foarte tare si poate si de asta mie una nu mi-a placut prea mult in Philadelphia..acum mi-am mai revenit dar intr-un fel ma bucur ca nu ramanem aici.

Corina am vazut stirea cu sextupletii( asa se zice nu?!) .. am ramas tablou.. asta da job full si extra time pe biata mama!! Si cand ma gandesc ca eu tremuram sa nu cumva sa fie doi cand eram cu Sofia.
Spor la treaba si luna asta sa fie doua liniute la test!!

Madalina petrecere frumoasa la botez abia astept sa vii cu povesti si poze.. aveti multi invitati?

Irina chiar voiam sa te intreb cand si daca ai vreme sa imi povestesti si mie un pic despre cum e in Georgia.. noi ne mutam dar din pacate nu in Atlanta ci in Columbus. Dar cu siguranta vom veni in plimbare si prin Atlanta.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

am citit din urma, la inceputul capitolului 3 ce a scris adrian si m-am umplut de lacrimi....

irinuca, sebi doarme uneori prea mult, dar nu sta asa de mult treaz in nici un caz. ce face ( si mie imi place cu toate ca imi cad ochii de somn) el: pe la 7-8 dimineata vin basinutele alea rele, si ne chinuie la burtica!si bebe plange- se vede ca il doare- asa ca il iau la mine pe burtica , si se linisteste, mai si doarme sau le trage asa barbateste si ii e bine.

dar s-a facut greuuuu, si maricel, nu il mai incap hainutele pt 0-3 luni, parca imi pare rau ca nu mai e mic-mic, ca parca nici nu m-a bucurat de el in primele 2-3 saptamani.

oricum, am inceput sa ne indragostim rau de tot.
cateva poze:
cu mami si tati

Sebastian

Mergi la inceput

Cami m-am uitat si eu unde e columbus ca habar n-aveam si e departe rau . adica e in sudul atlantei si eu stau in nord, da cine stie poate ne intalnim la mijloc .
ce sa-ti spun, mie imi place foarte mult aici. desi sunt din suceava nu mai sufar deloc frigul. cred ca mi se trage de la diferentele foarte mari de temeperatura atat iarna cat si vara de afara fata de inauntru. aerul conditionat din magazine ma termina. iar umezeala de care se plange lumea mie chiar imi place, parca ma deranjeaza mai tare canicula uscata.
nu am fost niciodata in columbus deci nu stiu cum e orasul. fata de phili atlanta e mai noua, cel mai mult au construit astia in 96 pentru olimpiada, destul de frumusel orasul daca-ti place viata asta a oraselor mari. eu stau la o juma de ora buna in nord, unde am parte in schimb de o viata foarte linistita, ca la noi la tara.
ce te termina in atlanta e traficul. din nou, poate ca acolo local e ok, dar sa ai de mers in centrul atlantei la ore de varf e criminal. nici macar in ny eu nu am vazut asa trafic.
in rest ce sa-ti zic... lume mai molcoma decat in nord (eu am stat in nj 3 ani juma). viata e parca mai linistita, mai lenta, mai primitoare, mai ingaduitoare. ai sa vezi asta si in felul in care vorbesc.
avantajul ca vei sta mai in sud - vei fi mai aproape de ocean. desi am avut bunici in constanta, mie nu mi-a placut marea. nici plaja de la atlantic nu e prea breaza. ei bine m-am indragostit in schimb de oceanul de la golful mexic. plaja cu nisipul alb si apa calda ca la un dus bun m-au dat gata.
ma opresc aici ca sa nu plictisesc lumea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

BUNA,
eu sunt din cj si am 30 de ani si am ajuns aici ca au pair, dadaca la o familie si apoi l-am cunoscut pe sotul meu care este american si am ramas impreuna. anul acesta am implinit 2 ani de la casatorie . locuim aproape de minneapolis dar stam in statul wisconsin.
multumesc fetelor pt primire si ma bucur tare mult sa va cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Irinuca multumesc mult de tot pentru povesti despre cum e prin Georgia.. abia astept sa vad pe viu; mai e putin - cam o luna!!De oraselul respectiv nici eu nu auzisem pana nu a primit oferta sotul meu.. pare destul de linsitit.

Madalina multumim pentru pozici.. sunt superbe. ce baiat mare are mama!! Ah!!.. si cu ocazia asta l-am vazut si noi pe domnul "reporter"

Fetelor intrebare presanta: voi sarbatoriti Father's Day? Si daca da ce le luati taticilor .. din partea puilor care well.. sunt prea mici sa faca o alegere?

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Cami, sotiunea mea intreaba despre a ta sotiune. E curios ce a studiat si cu cine, si unde merge acum... De, e curios nevoie mare. Poate le facem schimb de e-mail si asa se inteleg ei intre ei daca al tau sot de acord. Poti sa-i spui ca al meu e student la ph.d la UC. Irvine in geometrie si anul viitor e posibil, asa cum am mai spus sa termine.

Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

pai Cami sotul ti-a luat ceva de mother's day? mie una NU.

Mergi la inceput