O recomandare va rog.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

iar n-ai inteles, ea nu-l vrea pe el, vrea numai cupilul. Iar el i-a zis ca daca vrea copilul trebe sa-l vrea si pe el, ca vin in duo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

MissParker,

"cratitasa" aia e justitia in RO...
Asta e legea, strimba, dreapta... nu stiu cine e de acord cu ea, da' asta e.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

ce e aia "cratitase"?
Espiritu, eu zic ca cu stricnina e cel mai sigur si mai ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Doamnelor si domnilor, din cate vad eu, bateti campii. Omul a cerut numele unui avocat, o recomandare, ceva, nu sfaturi. El cred ca stie f. clar ce are de facut, problema e ca nu stie cui sa se adreseze.
Asa ca ori ii dati un nume, o adresa si o recomandare, ori nu il mai bateti la cap cu pronosticuri sumbre si tentative de impacare!
Parerea mea!

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Anca,

"omul" cere un avocat BUN care sa il ajute sa i se incredinteze copilul in defavoarea consoartei si acest lucru nu pare posibil.

So, daca omul cere un cal maro, io zic sa ai ingaduintza si sa ne permiti sa ne minunam.

Tot parerea mea.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by Elise

Anca,

"omul" cere un avocat BUN care sa il ajute sa i se incredinteze copilul in defavoarea consoartei si acest lucru nu pare posibil.

So, daca omul cere un cal maro, io zic sa ai ingaduintza si sa ne permiti sa ne minunam.

Tot parerea mea.

Elise & BBLisa

am nevoie de un avocat bun care sa cantareasca sansele si sa imi spuna calea cea mai buna.copilul il vreau fiindca eu m-am ocupat de ea.
ce este asa greu de inteles?Miau-Miau cred ca stai rau la capitolul limba romana daca tot ii dai zor cu stricnine&shit.
am luat in calcul si varianta "tata de duminica" si varianta custodie comuna si varianta custodie totala sau cum ii zice.dar degeaba imi dau eu cu presupusul daca nu vorbesc cu un avocat.

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

espritu vrei un avocat, uite iti dau eu un PM.

Vreau sa precizez un aspect copilul daca se incredinteaza prin instanta unui parinte, cel caruia i s-a incredintat nu il poate scoate in afara tarii fara acordul (la notariat) al parintelui caruia nu i s-a incredintat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by Loma

espritu vrei un avocat, uite iti dau eu un PM.

Vreau sa precizez un aspect copilul daca se incredinteaza prin instanta unui parinte, cel caruia i s-a incredintat nu il poate scoate in afara tarii fara acordul (la notariat) al parintelui caruia nu i s-a incredintat.

asta da veste buna.si sa va zic de ce : nu sunt gigi contra dar stiu sigur ca nu poate avea grija singura de copil.si plus de asta fata este foarte atasata de bunicile ei,de matusa ei(sora sotiei),ce mai tura vura este atasata de toti membrii familiei.si ar fi o cruzime fara margini sa o ia si sa o rupa de ce are ea drag.

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Am trimis de doua ori.
Scuze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Realitatea este ca probabilitatea sa o pierzi cu legile din Romania este aproape de 100%.Asta inseamna ca trebuie sa schimbi tactica! Incearca sa o tolerezi pe sotia ta in calitatea ei de mama a copilului,cu toate defectele care le enumeri,deoarece cheltui in primul rind inutil energie si, faceti fata sa sufere suplimentar.O relatie de bun simt intre voi ar linisti-o.Copiii sufera de regula enorm si fara conditii de stres accentuate.Vreau sa spun ca si daca disimulati,tensiunea din atmosfera exista.
Ea nu vrea sa renunte ca este la ambitie?Faptul ca nu se "implica" nu inseamna neaparat ca nu o iubeste.Asta e natura ei,poate!?!
Cu discutii civilizate si mai ales sincere, explica-i ca tu ai mai mult timp sa i te dedici si trebuie sa ia in considerare ce e mai bine pentru fetita.Daca incepi sa dicutati prin avocati , nu mai e loc de discutii afectiv emotionale,pentru ca ea va crede ca esti sfatuit sa joci teatru.Trebuie sa o asiguri ca poate veni sa o ia oricind,sa-si petreaca timpul impreuna,vacante,etc.
Orice avocat care o sa te asigure ca ai sanse mari, vrea sa-ti ia banii.
Iti doresc succes deoarece simpatizez tatii care nu pot trai fara copilul lor.Bafta!

Mergi la inceput