Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 30
Pinacolada spune:
salute! cum a-ti petrecut de 1 mai? pe unde a-ti fost?
eu nu prea am cu ce ma lauda...nu am fost nicaieri, si in plus sunt si f suparata pt ca in urma controlului colul meu s-a scurtat la 3,9 cm....ceea ce nu e bine...
sunt in 20 de saptamani ...tratament medicamentos nu mi-a dat decat no-spa si diazepam, ceea ce e cam putin.Eu citisem de utragestan si inca vreo doua, repaus la pat-incerc cu toate ca nu pfrea reusesc din cauza de luca mic si zapacit.
Maine ma duc la alt doctor sa vad ce-mi zice si ce medicamnete imi recomanda, caci ma simt destul de nasol!
asta e, sper sa fie bine!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Roxana_G spune:
Neata. Cica la munca. Ma simt tare rau, am o stare de lesin, cred ca de la vreme. Am dormit prost si ma doare si spatele. O minunatie de zi. Ca sa nu mai zic ce frig mi-a fost afara.
Nana, stiu ca era o chestiune cu oxigenarea. Si la mama si la pui. Uite ce gasisem eu pe un site, de la care mi-am amintit problema.
Medicul recomanda, in general, sa optezi pentru dormitul pe o parte, nu pe spate sau pe stomac, pentru a nu impiedica circulatia sangelui spre placenta. Daca te simti incomfortabil in aceasta pozitie, incearca sa pui o perna mare intre genunchi pentru a reduce presiunea exercitata de greutatea corporala cand te intinzi pe o parte.
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
sim_stoian spune:
Buna dimineata si de la mine! Mamaaaaaaaaa ce frig e afara! Nu m-as mai fi dat plecata din casa. Am reusit sa dorm ca lumea asta noapte si azi ma simt ceva mai bine. Probabil datorita plimbarii in parc.
Azi am schimbat si noi saptamana si chiar ma gandeam cum trece timpul. Acusi ne apropiem de termen 
Sim
22+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
aeperju spune:
Da.....si eu ma gandeam la asta. Maine facem si noi 20 de saptamani, adica la jumatate... Cu drag si spor mergem inainte!
Emma 19+
Morgano spune:
Neata fetele.
Am fost si noi 4 zile la munte, insa cu vara-mea si copiii ei, adica galagie, tipete, agitatie de mi-au sarit ochii din cap de cat m-am stresat sa am grija de Ana sa n-o loveasca din greseala prea tare, sa-i mai lase si ei jucarii, sa incercam sa-i respectam orele de somn....
Acum cautam bona in continuare in disperare, e o criza imensa in Cluj... numai taranci care nu leaga corect 2 vorbe am nimerit, maine ma vad totusi cu una din ziar care mi-a placut la telefon.
Am enorm de lucru, nu ma pot apuca pt ca umblu dupa bone, clientii vin sambata din Israel, actele sunt la mine de 1 luna si n-am avut timp de ele pt ca a fost buluceala si la birou si le-am tot amanat. Sunt buni banii, dar zau ca as fi preferat sa nu-i am la faza asta, mai ales ca nu gasesc din atatia traducatori macar 1 sg persoana care sa lucreze bine si pe care sa ma pot baza.
Raluca, maine la 7.30 la TT, la Gine 1. Scriu impresii dupa, desi mare diferenta fata de data trecuta nu cred sa fie.
Gabriela, felicitari pt fetita!!!
Roxana, si eu dorm extrem de prost, cu treziri, mers la pishu, vise ciudate rau-rau..... va trece si vin cele 2-3 luni de frumusetea sarcinii ![]()
Adimercedes, fain cu concertul Pink, si mie imi place tipa, are o voce beton.
Annisia.... sexicioasa esti mai, si ai o burtica pe cinste.
Eu dorm cum apuc, dormitul pe spate nu l-am practicat niciodata, dorm pe un fel de lateral spre burta cu mana sub mine, de aceea am si pb cu mana dreapta pt ca sta saraca presata sub mia mea de kile pana dimineata. Fix asa doarme si Ana, cum naiba o fi prins si ea obiceiul asta prost nu-mi dau seama, dar e fte nasol pt articulatii.
Liana... am citit dincolo si iti urez doar sa-ti regasesti puterile si dorinta de a lupta in continuare.
Ripley
16+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Roxana_G spune:
Lavinia, asa e, ma doare mai rau spatele dimineata, insa pe mine ma deranjeaza permanent.
Emma, o sa fie greu de dormit si spre sfarsit. Eu nu prea dormeam cu Alex, mai mult ziua si aia fractionat.
TeodoraM, nu iti face griji de burtica, o sa creasca ea. Nici la mine nu era chiar asa mare la 16 saptamani si sa vezi acum.
Simona, ai grija tu cu cocotatul dupa perdele. Daca stiam ca ai probleme, iti mai ziceam eu, ca la cate probleme am avut si noi cu perdelele in casa noua, deja sunt experta la inele, rejanse si altele.
SabinaY, distractie placuta. Unde mergeti?
Adimercedes, asta da aventura. Wow ce misto! Acum regret ca am refuzat invitatia sotului meu la F1, ca am zis ca nu merg gravide. Dar...merg si pe acolo cred, daca merg si la concert.
Pinacolada, 3,9 cm nu este putin! Delooooc! 4 cm e normal, deci unde e problema?
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
teodoran spune:
AM si eu o intrebare si poate m puteti ajuta. Intre ce saptamani exact se face eco morfologica. Eu maine intru in 22 spatamani si mi-am facut 2 programari la eco, una maine pe 03, deci ar fi fix 22 saptamni si una pe 16 mai, care inseaman ca ar fi 23 saptamni si 6 zile. Care sa o aleg?
20+ 
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Roxana_G spune:
Ripley, bine macar ca te-ai relaxat cat ai putut. Munca si probleme vin mereu, trebuie sa le prioritizezi si mai vezi tu apoi. Inteleg ca nu ai gasit inca bona? Nici prin cunostinte? Cat despre somn, sa stii ca si eu am cosmaruri, tot asa merg la baie. Dar cand imi amintesc de nedormirile din ultimele luni...ca sa nu mai zic de cele dupa nastere. ![]()
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)