Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Salutare fetelor! V-ati distrat v-ati simtit bine de mini vacanta? Pt noi a fost super si eu am fost super fericita ca nu mi-a fost rau deloc. Tati de maine se duce la serviciu asa ca ne vom vedea dupa-amiaza. Sper sa se indrepte si vremea sa mai iesim la iarba verde, la aer curat.
In legatura cu somnul intr-adevar e jale: cand pe o parte cand pe cealalta (mai ales ca eu dormeam f mult pe burtica inainte si acum nu mai pot).Ma gandesc cu groaza cand s-o mari burtica daca o sa mai pot dormi ca lumea...
Sa aveti o seara linistita!

Emma 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hello,hello!!!
Tocmai ce-am aterizat si noi!Am fost pe-afara,ne-am plimbat,am papat bun-bun si-acum la odihna!
Cred c-am inceput sa am si eu o problema(alta!!!!!):parca nu mi se cunoaste burtika asa de bine ca la voi!
Eu, acum, la 16 sapt.sunt deja in luna a IV?Adika am 3 luni si jumatate?Cred ca neuronu' meu a ramas prin parc......pe la terasa!Chiar am un stres...burtika e f bombata pina la buric,dar nu se continua pina sub sani...Oare de ce?Datorita conformatiei mele?Inainte de-a fi gravi ,eram destul de plata....mai astept,poate se bombeaza si la mine!
Dupa umila mea parere,arata mai degraba a burtika de grasimoasa ,nu de gravi.......si sunt asa de suparataaaaaaaaa!!!!!!

Pupici si seara placuta,dragele mele!

Teodora 16 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

- cum dormiti? Eu nu mai pot spre burta deloc, pe spate BB e in crize si am si citit ca nu e bine, insa deja nu mai pot sa dorm pe parti. Ma trezesc amortita si ma doare spatele ingrozitor. De regula eu la 180 de grade mai scapam de durerea de spate, dar asa...

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Ma intereseaza si pe mine de ce nu e bine sa dormi pe spate? Imi poti da mai multe amanunte, te rog.
In ultimul timp, noaptea in somn, fac ce fac si ma trezesc ca dorm pe spate, eu care nu suportam asta.

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna -te si -lushi,
eu am avut probleme cu netu' asa ca abia acum am reusit sa va prind din urma,

bun venit noilor burtici,

bebelusha mea a inceput sa bata din ce in ce mai tare , a simtit si tati care e foarte bucuros

sa aveti o seara buna

poze
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hop si eu! Astazi am iesit si ne-am plimbat prin parc, am reusit sa punem perdeaua la sufragerie si sa fac si o lasagna. De maine la treaba . Ne-am chinuit rau cu perdeaua pt ca nu am mai pus pana acum de asta de voal si nu stiam exact ce si cum trebuie facut. Noroc de mama...
Azi am vazut ca mi-au curs si mie 2 picaturi de lichid din sanul drept , suntem pe drumul cel bun.
Noapte buna tuturor! Ma bag in pat.

Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Ma intereseaza si pe mine de ce nu e bine sa dormi pe spate? Imi poti da mai multe amanunte, te rog

Nana, cand eram in spital, asistentele de acolo nu ma lasau sa dorm pe spate pentru ca, spuneau ele, se aseaza copilul pe vena care il oxigeneaza si se poate sufoca...

Burtica de Yannis la 21 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Chiar am un stres...burtika e f bombata pina la buric,dar nu se continua pina sub sani...Oare de ce?

Teodora, la 16 saptamani, burtica ta nu are cum sa fie pana sub sani. Uterul ajunge aproape de stomac abia dupa 20 de saptamani. Cel mai bine ar fi sa citesti aici pe site, la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani, exact modificarile pe care le sufera organismul tau la fiecare saptamana de sarcina. Asa ca nu ai motive de ingrijorare, bine?!

Burtica de Yannis la 21 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Annisia maica,ma innebunesti cu pozele tale.Arati beton fato...si nu ma lua ca nu-i adevaratSuper super,cati ani ai?Imi place mult cum te imbraci si-mi dau seama ca are sor'mea si mama dreptate cand zic ca sunt prea calma in stilul de a ma imbraca
Ai o burtik super.
Nene si yo ma trezesc pe spate,yo care dormeam doar pe burta,acu' inc e in ce mai des pe-o parte sau spate...mai rar pe burtik...ca nu mai pot.
Roxana lasa ca imi vine si mie randu' de relax,azi e ultima zi de munca si apoi ma apuc de bagaj.La 3 noaptea plecam paAm cateva zile libere si vreau sa profit cat pot de ele.

Sabina Y.20+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, aseara am fost la concert la PINK. Am plecat cu trenul, ca ne gandeam ca o sa fie greu de parcat, masina am lasat-o in gara aici langa noi, nu mi-am luat geanta etc. Insa cand am ajuns acolo am fost foarte surprinsi sa vedem ce bine erau organizati, nu era ingramadeala, desi era lume foarte multa (o sala mai mare decat Sala Polivalenta plina ochi, cam vreo 7-10000 de oameni, ma gandesc, inclusiv o gramada de cu burta chiar mai mare decat a mea - si eu care imi faceam griji). Am intrat extrem de repede, ne-am si cumparat apa si popcorn, ne-am gasit locurile, care erau chiar sus de tot, in spate, departe de zgomot si de bum-bumul bassului .

Concertul a fost inceput de o trupa de ceva rockeri, The Androids, eu nu am auzit niciodata de ei, pustani de 17 ani, iar bebe a inceput sa aiba intens activitate. Cred ca din cauza vibratiilor bassului. Oricum, am iesit si ne-am plimbat pe hol, ca inca lumea intra, am fost la baie etc. Apoi ne-am reintors pt Pink. A fost un adevarat show, tipa e super, are o voce fantastica, a avut o gramada de efecte speciale, mie imi place enrom inca de cand s-a lansat. Bebe s-a activat de vreo 2 ori, am pus mana pe burtica si cred ca s-a decis sa doarma, ca nu am mai simtit nimic tot concertul, cu tot ridicatul frecvent in picioare, urlete si aplauze in jur (inclusiv eu am cantat versurile cat m-a tinut gura ), am dansat, m-am batait. Nu cred ca bebe s-a deranjat, mai ales ca toata miscarea asta probabil a fost o leganare de somn usor.

Dupa concert am plecat spre gara centrala, o plimbare de doar 10 minute si am luat expressul spre casa. Sotu' a motait cu mana pe burtica, iar bebe s-a trezit sa isi faca miscarea de seara, desi sotu' nu a perceput nimic. Eu radeam de una singura. Am ajuns foarte repede acasa, am infulecat niste paine cu salam, al meu ceai si eu lapte cald si apoi la culcus. Am dormit neleganati, va puteti inchipui.

Acum muncesc si eu ceva, am pus muzica New Age, calma, relaxanta, sa pot lucra. Pe la amiaza ma duc la dentist la control si vreau sa mai imi iau niste bluzite cu burtica. Si apropos de asta, azi se implinesc 19 saptamani de sarcina, deci suntem la jumatatea drumului, mai avem 20 . Trebuie sa ne apucam sa ne organizam cu ce trebuie sa cumparam, sa citim despre produse si sa vedem ce primim si ce vom cumpara.

Vineri mergem la ecografia morfo-fetala, abia asteptam sa vedem pe bebe si speram sa fie totul bine.

Acum va pup, ca ma intorc la munca mea. Sa aveti o zi frumoasa .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Adimercedes-ce dor mi-e si mie de un concet bun..mi-ai facut pofta!

O zi faina sa aveti!

Ripley cand faci TT-ul?Te astept dupa cu impresii-te rog. Eu sunt programata saptamana viitoare!

Gabriela
, esti OK.?

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput