Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by danielle02

andries,afibebe,crishtina si roxana

am pus si eu poze cu caruciorul bebelinei.ce parere aveti???

cred ca o so cheme Ebonee.dar nu suntm siguri de numele asta,daca ne razgandim va anunt

danielle 19+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Hi hi! Pai si voi tot de la Graco l-ati luat? E la fel cu al meu. Doar ca era oferta acum si am primit in pret si port bebe cu manere si husa pt picioare.
Sa il folositi sanatosi!
Am pus si eu poze pentru cine e interesat.

Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Si eu am probleme cu somnul. Bebe nu ma lasa sa stau pe partea stanga, iar pe dreapta nu prea mi-e bine. Cu fata in sus nu puteam sa dorm nici inainte. Plus ca am o problema mare: cand ma pun seara in pat, incepe sa ma doara o falca. Nu doar o masea, ci toata falca. Si asta se intampla doar cand ma bag in pat sa dorm

Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

ROXANA, multumim
sa-l stapanim sanatosi (caruciorul) si noi si bebe

TOMITZA 21+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei. Mie mi-au anulat programarea la eco la morfologica de la Herghelegiu maine. Off, si de aia nici nu plecasem din Bucuresti. Annisia, pana la urma nu merg nici eu la eco. Deci suntem chit. A ramas ca ma suna ei candva sa ma reprogrameze altcandva. In fine...

Pana una alta le-am tot scris la clinica din Viena ca nu mai venea rezultat final la amnio si ma panicasem. Mi-au raspuns pe mail ca au rezultatul in germana, ca totul este ok, dar traducerea in engleza mai dureaza.

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Salutare gravidutze!

Gabriela, felicitari pentru printzesa!Sper ca deja, esti bine, daca nu, sfatul meu:regim si saruri rehidratare.

Roxana-nu fi trista in legatura cu echo-din cate va citesc-realizez ca cel, putin inprovincie, se fac cam jumate echo-ca numar si chiar investigatii fata de Bucuresti! Oricum, important e ca acum ai certitudinea unui rezultat bun de la Viena!

In legatura cu somnul-si la mine e deja jale-desi suntem doar in sapt. 15. Ma gandesc cu jale la ce va urma...Eu ma vad super mare-in raport cu prima sarcina!Faza dragutza e ca deja l-am simtit pe bb innotand-sunt convinsa!

O seara buna !

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Irina C felicitari pentru fetita

Danielle, felicitari pentru fetita, ma bucur mult

Laurabyby felicitari pentru amandoi

Sabina Y, ai o burtik tare draguta

Liana

Roxana, of ce rau imi pare ca te-au incurcat cu eco. Sper sa te reprogrameze cat mai repede.

Mandarinutza 21+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

lavinia,mandarinutza,nana
laurabyby felicitari ptr
sim cred ca sunt doar culorile altfel la carucioarele noastre.avem gusturi aproape la fel
roxana

danielle 19+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liana,

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tomasa, dar ce matinala esti! Sarbatoresti ziua muncii prin munca?

Neata fetele. Eu azi sunt cam prost dispusa, durerea de spate e ca naiba, si sunt obosita. Aseara mi-a fost cam rau, senzatia aia de ca de lesin, ca ti se scurg puterile. Iar Alex si tati, amandoi neintelegatori, nu m-au lasat sa dorm ca lumea. Azi dimineata evident in picioare si la treaba. Nu mai sunt chiar lesinata asa, insa spatele ma omoara, nici nu stiu cum sa ma mai stau.

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna dimineata burtici
roxana te inteleg cu durerile astea de spate.si eu ma trezesc tzapana cate o data.cand vreau sa ma dau jos din pat,parca ma taie prin rinichi,nici nu pot calca.
noi avem o zi lunga azi,cred ca ne apucam de curatenie si apoi mergem la cumparaturi

va pupam si va dorim un 1 MAI plin de iubire si fericire

danielle 19+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput