Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
crisjo spune:
Buna fetelor,
desi am devenit nedezlipita de forum de mai multe luni, nu am indraznit sa ma inscriu inca. In sfarsit mi-am facut curaj!
Si eu voi fi mamica de octombrie!!!!
Crisjo +17s
ramonaiani spune:
Crisjo bine ai venit printre noi
.
Sint sigura ca una dintre moderatoare te va trece cat mai curand in lista, insa trebuie sa ne dai cateva date: data nasterii tale, UM si DPN.
Vacanta placuta in continuare
.
Roxana_G spune:
Salutare. Fost la munte, la niste prieteni care stateau la o pensiune pe Valea Doftanei. A fost frumos, copiii s-au jucat in curte, noi la gratar. Pana a inceput vantul si ploaia, dar oricum a fost super.
Simona, stiu caruciorul, sa il folositi sanatosi. Cred ca ai facut o super alegere, este minunat, solid si are tot ce ii trebuie. Nu stiu daca stai la casa, stiu ca prietene de ale mele au avut ceva pb cu el la lift in bloc.
Teodora M, bafta la TT. Eu zic sa mergi oricum linistita la amnio, testul e doar statistic. Acum ca am amnio ok am intrebat si eu de ce a iesit prost testul, si nimeni nu imi poate explica ce si cum.
Tomasa, ieri nu ai fost tu, azi am mers eu la munte. Dar ne mai vedem noi.
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Daca era si annisia pe aici, ar fi zis ca ai complotat cu tomasa............
Alinus, te manaca limba? Eu sunt multumita ca macar ai invatat cum ma cheama. Mai trebuie sa inveti si cum e cu majusculele. In rest, nu e problema...
1 mai 2007, la mare
iuli8700 spune:
Fetelor, cum pot adauga si eu la listuta in dreptul caruciorului meu albastru numele Kosmas? Stiu 100% sigur ca nu ne vom razgandi pentru ca aici in Cipru este traditia ca primul baiat sa poarte numele viitorului bunic din partea tatalui. Nu m-a deranjat cand am aflat de aceasta traditie mai ales ca socrul meu este foarte fericit ... a visat la clipa asta de mult timp asa ca nu s-a pus probleme sa ne gandim la un alt nume.
Iuli
20+ 
Iuli graviduta
mihailescu teodora spune:
Mai Anisia,ma faci sa palesc de invidie in fata burticii tale!!!!!
Sunt superbe fotografiile facute in Mamaia,cit despre cea cu Base',ai ce-i povesti micutului Yannis!O sa fie un norocos,a stat in preajma presedintelui(chiar daca era demis....

Teodora
15 +
Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
iuli8700,nu tu trebuie sa bifezi numele in dreptul caruciorului,ci dragutza care a binevoit sa ne deschida capitolul
Teodora
15 +
Mihnea
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Roxana
,sa stii ca si tu ai o contributie importanta pentru starea mea de bine.M-am linistit fantastic dupa ce am reusit sa vorbim!
Imi doresc din suflet sa aducem toate pe lume cei mai sanatosi si mai cumintzi copilashi!
Ma bucur ca v-ati relaxat pe Valea Doftanei;e o zona f frumoasa pe care multi o neglijeaza ,insa acest lucru nu face altceva decit sa o pastreze mai putin aglomerata comparativ cu Valea Prahovei ori culoarul Bran-Moieciu!
Seara placuta si ganditi optimist!
Teodora
15 +
Mihnea
mandarinutza spune:
Crisjo bine ai venit 
Annisia
vad ca te distrezi cu Base

Si noi am fost azi la picnic, tot la Valea Doftanei am fost, am cutreierat pe drumuri forestiere, sotul tot credea ca ajungem la sosea, dar am ajuns pana la urma la o stana, si de acolo ne-am intors inapoi. Oricum a fost foarte frumos
Mandarinutza
21+
Antonia Maria
Poze
Gabriela77 spune:
Fetele,
Nu am timp sa intru sa citesc ce s-a scris, asa cum am zis am fost intr-o delegatie la un training, la Rasinari-Sibiu,astazi m-am intors. Din pacate, nu mi-a priit calatoria asta, sambata seara m-am simtit rau, am inceput sa vars mult, am si mancat o gramada acolo, si de atunci vad ca am si o o mandra de diaree. Dupa episodul de varsaturi, nu am mai mancat nimik si dupa vreo 2 ore am inceput sa ma simt rau si au inceput niste contractii. Aveam no-spa la mine si am luat. Am adormit, m-am trezit, tot contractii. Panica mare.In varf de munte, am mai luat un no-spa si am zis ca daca nu trece ma duc la urgenta in Sibiu, cel mai apropiat oras. Am adormit piana dimineata. Dimineata mai bine.
Am zis ca nu ma intorc la Cluj, ci la Deva, familia mea acolo e, era mai aproape, asa ca acum sint la ei mei. Nu am fost linistita, usoare contractii mai aveam, si diareea s-a instalat. Asa ca m-am dus la medic.
A fost asa frumos sa vad bebele, e bine sanatos, perfect dezvoltat, si.....avem o fetita. Yupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Sint asa fericita! Si misca bebelina de numa-numa! Nu mai pot de fericire!
Vestea proasta e ca placenta e in continuare foarte jos inserata, asa ca...va trebui sa am mare grija. In schimb, am colul lung si inchis. Oricum, doctorita mi-a zis sa iau utrogestanul oral si no-spa, 3 pe zi, plus pt diaree saprosan si triferment. Nu stiu, e voie saprosan in sarcina? Ca pe prospect scrie ca nu e indicat in sarcina. Asa ca nu am luat nimik decat no-spa si smecta. Si am trecut pe regim!!!
Nu mai pot scrie, ca nu am stat deloc cu ai mei, dar daca aveti vreun sfat pt mine, ce e voie sa iau pt diaree, pleaseeeeeeeeeee!!!
va pup pe toate, mi-ati lipsit tare mult si sint bucuroasa pt fetita mea!
Gabriela,
19 +, mami fericita de Sara Medeea